Logo-ul clubului FC Barcelona / Foto: Getty Images

Despărțirea lui Messi de Barcelona lasă urme adânci! Prima demisie de la formația catalană

articol scris de Digi Sport
08.08.2021, 23:03
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Despărțirea lui Lionel Messi de Barcelona continuă să lase urme adânci asupra clubului catalan.

Jaume Llopis, unul dintre oficialii Barcelonei, și-a dat demisia după despărțirea jucătorului argentinian.

Prima demisie după despărțirea lui Messi de Barcelona

Llopis, care se ocupa cu dezvoltarea facilităților celor de la Barcelona, i-a trimis o scrisoare președintelui Joan Laporta căruia i-a transmis că este unul dintre vinovații pentru plecarea lui Messi.

Demisia lui Jaume Llopis vine doar la câteva ore după ce Lionel Messi a luat partea la conferința de presă în care și-a luat rămas bun de la gruparea catalană și de la suporterii formației.

Llopis, specializat în strategii și organizare corporativă, a fost foarte dezamăgit de președintele formației catalane care nu a renunțat la Super Ligă pentru a-l putea păstra pe fotbalistul argentinian.

Fostul oficial al Barcelonei i-a transmis lui Laporta că s-a lăsat manipulat de Florentino Perez, președintele celor de la Real Madrid, care l-a făcut pe președintele catalanilor să creadă atât de mult în Super Ligă încât a fost în stare să renunțe la Messi, facilitând indirect și transferul lui Kylian Mbappe la formația din capitala Spaniei.

Dragă Joan,

M-ai dezamăgit, am crezut că ești singurul în stare să îl înfrunți pe Florentino. Nu am toate informațiile, dar sunt convins că se puteau face mult mai multe lucru pentru a-l păstra pe Messi. Mulți sunt dezamăgiți.

Messi era parte din patrimoniul Barcelonei. Vom vedea când va veni Super Liga, dacă va veni, dar, între timp, noi îi întărim pe cei de la PSG și facilităm transferul lui Mbappe la Real Madrid. Planul perfect al lui Florentino. Vei rămâne în istorie drept președintele care l-a făcut pe Messi să plece.

Îți mulțumesc că mi-ai oferit încredere și m-ai pus la Comisia Espai Barca și, deși nu este o numire oficială și nicio responsabilitate, cred că am adus multe lucruri pozitive, dar mă văd obligat să demisionez pentru că vreau să am libertatea să îmi exprim părerile. Îți doresc mult succes”, a scris Llopis, citat de Sport.es.

Laporta s-a întâlnit cu Perez și Agnelli, imediat după plecarea lui Messi

Imediat după plecarea lui Messi de la Barcelona, Joan Laporta s-a întâlnit cu președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, și cu cel al lui Juventus, Andrea Agnelli.

Cei trei "grei" au discutat timp de 4 ore, iar presa spaniolă a aflat motivul întâlnirii. Aceștia pun din nou la cale mult-controversata Super Ligă a Europei.

În ciuda tuturor opozițiilor, boicoturilor și scandalurilor la nivel mondial, cei trei nu renunță la visul de a construi o "competiție a bogaților".

De altfel, cei de la Marca susțin că acesta a fost și motivul pentru care Barcelona și Real Madrid nu au acceptat ca fondul de investiții CVC să achiziționeze 10 la sută din capitalul La Liga pentru 2,7 miliarde de euro.

Etichete: real madrid , barcelona , messi , psg , perez , laporta , super liga , laliga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Dinamo - Csikszereda 1-0, ACUM pe DGS 1. ”Câinii” deschid scorul în primele secunde ale reprizei secunde

Davide Ancelotti, în fața primei experiențe ca principal! E pe lista unei echipe din TOP 5 Europa

CSA Steaua i-a găsit înlocuitor lui Daniel Oprița

OUT de la Tottenham! Fundașul o părăsește pe Spurs, dar va rămâne în Premier League

Citeşte şi

Starul lui Liverpool are o clauză de 70.000.000€, iar Real Madrid e gata să o plătească

L-au convins rapid: Ethan Mbappe, OUT de la PSG! Unde va juca

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Un club din Superliga transferă fotbalistul lui Mititelu pe care Dan Petrescu îl are în fruntea listei la CFR citeşte ştirea pe Prosport.ro

Imagini cu noul antrenor al Rapidului beat mort: ”Poate îi cam place șprițul...” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”