Sigla oficială a Barcelonei / Sursa foto: Getty Images

”Este normal în fotbal!” Barcelona tremură! Un posibil înlocuitor al lui Ronald Koeman nu se gândește să preia echipa

articol scris de Digi Sport
22.09.2021, 17:10
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

După rezultatele modeste înregistrate în ultima perioadă de Ronald Koeman la Barcelona, catalanii s-au arătat nemulțumiți de tehnicianul olandez și s-a vehiculat că acesta ar putea fi înlăturat de pe banca tehnică.

Oficialii Barcelonei i-ar fi dat un ultimatum lui Ronald Koeman. Acesta ar avea la dispoziție patru meciuri pentru a demonstra că este capabil să obțină rezultate bune alături de Barcelona.

Roberto Martinez a vorbit despre posibilitatea de a prelua Barcelona

În presa din Spania, au apărut deja mai multe variante de nume care ar putea veni pe Camp Nou, Roberto Martinez, Andrea Pirlo, Antonio Conte, Philippe Cocu, Joachim Low și Xavi Hernandez.

Roberto Martinez este actualul selecționer al naționalei Belgiei, iar Federația Belgiană de Fotbal speră ca antrenorul să rămână în funcție până la Cupa Mondială din Qatar.

Discursul lui Martinez pare să îi mai liniștească pe belgieni. Antrenorul a declarat că nu are nimic de comentat despre ultimele noutăți din La Liga pentru că sunt doar zvonuri.

Așa cum poate vă imaginați, nu am nimic de comentat, absolut nimic. Evident, întotdeauna există zvonuri, mereu sunt acolo. Acest lucru este normal în fotbal. Când pierzi trei meciuri, apar zvonuri că îți vei pierde slujba.

Când lucrurile merg bine, când ai rezultate bune, chiar și atunci apar zvonuri, dar nu am nimic să comentez la acest moment”, a declarat Roberto Martinez pentru Eurosport.

Ronald Koeman, "pe făraș" la Barcelona

Tehnicianul olandez al Barcleonei nu pare că reușește să redreseze situația clubului, iar Joan Laporta nu mai are multă răbdare. Conform Dailymail, Koeman mai are la dispoziție următoarele 4 meciuri pentru a dovedi că este omul care poate să-și aducă o contribuție solidă la reconstrucția echipei, rămasă fără unul dintre cei mai importanți jucători din istoria ei, Leo Messi, plecat la PSG.

Catalanii urmează să întâlnească pe Cadiz, în deplasare, Levante, pe teren propriu, după care două meciuri dificile din nou în deplasare, cu Benfica și Atletico Madrid.

În cazul în care Laporta decide să se despartă de Ronald Koeman, atunci Barcelona trebuie să-i plătească drept compensație antrenorului olandez aproximativ 12 milioane de euro, mai precizează sursa citată.

Suma este compusă din salariile pe care Koeman le-ar avea de primit până la finalul contractului și despăgubirea față de Federația Olandeză, de care tehnicianul a fost nevoit să se despartă la momentul venirii la Barcelona.

Etichete: barcelona , la liga , roberto martinez , koeman


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

OUT până în 2025! Lovitura primită de Barcelona și un alt club în același timp

OUT de la Barcelona! A costat 40.000.000€, dar pleacă după șase luni: Xavi nu a fost convins

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă