Miralem Pjanic, la încălzire, în timpul meciului Barcelona - Betis / Foto: Profimedia

Cum să dai 60 de milioane de euro pe Pjanic și să-l cedezi gratis? Echipa care îl poate lua își freacă mâinile, dar pune condiții

articol scris de Digi Sport
03.08.2021, 19:16
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Barcelona face orice să scape de Miralem Pjanic, iar Juventus face aproape orice să-l readucă. Așa se poate rezuma faptul că s-au reluat negocierile pentru readucerea bosniacului la Juventus.

Juventus negociază intens readucerea lui Pjanic de la Barcelona

Publicația italiană Calciomercato susține că italienii insistă pentru transferul lui Manuel Locatelli, însă posibilitatea de a-l readuce și pe Miralem Pjanic le surâde alb-negrilor. Asta și pentru că Locatelli costă 40 de milioane de euro, în timp ce Pjanic nu costă nimic.

Sursa citată susține că antrenorul Massimiliano Allegri nu ar refuza chiar să îi aibă pe ambii jucători. Federico Cherubini, responsabilul cu transferurile la Juventus, lucrează de zor pentru a rezolva această problemă.

Iar Juve a reluat legăturile cu Pjanic prin intermediul agentului Fali Ramadani.

În ce condiții poate reveni Miralem Pjanic la Juventus

Există însă și unele condiții. Pentru ca Juve să poată aduce jucători, mai întâi trebuie să "facă loc", adică e nevoie să se despartă de alți jucători, cum ar fi Cristian Romero și Merih Demiral. Asta pentru ca "Bătrâna Doamnă" să nu încalce fair-play-ul financiar.

Barcelona e și ea nerăbdătoare să se despartă de mijlocaș și așteaptă din partea lui să spună unde va pleca. Catalanii sunt dispuși să îl lase să plece și gratis, chiar dacă au plătit 60 de milioane de euro pentru aducerea sa, cu condiția ca jucătorul să nu ceară compensații financiare.

Ideea este că Barca ar scăpa de salariul jucătorului, de 8,5 milioane de euro pe an.

O altă variantă ar fi să îl dea cu împrumut, însă și aici condiția este ca salariul jucătorului să fie suportat integral de echipa unde ar urma să joace.

În aceste condiții, Juve chiar a intensificat negocierile, iar discuții au loc zilnic, pentru că italienii au realizat că nu te întâlnești prea des cu o asemenea oportunitate.

Juve trebuie însă să mai renunțe la jucători pentru a-l putea lua pe Pjanic, iar unul dintre cei care ar putea părăsi echipă, alături de Demiral și Romero, ar fi Aaron Ramsey, din cauza salariului său prea mare pentru "Bătrâna Doamnă".

Juventus i-a pus o condiție lui Pjanic

Pe lângă toate aceste amănunte, mai este unul: salariul lui Pjanic. Dacă la Barcelona câștigă 8,5 milioane de euro, Juve nu poate să îi ofere mai mult de 5 milioane, cu toate că, la momentul plecării la Barca, avea la Juve un salariu de 6,5 milioane.

Pjanic ar dori și el să revină la Juve, însă rămâne de văzut dacă va accepta noile condiții atât din partea italienilor, cât și din partea catalanilor.

  • 20 de milioane de euro este cota actuală de piață a lui Pjanic, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.
  • 30 iunie 2024 este data scadentă a contractului lui Pjanic cu Barcelona.

Etichete: juventus , barcelona , miralem pjanic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemții sunt cu un pas în finala Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Parma a promovat în Serie A, iar Dennis Man a avut doar două cuvinte de spus

Citeşte şi

OUT până în 2025! Lovitura primită de Barcelona și un alt club în același timp

OUT de la Barcelona! A costat 40.000.000€, dar pleacă după șase luni: Xavi nu a fost convins

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă