Gonzalo Verdu în duel cu Dani Carvajal în meciul Elche - Real Madrid / Foto: Getty Images

Video Elche - Real Madrid 1-1. Nou-promovata, care a avut și o bară, a întrerupt seria de 8 eșecuri la rând cu madrilenii

articol scris de Digi Sport
30.12.2020, 23:59
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Real Madrid s-a împiedicat pe terenul nou-promovatei Elche. A terminat la egalitate, scor 1-1 și a încheiat anul pe locul 2, la două puncte în spatele liderului Atletico Madrid.

Elche - Real Madrid 1-1. Nou-promovata, primul punct în fața Realului după 8 eșecuri la rând

Elche a fost cea care a trimis primul șut pe spațiul porții, prin Rigoni, dar Courtois, aflat la meciul 100 pentru madrileni, a respins de la rădăcina barei.

Realul a deschis scorul în minutul 20, după ce mingea trimisă în transvesală de Asensio a fost împinsă în poartă de Modric, cu capul.

În debutul reprizei secunde, nou-promovata a primit penalty, iar Fidel a egalat de la punctul cu var. A urmat apoi un asalt al madrilenilor, dar portarul lui Elche, Badia, a parat miraculos șuturile lui Lucas Vasquez, Carvajal și Ramos.

Elche a mai avut o bară, prin Lucas Boye, iar în prelungiri, Courtois a intervenit excelent la lovitura liberă executată de Verdu.

Elche - Real Madrid s-a terminat 1-1. După acest rezultat, Realul a încheiat anul pe locul 2, în spatele rivalei Atletico Madrid, în timp ce Elche a întrerupt o serie de 8 înfrângeri consecutive în fața Madridului, însă rămâne cu o singură victorie, 6 remize și 3 înfrângeri în acest sezon și e pe locul 15 în La Liga.

LIVE VIDEO Elche - Real Madrid 1-1:

Min. 90+4: Ocazie Elche. La ultima fază a meciului, Verdu execută o lovitură liberă, dar Courtois respinge spectaculos.

Min. 71: Ocazie Real. Carvajal centrează în careu, mingea ajunge la Ramos, care șutează din apropiere, dar portarul lui Elche are o nouă intervenție miraculoasă.

Min. 70: Ocazie Real. Kroos îi pasează prefect lui Carvajal, care preia în careu, driblează scurt și șutează, dar Badia parează cu un reflex excelent.

Min. 63: Bară Elche. Lucas Boye pivotează și șutează din întoarcere, din marginea careului, dar mingea șterge rădăcina barei.

Min. 58: Ocazie Real Madrid. Lucas Vasquez șutează din careu, dar portarul lui Elche respinge.

Min. 52: GOOOL Elche! Fidel transformă lovitura de pedeapsă și reușește al patrulea gol din acest sezon.

Min. 51: Penalty pentru Elche, după un duel dintre Carvajal și Barragan.

Min. 20: GOOOOL Real Madrid! Asensio șutează în transversală, Modric urmărește mingea și înscrie cu capul. Mijlocașul croat se află la al treilea gol pentru Real în acest sezon, în meciurile oficiale.

Min. 10: Ocazie Elche. Rigoni trimite primul șut pe poartă din acest meci, dar Courtois, aflat la meciul 100 pentru madrileni, respinge de la rădăcina barei.

Min. 1: Începe meciul.

Echipele de start:
Elche: Badia - Barragan, Verdu, Jose Sanchez, Juan Sanchez - Rodriguez, Marcone, Guti, Fidel - Boye, Rigoni
Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Casemiro, Kroos - Lucas, Benzema, Asensio


Știrea inițială:

Meciul Elche - Real Madrid, din cadrul etapei a 16-a din La Liga, se dispută miercuri, de la 22:30, și poate fi urmărit în direct la Digi Sport 1 și pe site-ul digisport.ro, în format live video și text.

Înaintea partidei directe, Elche este pe locul 17 în La Liga, cu 15 puncte acumulate în 13 meciuri, în timp ce Real Madrid se află pe locul doi, cu 32 de puncte obținute în cele 15 etape jucate.

LIVE VIDEO Elche - Real Madrid, de la 22:30, la Digi Sport 1

Elche, nou promovată în La Liga, are o singură victorie în ultimele nouă etape de campionat, surpriza 2-1 cu Valencia din 23 octombrie, bifând de atunci cinci remize și trei înfrângeri, rezultate ce au dus-o aproape de retrogradare, în ciuda startului bun de sezon, cu șapte puncte acumulate în primele patru runde.

De partea cealaltă, Real Madrid, campioana en-titre din Spania, traversează o formă sportivă excelentă, cu cinci victorii în ultimele cinci etape. Punctele acumulate în ultima lună au permis echipei lui Zinedine Zidane să se apropie de liderul Atletico Madrid, cu care se află acum la egalitate de puncte, dar cu două meciuri mai mult disputate.

Meciul de miercuri seară va consemna prima confruntare directă dintre cele două echipe după o pauză de peste cinci ani. Ultima dată, Elche și Real Madrid s-au întâlnit pe 22 februarie 2015, joc încheiat cu victoria madrilenilor, scor 2-0, după goluri marcate de Karim Benzema și Cristiano Ronaldo.

LIVE VIDEO Elche - Real Madrid, echipele probabile

  • Elche: Badia - Barragan, Verdu, Calvo, Kone - Marcone - Fidel, Guti, Morente, Josan - Boye
  • Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Mendy - Modric, Casemiro, Kroos - Vazquez, Benzema, Vinicius Junior

Etichete: real madrid , elche , elche-real madrid , meciuri la liga , meciuri real madrid , la liga etapa 16


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață

Semne de viață extraterestră au fost observate pe o planetă îndepărtată. Potrivit astronomilor, ei au detectat un compus chimic „produs doar de viață” pe Planeta K2-18b, din constelația Leului. Descoperirea făcută acum un an a fost studiată, vineri, cu ajutorul telescopului James Webb, iar rezultatele vor fi aflate peste câteva luni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali, aroganță la adresa CSA Steaua. ”Echipa aia trebuie desființată”. Cum vrea să obțină marca

Foto Ce a postat Teodora Stoica după ce FCSB a câștigat titlul de campioană

Video Ar fi fost golul sezonului! Execuție de-a dreptul spectaculoasă la Oțelul - Hermannstadt

Video&Foto Așa se primesc campionii! Momente superbe înaintea partidei Inter - Torino

Citeşte şi

Video Magie! Arda Guler a primit mingea și a arătat de ce e supranumit "Messi al Turciei"

Thomas Tuchel, ”băgat în sperieți” de Real Madrid

PEROZSalma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele

FILM NOWNicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”