Xavi Hernandez / Foto: Profimedia

Cum a comentat Xavi diferența de 11 puncte pe care o are Barcelona în fața Realului

articol scris de Digi Sport
13.02.2023, 11:56
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

FC Barcelona a câștigat, duminică seară, în fața celor de la Villarreal, scor 1-0, și s-a distanțat în clasament față de rivala Real Madrid la 11 puncte. ”Galacticii” vor juca însă meciul din etapa în curs, 21, miercuri, contra lui Elche, de la ora 22:00, în direct la Digi Sport 4.

Cum a comentat Xavi diferența de 11 puncte pe care o are Barcelona în fața Realului

În acest moment, Barcelona e lider în La Liga, cu 56 de puncte în timp ce Real are un meci mai puțin disputat și 45 de puncte.

Xavi Hernandez (43 de ani), antrenorul catalanilor, a fost fericit la finalul partidei, dar nu s-a entuziasmat și de această diferență majoră din ierarhia campionatului spaniol.

”Mai sunt 17 meciuri de jucat, deci  nu este nimic încheiat. Sunt fericit însă pentru că trecem printr-o serie excelentă de rezultate, dar și cu un joc bun ce mai poate fi însă îmbunătățit.

Ceea ce contează în acest moment este că echipa prezintă o imagine serioasă, o echipă responsabilă. Iar victoria cu Villarreal reprezintă o dovadă în plus”, a spus Xavi.

VIDEO Rezumatul meciului Villarreal - Barcelona 0-1

Accidentare de coșmar în Villarreal – Barcelona! Francis Coquelin, transportat de urgență la spital

Galerie Foto

Altfel, partida a fost marcată de accidentarea gravă a mijlocașului francez Francis Coquelin (31 de ani), care a ajuns la spital, notează as.com.

În minutul 32 al partidei, în apropierea careului Barcelonei, Francis Coquelin a încercat să-l deposedeze pe Franck Kessie.

Mijlocașul lui Villarreal și-a înfipt piciorul drept în iarbă, apoi Kessie l-a lovit involuntar pe adversar, în mișcare, punând presiune pe genunchiul acestuia.

Coquelin a fost scos pe targă de pe teren și a plâns în hohote, din cauza durerii. Medicii l-au acoperit pe fotbalist cu o pătură, iar imaginile au generat îngrijorare în rândul spectatorilor și telespectatorilor.

Presa spaniolă a anunțat că Francis Coquelin a fost transportat de urgență la spitalul IMED din Valencia. Din primele informații, este o accidentare foarte gravă.

Mijlocașul de la Villarreal ar fi suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior, unul dintre cele patru ligamente mari ale genunchiului.

Francis Coquelin are nevoie de operație și va lipsi de pe teren între 6 și 9 luni.

Franck Kessie a scăpat fără cartonaș după ce i-a provocat accidentarea lui Francis Coquelin. Mijlocașul "Submarinului Galben" a fost înlocuit cu Samuel Chukwueze.

Francis Coquelin a fost om de bază pentru Villarreal în acest sezon. A reușit trei goluri și o pasă decisivă în 25 de meciuri.

  • Francis Coquelin joacă pentru Villarreal din vara anului 2020 și mai are contract până în 2024.
  • Villarreal are trei eșecuri la rând în La Liga și ocupă locul 8 în clasament.

Etichete: real madrid , fc barcelona , xavi , xavi barcelona


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară a aflat că iubitul o înșală și a pus la punct un plan sinistru de răzbunare. S-a dat de gol povestind totul în jurnal

O profesoară de școală primară din Marea Britanie a pledat vinovată la mijlocul procesului în care era judecată pentru uciderea iubitului ei și a recunoscut că l-a atras în dormitor cu o partidă de sex, l-a legat de pat și l-a înjunghiat în gât, după care i-a îngropat cadavrul în grădina din spatele casei.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

Video&Foto Un fotbalist de la CFR a intrat pe internet și l-a înjurat pe David Miculescu! Cei de la FCSB s-au răzbunat în autocar

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fanii lui Tottenham au răbufnit după eșecul cu Arsenal! Îl cer pe Drăgușin în primul 11: ”E cel mai bun”

Antrenorul lui Trabzonspor a făcut anunțul despre tranferul lui Denis Drăguș

Exclusiv Gigi Becali pune piciorul în prag la FCSB. Mesaj pentru ”Haralamb”, Pintilii și MM Stoica

S-a autopropus la Barcelona și i-a anunțat pe catalani cât trebuie să plătească pentru transferul său: ”De atât e nevoie”

Citeşte şi

Record! 500.000 de cereri de bilete au fost făcute pentru un singur meci de Champions League

Xabi Alonso vrea să aducă la Bayer Leverkusen unul dintre cei mai vechi jucători ai lui Real Madrid

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”