Diego Simeone la o conferință de presă / Foto: Profimedia

Cum a justificat Simeone faptul că nu i-a cerut scuze lui Wass, după ce l-a forțat să joace accidentat

articol scris de Digi Sport
11.02.2022, 15:22
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Diego Simeone (51 de ani) a plătit scump pentru decizia de a-l forța pe Daniel Wass (32 de ani) să joace accidentat în meciul cu Barcelona, pierdut de Atletico Madrid, scor 2-4

Fotbalistul danez s-a accidentat în ultimele minute de joc, iar medicii i-au acordat îngrijiri. Antrenorul campioanei din Spania i-a spus să se ridice și să continue meciul, în contextul în care alb-roșii nu mai aveau nicio schimbare disponibilă.

Diego Simeone nu i-a cerut scuze lui Daniel Wass după ce l-a forțat să joace accidentat

În urma testelor, s-a aflat că Wass a suferit o accidentare serioasă, iar presa spaniolă a estimat că va fi indisponibil aproximativ trei luni. La conferința de presă premergătoare meciului cu Getafe, Simeone a comentat incidentul.

Argentinianul a spus că l-a pus pe Wass să continue meciul pentru că, de obicei, duelurile fizice dintre jucători nu produc accidentări grave. Mai mult, Simeone a declarat că nu i-a cerut nici scuze danezului, deoarece a procedat așa cum o face încă de când a preluat banca tehnică a lui Atletico Madrid (n.r. în 2011).

"M-am comportat așa cum o fac de zece ani încoace. Le-am spus doctorilor să nu intre pe teren pentru că de multe ori e vorba doar de lovituri. Pierzi un jucător și când colo ar fi putut să alerge în continuare.

De data asta, la Daniel a fost vorba de o accidentare și sperăm că își va reveni cât mai repede, pentru că a revenit cu mult entuziasm, dar acum va trebui să stea departe de grup câteva săptămâni. Nu, nu i-am cerut scuze.

Când jucătorii se lovesc unul pe altul, de obicei e vorba de o lovitură ușoară, care nu produce efecte serioase pentru jucătorul afectat. De data asta, a fost vorba de o accidentare. Dar eu am făcut întotdeauna același lucru și sunt împăcat cu mine", a transmis antrenorul, conform AS

Diego Simeone plătește scump după ce l-a forțat pe Wass să continue meciul accidentat

Fundașul danez a fost lovit puternic în zona genunchiului drept de către Ferran Torres (21 de ani) în ultimele minute ale jocului și a primit îngrijiri medicale pe gazon. În mod vizibil, Wass nu mai putea continua partida, dar Simeone a venit lângă el și i-a spus să continue meciul. 

Atletico Madrid avea toate cinci schimbările făcute și încerca cu disperare să egaleze, astfel că "Cholo" a decis că ar fi mai bine să joace în efectiv complet, mai ales că avea și superioritate numerică după eliminarea lui Dani Alves (38 de ani). 

Wass a mai jucat aproximativ 5 minute, iar la finalul partidei s-a prăbușit pe teren. A doua zi, Atletico Madrid a anunțat că scandinavul a suferit o entorsă la genunchi, iar publicația portugheză Abola estimează că ar putea lipsi de pe teren 3 luni. 

"Daniel Wass a suferit o entorsă la genunchiul drept și va fi supus mâine mai multor teste, în vederea obținerii unui diagnostic definitiv", a transmis campioana Spaniei. 

  • Daniel Wass a fost adus de Atletico Madrid în această vară, iar meciul cu Barcelona a fost primul după o accidentare precedentă. 

Etichete: atletico madrid , accidentare , diego simeone , atletico , daniel wass


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

Foto Au promovat! Au revenit în prima ligă după 22 de ani: fanii nu au mai rezistat și au intrat pe teren

Exclusiv Pe urmele lui Liverpool! Dan Petrescu a ordonat, Ioan Varga a executat. Investiție de 100.000 de euro

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Răsturnare de situație la CFR Cluj! Ioan Varga a făcut anunțul: "Rămâne la noi!"

Dan Petrescu nu s-a abținut și a făcut gluma serii, după ce a revenit cu succes la CFR

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

I-a transmis mesajul lui Edi Iordănescu, imediat după CFR - Rapid: ”Aștept să mă cheme!”

Citeşte şi

OUT pentru restul sezonului! Lovitura primită de Dinamo cu două etape înainte de finalul campionatului

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”