Florentino Perez în timpul unui meci de Champions League / Foto: Profimedia

Decizia luată de conducerea lui Real Madrid în plină perioadă de mercato

articol scris de Digi Sport
16.07.2023, 12:46
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Conducerea lui Real Madrid a luat o decizie importantă înainte de startul stagiunii 2023/2024.

Cum vrea Real Madrid să facă rost de 25 de milioane de euro în această perioadă de mercato

După ce au plătit 128 de milioane pe o parte dintre jucătorii veniți în această vară pe Santiago Bernabeu, cei de la Real Madrid vor să facă și profit în această perioadă de transferuri.

Astfel, conducerea blanco vrea să vândă o parte dintre tinerii cu potențial de la Real Madrid Castilla, gruparea a doua a clubului de pe Santiago Bernabeu, anunță Marca.

Pentru vânzarea jucătorilor de la echipa a doua, cei de la Real Madrid și-au propus să obțină aproximativ 25 de milioane de euro.

Sergio Arribas, Rafa Marin, Carlos Dotor, Alvaro Martin, Marvin Park, Antonio Blanco, Bruno Iglesias și Julen Jon Guerrero sunt câteva nume care au impresionat în sezonul trecut și ar putea pleca de la Real Madrid Castilla în perioada următoare.

Dacă o parte dintre aceștia vor fi cedați către alte formații în următoare perioadă, Real Madrid va impune în contractele acestora deja obișnuita clauză de răscumpărare, în cazul în care aceștia vor impresiona, precizează sursa citată.

  • 23.280.000 de euro valorează Real Madrid Castilla, potrivit Transfermarkt

Carlo Ancelotti vrea să schimbe stilul și sistemul de joc la Real Madrid

Jude Bellingham (20 de ani, de la Dortmund), Arda Guler (18 ani, de la Fenerbahce), Fran Garcia (23 de ani, de la Rayo Vallecano) și Joselu (33 de ani, de la Espanyol) au venit la Real Madrid. Mijlocașul englez a fost cel mai costisitor transfer – 103 milioane de euro.

În presezon, Real Madrid va participa la o competiție amicală în SUA, Soccer Champions Tour 2023, și va disputa patru meciuri “de gală”, cu AC Milan (24 iulie), Manchester United (27 iulie), Barcelona (29 iulie) și Juventus (3 august).   

Carlo Ancelotti (64 de ani) a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre planurile sale pentru sezonul 2023/2024.

”Cred că în acest sezon vom juca într-un sistem diferit, având în vedere ce jucători avem. Totuși, nu trebuie să uităm că sistemul pe care l-am folosit în ultimii ani ne-a adus multe succese.

Încerc să găsesc un nou stil de joc, pe care îl vom testa în special în turneul din SUA, care este un moment important din presezon. De-a lungul anilor, am învățat că este mai bine pentru antrenor să se adapteze în funcție de jucătorii pe care îi are, decât să impună un anumit sistem de joc.

Jucătorii trebuie să fie confortabili în sistemul de joc, asta e prioritatea mea. Camavinga va juca în centru sau ca pivot. Nu cred că va mai juca pe postul de fundaș stânga, îi avem pe Fran Garcia și Mendy.

Bellingham a avut o mică problemă medicală, la genunchi, încă din vacanță. Dar cred că s-a adaptat bine, muncește din greu. Fanii îl vor putea vedea în acest turneu din SUA”, a spus Ancelotti.

Etichete: real madrid , real madrid castilla


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense erau în desfăşurare duminică după-amiază în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran a difuzat rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Rapid - FCSB 2-0, ACUM, la Digi Sport 1. ”Roș-albaștrii” au avut un penalty anulat

Mesajul categoric transmis de Răzvan Lucescu, după ce a cucerit titlul în Grecia și a scris istorie pentru PAOK

Ca la teatru! Real Madrid a condus cu 4-1, dar ce s-a întâmplat în 8 minute întrece orice imaginație

Aris - PAOK 1-2. Victorie istorică: PAOK a câștigat titlul! Răzvan Lucescu e campionul Greciei!

Citeşte şi

Lovitură primită de Real și Barcelona! Chelsea a transferat un tânăr de 17 ani, pentru 65.000.000€: ”Here we go!”

Cum a fost numit Florentino Perez de agentul lui Modric, după ce a luat decizia în cazul croatului

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic ce a reușit Răzvan Lucescu, care e din nou campion în Grecia. Ultima etapă a fost dramatică citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian