Erika Choperena / Foto: Profimedia

Cum a reacționat Erika Choperena după ce Griezmann a semnat cu Atletico Madrid

articol scris de Digi Sport
11.10.2022, 13:48
  • FOTBAL: Oviedo - Espanyol, duminică, 19:30, DGS 2

  • MEDIA: Fotbal European, duminică, 21:00, DGS 1

Erika Choperena (32 de ani), soția lui Antoine Griezmann (31 de ani), a reacționat public după ce fotbalistul a devenit oficial jucătorul celor de la Atletico Madrid.

Cum a reacționat Erika Choperena după ce Griezmann a semnat cu Atletico Madrid

Galerie Foto

La câteva minute după ce s-a făcut anunțul oficial din partea ambelor cluburi, Erika a postat un mesaj pe contul ei de Instagram prin care și-a exprimat bucuria. 

Soția francezului a publicat un afiș care anunță perfectarea transferului la care a adăugat și un emoticon care expirmă veselia.

Erika Choperena este una dintre favoritele fanilor lui Atletico, mai ales pentru declarația pe care ea a făcut-o publică în trecut legată de viitorul lui Antoine: ”Dacă stai la Atleti poți intra în istorie, dacă te duci la Barcelona acolo vei fi mereu încă unul”.

Pentru a-l ceda definitiv înapoi la Atletico, Barca nu voia să scadă prețul sub 40 de milioane de euro, însă, în cele din urmă, catalanii și-au redus pretențiile financiare și Mateu Alemany, directorul sportiv al Barcelonei, a anunțat că totul s-a rezolvat.

Data scadentă a noului contract va fi 2026, iar Griezmann va renunța la o sumă mare din salariul pe care îl avea la Barcelona.

  • 20.9 milioane de euro pe an, brut, era remunerația lui Griezmann la Barcelona. Suma netă era de 12 milioane de euro. La Atletico, el va încasa 8 milioane de euro.

Antoine Griezmann, ”înțepat” de președintele lui Atletico la revenirea la Madrid: ”Trebuia să o asculți pe soția ta”

Atletico Madrid l-a prezentat oficial pe Antoine Griezmann (30 de ani)! Starul francez și soția sa, Erika Choperena, au fost primiți pe ”Wanda Metropolitano” de președintele clubului, Enrique Cerezo.

Griezmann s-a afișat cu o schimbare de look interesantă și i-a fost înmânat tricoul cu numărul 8 pe care-l va purta în sezonul 2021/2022 la Atletico. Internaționalul din Hexagon și președintele Cerezo au avut un dialog amical pe gazon, până la sosirea soției francezului, moment în care oficialul madrilenilor a făcut o glumă speculată de presa iberică.

  • 257 de meciuri, 133 de goluri și 50 de pase decisive sunt cifrele francezului la prima experiență în tricoul lui Atletico.

Erika Choperena nu a fost niciodată mulțumită cu alegerea soțului său de a semna cu FC Barcelona în 2019. Aceasta l-a încurajat întotdeauna să rămână la Atletico Madrid pentru a scrie istorie, iar acum, după ce catalanii l-au cedat sub formă de împrumut ”acasă”, este în culmea fericirii.

”Dacă vei câștiga Liga Campionilor (n.r.- la Barcelona), vei fi doar unul în plus care a reușit, dar dacă o câștigi aici, vei intra în istorie”, a spus soția lui Antoine Griezmann, potrivit Mundo Deportivo.

60 de milioane de euro este cota de piață a lui Antoine Griezmann, conform Transfermarkt.
102 partide, 35 de reușite și 17 assist-uri a adunat Griezmann la FC Barcelona.
1 trofeu a cucerit francezul cu gruparea catalană, Cupa Spaniei.

Etichete: antoine griezmann , erika choperena


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un nou război catastrofal e aproape să cuprindă Orientul Mijlociu

Conflictul larvar și rivalitatea au fost aproape mereu o caracteristică a relațiilor dintre Israel și vecinul său nordic, Libanul, mai ales de când gruparea pro-iraniană Hezbollah a devenit tot mai influentă la Beirut. De la declanșarea războiului Israel-Hamas în Gaza, de la începutul anului trecut, însă, situația pare că escaladează cu fiecare zi care trece și se îndreaptă tot mai rapid spre o concluzie înfiorătoare pentru o regiune deja consumată de ani de zile de conflicte armate, războaie civile și insurgențe ale fundamentaliștilor.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Marius Ștefănescu a semnat cu FCSB

Diana Șucu a reacționat imediat după ce Babasha a urcat pe scenă la concertul trupei Coldplay. Ulterior, a șters mesajul

Exclusiv Constantin Budescu semnează! ”Magicianul” va evolua în SuperLigă alături de Dragoș Grigore

Exclusiv A negociat "la sânge" cu FCSB și Gigi Becali a spus totul: "E oltean cu tupeu! Cum să îți dau, mă, 150.000?"

”Mizerabil”. Nu s-au ferit de cuvinte, după Germania - Scoția 5-1

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Text Italia - Albania 2-1, ACUM, pe digisport.ro. Barella a întors scorul!

Presa din Anglia a alcătuit cel mai puternic prim 11 pe care-l poate afișa România la EURO

Foto Cum au fost surprinși Nacho, Dani Carvajal și Luka Modric, după Spania - Croația 3-0

Ce lovitură: Alphonso Davies pleacă gratis de la Bayern! S-au terminat negocierile

Citeşte şi

”Este foarte plictisitor”. Antoine Griezmann știe ce trebuie să facă Franța pentru a câștiga EURO 2024

Ianis Hagi a primit mingea în fața porții și ce a urmat i-a făcut pe spanioli să exclame: ”Am rămas fără cuvinte”

PEROZFrumoasa fiică a lui Reese Witherspoon, leită mama ei. Fanii actriței, uluiți: „Sunteți gemene?”. Imaginile care i-au indus în eroare

FILM NOWImagini inedite cu Jason Statham, "dintr-o altă viață". Înainte de a fi durul din filme, a luptat 10 ani la un alt vis

Cum l-a convins Gigi Becali pe jucătorul din Superliga pentru care FCSB a plătit 1.310.000 de euro citeşte ştirea pe Prosport.ro

Apariție șocantă la EURO: antrenorul Ungariei a introdus un atacant cu greutate FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

S-a deschis plaja artificială din București: Cât costă o zi de relaxare urbană citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori, o nouă apariție controversată. A ieșit la restaurant într-o mantie transparentă. Toate privirile, îndreptate spre ea

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori, o nouă apariție controversată. A ieșit la restaurant într-o mantie transparentă. Toate privirile, îndreptate spre ea

Digi World

Cel mai bun moment al zilei pentru a face sport pentru a scădea nivelul zahărului din sânge. E valabil mai ales pentru cei cu exces de greutate

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”