Xavi Hernandez / Foto: Profimedia

Galerie Foto Discuțiile despre finala Cupei Mondiale 2030 continuă. Xavi vrea să se joace ultimul act pe Camp Nou

articol scris de Digi Sport
07.10.2023, 18:55
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Cupa Mondială din 2030 va fi primul turneu final care se va disputa pe trei continente, Africa, America de Sud și Europa.

Turneul final din 2030 va avea meciurile de deschidere în Argentina, Uruguay și Paraguay pentru a celebra centenarul competiției. Următoarele meciuri se vor disputa în Maroc, Portugalia și Spania. Formatul Cupei Mondiale a provocat o mulțime de controverse în lumea fotbalului.

Marocul își dorește să organizeze finala Cupei Mondiale din 2030

Unul dintre cele mai dezbătute subiecte privind Mondialul din 2030 a fost cel privind stadionul pe care se va disputa marea finală. Există destul de multe zvonuri că ultimul meci de la CM va avea loc pe stadionul lui Real Madrid.

Totuși, președintele Federației de fotbal din Maroc a declarat că își dorește ca țara sa să găzduiască ultimul act al competiției. ”Sperăm să trăim o finală extraordinară care să onoreze întregul continent și tinerele generații pe un stadion din Casablanca, care va fi extraordinar și minunat.”, a declarat Faouzi Kekjaa.

Xavi Hernandez își dorește ca finala CM 2030 să se joace pe Camp Nou

Spania are două stadioane pe care poate să găzduiască finala Campionatului Mondial din 2030. Unul dintre ele este Santiago Bernabeu, în care Real Madrid a investit 900 de milioane de euro. Arena a fost în lucrări de renovare timp de patru ani.

De asemenea, finala ar putea să se joace și pe Camp Nou, arenă care are aproape 100.000 de locuri. Xavi Hernandez, a comentat posibilitatea ca ultimul act de la CM 2030 să se joace pe stadionul echipei sale.

”Nu este un mod normal de a face asta în mai multe țări, dar dacă s-au hotărât... Camp Nou este stadionul cu cea mai mare capacitate, de ce nu?”, a spus Xavi Hernandez în timpul unei conferințe de presă, potrivit Marca.

Galerie Foto

Etichete: finala cupei , santiago bernabeu , xavi , camp nou , cupa mondiala 2030


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Adio! Louis Munteanu a făcut anunțul

Lista preliminară a stranierilor convocați de Edi Iordănescu pentru amicalele programate înainte de EURO

Foto A surprins pe toată lumea, cu 16 zile înainte de finala UCL: ”Dacă joacă titular dăm 10 goluri” / ”A stat cu Hazard”

CSA Steaua, comunicat fără menajamente după decizia instanței în cazul palmaresului! Cum a numit-o pe FCSB

Citeşte şi

Lovitură de teatru la Barcelona: Xavi, ca și dat afară!

”Cum e să te bați doar pentru locul 2?” Răspunsul lui Xavi, după Almeria - Barcelona 0-2

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Simona Halep nu vrea să ajungă la fundul sacului și vinde încă un hotel pentru a face rost de cash citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”