Federico Valverde la Real Madrid / Foto: Profimedia

Federico Valverde a fost la un pas de a ajunge în Premier League înainte de a semna cu Real Madrid. Echipa care l-a dorit

articol scris de Digi Sport
25.09.2022, 12:07
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Federico Valverde (24 de ani), mijlocașul lui Real Madrid, a fost la un pas de a ajunge în Premier League înainte de a semna cu gruparea condusă de Florentino Perez (75 de ani).

  • Federico Valverde a ajuns la Real Madrid în iulie 2016 de la Penarol, pentru suma de cinci milioane de euro.

Federico Valverde putea semna cu Arsenal înainte de a ajunge la Real Madrid

Starul de la Real Madrid a fost la un pas de a semna cu Arsenal Londra pe vremea când antrenor la gruparea engleză era Arsene Wenger (72 de ani).

Federico Valverde chiar a fost în decembrie 2014 la Londra și s-a antrenat cu Arsenal, dar englezii au avut câteva îndoieli asupra mijlocașului la acea vreme, însă au continuat să-l urmărească, notează presa din Spania.

Apoi, la Campionatul sud-american U17 din Paraguay, Federico Valverde a evoluat excelent și le-a atras atenția celor de la Real Madrid.

În acel moment, Arsenal a făcut o ofertă de 2.7 milioane de lire pentru Federico Valverde, dar jucătorul a preferat să ia calea Madridului. Atfel, Arsenal nu a profitat de ocazia pe care mai întâi a avut-o în decembrie 2014.

Liverpool l-a dorit în vară pe Federico Valverde și este gata să revină cu o nouă propunere

Liverpool a vrut să-l transfere în ultimele ore ale perioadei de mercato pe Federico Valverde (24 de ani) de la Real Madrid.

  • Conform englezilor, mijlocașul sud-american a fost dorit de Jurgen Klopp în Premier League și o ofertă de 90 de milioane de euro a sosit pe adresa clubului Real Madrid. 

Deși președintele Florentino Perez a decis că fotbalistul este netransferabil și a declinat propunerea din vară, Liverpool este gata să revină cu o nouă ofertă pentru mijlocașul lui Real Madrid.

După ce a văzut începutul bun de sezon al lui Federico Valverde, Jurgen Klopp le-a cerut șefilor de la Liverpool să insiste pentru serviciile mijlocașului uruguayan.

Astfel, gruparea de pe Anfield pregătește acum o ofertă de 150 de milioane de euro pentru Federico Valverde, informează spaniolii de la AS.

Rămâne de văzut dacă englezii vor înainta, în cele din urmă, oferta de peste 100 de milioane de euro fie în iarnă, fie în vara anului viitor și dacă mutarea se va realiza până la urmă.

Cotat la 70 de milioane de euro de Transfermarkt, Federico Valverde a reușit patru goluri și două pase decisive pentru Real Madrid în acest sezon, în nouă partide disputate în toate competițiile.

Câștigarea La Liga și a Champions League în sezonul trecut a reconfirmat că Real Madrid este unul dintre cele mai bune cluburi ale lumii, iar fotbaliștii "blanco" au devenit ținte pentru puterile din Anglia.

  • Casemiro (30 de ani) a plecat în vară de la Real Madrid la Manchester United pentru 72 de milioane de euro.

Etichete: real madrid , arsenal , federico valverde , federico valverde la arsenal , federico valverde la real madrid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text CFR Cluj - Sepsi 1-1, ACUM, pe Digi Sport 1. În superioritate numerică, ardelenii au ratat ocazii uriașe

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Reacția lui Răzvan Lucescu, după victoria ”nebună” cu AEK Atena

Paris Saint-Germain a câștigat Ligue 1! Ultimul titlu pentru Kylian Mbappe în Franța

Citeşte şi

”Messi al Turciei” a transmis un mesaj categoric, după ce Ancelotti i-a stabilit viitorul

Video Nottingham Forest - Man. City 0-2 / Tottenham - Arsenal 2-3. Rezultatele zilei în Premier League

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”