Leo Messi, în Barcelona vs. Athletic Bilbao/ foto: Profimedia

Video ”E timpul pentru o mărire!” Răspuns de pe altă planetă al lui Messi, la câteva ore după ce Pământul i-a aflat salariul

articol scris de Digi Sport
31.01.2021, 23:57
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 3

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Leo Messi (33 de ani) a oferit o replică de campion în partida dintre Barcelona și Athletic Bilbao, scor 2-1, imediat după dezvăluirile virale ale cotidianului El Mundo, care i-a făcut public contractul ”de împărat” cu clubul catalan.

Leo Messi, răspuns magistral după ce El Mundo i-a publicat salariul astronomic

Galerie Foto

Argentinianul a deschis scorul pe Camp Nou, cu o execuție magistrală. Messi a transformat impecabil o lovitură liberă de la 20 de metri, un veritabil ”golazo”, venit ca răspuns după ce salariul său astronomic (550 de milioane, sumă brută, pe patru ani) a făcut înconjurul lumii.

Reușita a fost cu atât mai festivă cu cât a reprezentat golul 650 pentru argentinian în tricoul Barcelonei. De asemenea, a fost al 54-lea gol înscris de Leo Messi din lovitură liberă de-a lungul carierei sale.

”Briliant! O lovitură liberă magică a lui Messi”, a scris Football Espana, după execuția minunată a sud-americanului. Presa internațională a apreciat cu atât mai mult golul cu cât fundașul lui Bilbao, Yeray Alvarez, a încercat cu disperare să blocheze mingea din drumul spre poartă. Din păcate, apărătorul basc s-a lovit de bară în tentativa sa, una rămasă fără succes.

”Poate e timpul pentru o mărire a salariului pentru Messi”, a scris, pe Twitter, Gary Lineker. Mesajul fostului fotbalist englez a strâns peste trei mii de share-uri.

Barcelona a acumulat 40 de puncte după victoria cu bascii și este pe poziția a doua în La Liga, la zece lungimi în spatele liderului Atletico Madrid.

Execuția magistrală a lui Leo Messi, în Barcelona vs. Athletic Bilbao:

Leo Messi, apărat de președintele La Liga: ”Criza de la Barcelona e efectul pandemiei”

Reușita magnifică a lui Leo Messi vine să confirme calculele economiștilor spanioli, care susțin că argentinianul valorează pentru Barcelona mult mai mult decât salariul său.

Potrivit economiștilor de la Libertad Digital, citați de SportLeo Messi este ”rentabil pentru interesele financiare ale Barcelonei””Messi e o parte fundamentală a veniturilor Barcelonei. El face pentru club între 250 și 300 de milioane de euro anual”, arată jurnaliștii spanioli, care susțin că gruparea de pe Camp Nou face un profit stagional de o sută de milioane de euro cu argentinianul.

Și Javier Tebas, președintele La Liga, i-a luat apărarea lui Leo Messi. Oficialul, care înțelege că sud-americanul crește cu mult valoarea campionatului spaniol și generează venituri importante, a explicat că situația economică grea de la Barcelona nu e cauzată de salariul lui Messi.

”Criza este efectul pandemiei de coronavirus. Fără pandemie, veniturile generate de cel mai bun jucător din istorie susțin această cheltuială”, a spus Tebas.

Leo Messi urmează să dea în judecată ziarul El Mundo, pentru că jurnaliștii au făcut publice documente confidențiale și, potrivit catalanilor de la Sport, caută ”vinovatul”, omul care a denunțat contractul.

Fotbalistul are un ”cerc de suspecți” compus din patru sau cinci persoane, scriu jurnaliștii de la Sport, astfel că nu va dura mult până când vinovatul va fi demascat și avocații argentinianului vor lua măsurile legale.

Etichete: barcelona , leo messi , barcelona - athletic bilbao , el mundo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

A auzit ce transferuri vrea să facă Gigi Becali și a dat verdictul: ”Nu știu dacă poate să-i ia locul”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere Meme”

Negocieri complicate la Barcelona. Căpitanul pune condiții

Zenga, demis după 4 luni! Ce ”zestre” a adunat în 6 meciuri

Citeşte şi

Video Barcelona - Valencia 4-2. Lewandowski, MVP. A bifat primul hat-trick în La Liga. Valencia, o repriză în 10

”Te transferi la Barcelona?”. Joshua Kimmich a răspuns fără să stea pe gânduri

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”