Sergio Aguero și Lionel Messi / Foto: Profimedia

Desfășurare de forțe pe Camp Nou! Barcelona se pregătește să îl aducă pe Aguero

articol scris de Digi Sport
13.04.2021, 20:03
  • Finala Champions League: Dortmund - Real Madrid, sâmbătă, 22:00, DGS 1

  • Minifotbal: Romania - Polonia, duminică, 21:40, DGS 1

Barcelona a făcut primii pași să îl aducă pe Sergio Aguero (32 de ani) pe Camp Nou. Se pare că licitația pentru argentinian ar fi început deja, iar catalanii au făcut prima ofertă.

Contractul argentinianului la City va expira la finalul sezonului, iar Barcelona are posibilitatea de a-l aduce liber de contract.

Barcelona, în pole-position pentru Kun Aguero

La câteva zile după ce Sergio Aguero și-a anunțat despărțirea de Manchester City, Barcelona pare hotărâtă să îl aducă pe Camp Nou. Barcelona îl va putea lua liber de contract pe internaționalul argentinian, însă va trebui să vină cu o ofertă generoasă pentru a elimina concurența.

Potrivit Sport, Barcelona se află în pole-position pentru jucătorul argentinian, iar Aguero va trebui să ia o decizie în următoarele săptămâni.

Juventus l-ar fi ofertat deja pe atacant cu un contract valabil pentru următoarele două sezoane. În ciuda acestui lucru, la Juventus, salariul atacantului ar fi mult mai mic decât câștigă la Manchester City. La ”Bătrâna Doamnă”, Aguero ar primi doar zece milioane de euro pe sezon.

La Barcelona, remunerația lui Aguero ar fi și mai mică, deoarece clubul catalan va fi obligat să reducă și mai mult limita salarială în următorul sezon.

Cu toate astea, se pare că visul atacantului argentinian este să revină în La Liga, campionatul în care a evoluat pentru Atletico Madrid, formație alături de care, în 2010, a reușit să câștige trofeul Europa League.

În plus, prietenia dintre Aguero și Messi ar putea atârna în favoarea Barcelonei. Cei doi jucători sunt colegi la echipa națională a Argentinei, iar sosirea lui Aguero pe Camp Nou ar putea influența viitorul lui Messi la Barcelona.

Potrivit aceleiași surse, licitația pentru Kun Aguero a început deja, iar Barcelona și-a confirmat interesul pentru atacant, în așteptarea unui acord.

Sergio Aguero și-a anunțat plecarea de la Manchester City

Aguero este o legendă a clubului, contribuind decisiv la primul titlu din Premier League al formației de pe Etihad, cel din 2012, unul atât de special. În ultima etapă a acelui sezon, sud-americanul marca în prelungiri contra lui QPR (3-2) și îi lua astfel titlul lui Manchester United. În total, el a strâns 385 de meciuri și 257 de goluri.

"Când un ciclu ajunge la final, multe sentimente ies la suprafață. Multă satisfacție și mândrie pentru cele 10 sezoane de la Manchester City - ceva neobișnuit pentru un jucător din ziua de azi.

10 sezoane cu realizări majore, de-a lungul cărora am devenit cel mai bun marcator din istoria clubului și am realizat o legătură indestructibilă cu cei care iubesc clubul.

Voi începe un nou capitol în cariera mea și sunt pregătit, am aceeași pasiune și același profesionalism. Îmi doresc să continui la cel mai înalt nivel”, a anunțat Kun Aguero, pe rețelele de socializare, în urmă cu două săptămâni.

Etichete: manchester city , barcelona , sergio aguero


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cuplu de pensionari a vândut tot și a plecat într-o croazieră în jurul lumii. A constatat că e mai ieftin pe apă decât pe uscat

Un cuplu de pensionari a vândut tot pentru a porni într-o călătorie în jurul lumii cu o navă de croazieră. Grace și Jerry au făcut calculele și au constatat că nu e mai scump să trăiești pe o navă decât dacă ar fi continuat să locuiască pe uscat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Câți bani au încasat cele două femei lovite cu pumnii și picioarele de un bărbat, în ”lupta rușinii” de la București

"Vi se pare normal ca un bărbat să lovească femeile cu pumnii?" Prima reacție, după scenele greu de privit de la București

Ce scrie presa străină despre imaginile greu de privit surprinse în Sala Polivalentă din București

Neașteptat! FOTO Cum arată cele două femei după ce au încasat zeci de pumni de la un bărbat în Capitală: ”A lovit cu ură”

Oficial 10.000.000 € pentru atacantul dorit de FCSB! Cel mai scump transfer din istoria clubului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Preferata inimii mele”. Edi Iordănescu a numit echipele favorite să câștige EURO 2024

A jucat la Barcelona, dar o va susține pe Real Madrid ”pentru prima oară” în finala Champions League

Foto Bătaie generală în derby! Jucătorii au ieșit de pe teren, după ce au văzut bătaia dintre jandarmi și ultrași

"Nu ne interesează!" Întrebarea la care Edin Terzic a răspuns în 3 cuvinte, înainte de Borussia Dortmund - Real Madrid

Citeşte şi

Mesajul categoric transmis de Ancelotti, după ce a auzit că starul de 100.000.000 € ar putea pleca la Man. City

Ce se va întâmpla cu Ronald Araujo în mandatul lui Hansi Flick la Barcelona

PEROZDylan, fiul lui Catherine Zeta-Jones, prima apriție cu iubita. Reacția celebrei lui mame atunci când a văzut ce a postat pe Instagram

FILM NOWDakota Johnson, surprinsă în timp ce își schimba hainele într-o mașină. Cum a reacționat Chris Evans

Răzvan Zăvăleanu iese la atac și îl pune la punct pe Ricardo Grigore: „A fost membru de sindicat, purtător de cuvânt!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fotbalistul care a venit pe tocuri la reunirea lotului Franței: “E un nenorocit, eu l-aș fi dat afară pentru eternitate" FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Trucuri pentru a-ți recupera banii pe recipientele de plastic: De ce sticlele goale returnabile sunt respinse de aparat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, în costum de baie în Grecia, într-o escapadă fără Alex Velea. Pozată pe iaht și în timp ce "se împrietenește" cu marea

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, în costum de baie în Grecia, într-o escapadă fără Alex Velea. Pozată pe iaht și în timp ce "se împrietenește" cu marea

Digi World

5 semne care arată că mănânci prea multă sare. Organismul te atenționează când ai depășit cantitatea optimă

Digi Animal World

Turiștii din Italia sunt în alertă. Plajele au fost invadate de „viermele de foc”, care poate ajunge până la 30 centimetri