Leo Messi și Dani Alves / Foto: Profimedia

Dani Alves îl cheamă pe Leo Messi la Barcelona. Brazilianul dezvăluie o discuție privată: "Unde e mai bine ca aici?"

articol scris de Digi Sport
18.03.2022, 10:57
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Dani Alves (38 de ani) a vorbit despre situația lui Messi de la PSG, acolo unde starul argentinian nu pare să se simtă la fel de bine precum a făcut-o în perioada Barcelona.

Brazilianul a avut o relație foarte bună cu Leo Messi pe când ambii jucau la gruparea catalană. Fundașul dreapta profită de acest aspect și-l sfătuiește pe Leo Messi să se întoarcă pe Camp Nou din sezonul viitor, fiindcă nicăieri nu-i ca acasă.

Dani Alves îl vrea pe Leo Messi înapoi la Barcelona

Dani Alves, unul dintre cei mai buni fundași dreapta din istoria fotbalului, a povestit o discuție pe care a avut-o cu Leo Messi în trecut. Brazilianul spune că actualul jucător de la PSG nu este confortabil în Ligue 1, iar acest lucru era anticipat chiar de argentinian în discuțiile pe care cei doi le aveau.

"Eu nu cred că-i face plăcere să joace acolo. Leo este special și dovedește asta mai ales când se simte confortabil într-un loc. Bucuria lor o împarte și altora prin stilul său de joc. Eu cred că e confuz la Paris și și-a dat seama că nicăieri nu-i ca acasă.

Leo îmi spunea mereu: 'Unde crezi că e mai bine ca aici?'. Din proprie experiență, pot spune că a avut mare dreptate. Când am aflat că pleacă la PSG, i-am spus exact acele cuvinte. Sper să se întoarcă. Toată lumea îl așteaptă înapoi", a spus Dani Alves, conform RMCSport.

Primit la Paris ca jucătorul care le-ar putea îndeplini visul qatarezilor, de a cuceri Liga Campionilor, Lionel Messi are un prim sezon la PSG cu prestații și realizări individuale mult sub așteptări.

În 26 de meciuri jucate, Lionel Messi a marcat de șapte ori, dintre care cinci goluri au fost reușite în Liga Campionilor, și a oferit 11 pase decisive.

Dani Alves, cel mai creativ jucător al Barcelonei în acest sezon

Fundașul a reușit să își consolideze rapid un loc în primul 11 al lui Xavi (42 de ani), iar catalanii au decis deja să-i prelungească înțelegerea valabilă momentan până la finalul sezonului. 

Brazilianul a fost integralist în meciul câștigat de Barcelona cu Osasuna, scor 4-0Deși nu a reușit să paseze decisiv, Alves a creat mai multe ocazii pentru coechipierii săi, capitol la care este pe primul loc în acest sezon.

Conform site-ului de statistici Who Scored, Alves este fotbalistul Barcelonei cu cele mai multe ocazii create în ediția actuală. Optarul are o medie de 2.6 pase-cheie pe meci. 

Fotbalistul care îl urmează la acest capitol este Ousmane Dembele (24 de ani), cu o medie de 2.1 ocazii create per meci. Podiumul este completat de Memphis Depay (28 de ani), cu 1.9.

Prezența ambilor pe podium este surprinzătoare, având în vedere că niciunul dintre cei doi nu este titular incontestabil. 

Etichete: barcelona , leo messi , psg , transfer , dani alves


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Ce lovitură! Denis Alibec a ales între FCSB și Farul

Exclusiv Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș sunt siguri că nu trebuie să lipsească de la EURO 2024: ”Cel mai bun din SuperLigă”

Foto Valeriu Iftime a intrat în vestiar după Botoșani - Mioveni! Mesajul transmis

Citeşte şi

Laporta s-a decis imediat: cine îl poate înlocui pe Xavi la Barcelona!

Pep Guardiola a numit echipa pentru care ar lăsa-o pe Manchester City: ”Este clubul meu”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”