Cristiano Ronaldo şi Neymar / Foto: Getty Images

Culisele despărțirii iminente a lui Cristiano Ronaldo de Real Madrid

04.07.2018, 17:41
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Cristiano Ronaldo ar decis cu mult timp în urmă să se despartă de Real Madrid, notează spaniolii de la Marca. "Mă simt neprotejat. Dacă trece o lună fără să marrchez, sunt fluierat pe Bernabeu, iar clubul începe să vorbească despre posibilii jucători cu care să mă înlocuiască", sunt cuvintele pe care Cristiano le-ar fi rostit apropiatilor înainte de câștigarea Ligii Campionilor.

Rând pe rând, s-a scris că actualul "Balon de Aur" ar putea ajunge la PSG, Manchester United sau chiar în China. Ultimii care s-au înscris în cursa pentru semnătura lui Cristiano Ronaldo sunt italienii de la Juventus, cei care se pare că au prima șansă.  Italienii ar fi dispuși să ofere 120 de milioane de euro pentru transfer și un salariu de 30 de milioane de euro pentru Ronaldo.

Pe Ronaldo l-a deranjat cel mai mult faptul că s-a tot vorbit în ultima perioadă despre aducerea pe Bernabeu a lui Neymar, în condițiile în care el nici până la această oră nu s-a înțeles cu clubul pentru prelungirea contractului.

Sursa citată mai scoate în evidență faptul că în toată această perioadă, Cristiano a simțit că Florentino Perez s-a răcit față de el, președintele lăsând garda jos în ceea ce privește atenția pe care i-a tot oferit-o portughezului. Perez și-a schimbat atitudinea în momentul în care, după câștigarea Ligii a Campionilor din 2017, i-ar fi promis lui Cristiano o mărire a salariului, cu care portughezul nu a fost de acord. Acest lucru l-a supărat atât de tare încât aproape i-a provocat un ulcer!

Apoi, întenția sa era ca CR7 joace la capacitate maximă până în decembrie, apoi s-o ia mai ușor în ianuarie și să termine sezonul recent 2017-2018 în forță, la fel ca precedentul. A evoluat în Supercupa Spaniei, iar în meciul tur a fost eliminat și suspendat apoi 4 meciuri. Singurul care l-a înțeles a fost antrenorul Zinedine Zidane și francezul chiar a spus ceva într-o conferință de presă, lăsând să se se înțeleagă că este o problemă: "Se întâmplă ceva cu Cristiano". Numai că francezul a ales să plece în primavără, după câștigarea unei noi finale în Liga Campionilor, iar Cristiano nu mai are niciun sprijin în club la acest moment.

Perez l-a "atins" pe Cristiano și la gala decernării Balonului de Aur 2017, când a declarat că Neymar, pentru a câștiga prețiosul trofeu, trebuie să ajungă pe Bernabeu, afirmație de neînțeles pentru CR7, care se confrunta și cu problemele cu Fiscul spaniol. În cele din urmă, Ronaldo a acceptat să plateasca o amendă de 18.8 milioane de euro și să primească doi ani de închisoare cu suspendare, decizie pe care clubul nu a digerat-o cum ar fi trebuit.

Problema lui Florentino a fost și faptul că portughezul nu a dat randamentul așteptat în campionat, adjudecat la pas de FC Barcelona, în timp ce Real a terminat pe 3.

21 de milioane de euro pe an este salariul lui Cristiano. Starul portughez a cerut o mărire la nu mai puţin de 50 de milioane de euro pe sezon, însă clubul îl ignoră în continuare.

Ronaldo, ajuns la 33 de ani, joacă pe Santiago Bernabeu de 9 ani și are o cotă de piață de 100 de milioane de euro, conform site-ului de spacialitate Transfermarkt.

Etichete: real madrid , cristiano ronaldo , despartire , florentino perez


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

Exclusiv Mihai Stoica îl așteaptă la FCSB, dar fotbalistul pune o condiție. ”Vreau să joc fotbal”. Reacția lui Ilie Dumitrescu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția presei din Spania, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Foto MM Stoica n-a mai răbdat și i-a răspuns lui Tudorel Stoica: ”Trăiești o mare dezamăgire”

Exclusiv ”Ancelotti e numărul 1. L-a depășit pe Guardiola” / ”Am văzut pasa anului”. Concluziile serii după magicul Bayern - Real 2-2

Citeşte şi

Vinicius a reușit o ”dublă” pentru Real Madrid și după a descris în patru cuvinte returul cu Bayern Munchen

Unic! Ce performanță a atins Vinicius Jr odată cu golul marcat împotriva lui Bayern Munchen

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”