Dani Alves, dorit înapoi la Barcelona de Xavi / Foto: Gettyimages

Final fericit de poveste? Dani Alves, dorit înapoi de Barcelona. Xavi a dat "undă verde" pentru aducerea brazilianului

articol scris de Digi Sport
10.11.2021, 13:32
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 3

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Dani Alves (38 de ani) ar putea să facă obiectul unui transfer spectaculos în iarnă.

Fundașul care a scris istorie pentru Barcelona este în prezent liber de contract, după ce s-a despărțit de Sao Paulo în luna septembrie.

Dani Alves, dorit înapoi la Barcelona

Dani Alves este considerat de mulți ca fiind cel mai bun fundaș dreapta din istoria Barcelonei, iar asta îi face pe fani să nu-l uite pe fotbalistul brazilian. Totuși, povestea acestuia în Catalunya ar putea să aibă parte de un nou episod, anunță presa din Brazilia.

Conform sursei citate, Barcelona se află în negocieri cu Alves și reprezentanții săi pentru o revenirea a acestuia pe Camp Nou în iarnă și un final de carieră exact cum merită o legendă a clubului.

Un rol în asta are și Xavi, proaspăt instalat pe banca catalanilor, care a avut o colaborare excepțională cu Alves pe vremea când ambii îmbrăcau tricoul blaugrana.

Dani Alves a declarat că este gata să se întoarcă la Barcelona

Astfel, campionul olimpic poate semna cu orice echipă dorește, iar aceea ar fi Barcelona, după cum a afirmat chiar el însuși. Conform publicației spaniole Mundo Deportivo, fotbalistul de bandă dreaptă s-a declarat pregătit să revină pe Camp Nou, mai ales în contextul în care catalanii au un început de sezon mai mult decât dezamăgitor. 

"Afecțiunea, dragostea și respectul meu pentru acest club sunt mult prea mari. Dacă Barcelona crede că are nevoie de mine, trebuie doar să mă sune. Cred în continuare că pot contribui oriunde, cu atât mai mult la Barcelona, întrucât se bazează pe un număr mare de jucători tineri.

Am spus mereu că am plecat pentru că am văzut că lucrurile nu sunt așa cum credeam că ar trebui să fie. Am mai spus că atunci când Barcelona are nevoie de mine și mă vrea, voi fi la dispoziția lor, indiferent de locul în care mă aflu", a explicat fotbalistul. 

Mai mult, Alves a alimentat zvonurile unei posibile reveniri printr-o fotografie postată recent pe contul personal de Instagram, în care savurează o cafea pe o terasă din Barcelona.

Dani Alves s-a despărțit de Sao Paulo

Dani Alves, care juca la formaţia paulista din sezonul 2019/20, nu a dorit să mai facă parte din lotul pregătit de antrenorul argentinian Hernan Crespo, din cauza unui conflict salarial, lăsând echipa pe locul 16 în campionatul Brasileirao, la un punct de zona retrogradării.

Fost jucător al echipelor Sevilla FC, FC Barcelona, Juventus şi Paris Saint-Germain, Dani Alves a disputat ultimul său meci în tricoul echipei paulista pe 26 august, în remiza (2-2) cu Fortaleza, în Cupa Braziliei.

Cel mai recent meci jucat de Alves a avut loc pe 10 septembrie, sub tricoul echipei naţionale, în meciul cu Peru (2-0), din preliminariile Cupei Mondiale din 2022.

La 38 de ani, Dani Alves da Silva este, în acest moment, fotbalistul cu cele mai multe trofee câştigate în istorie, 45, cel mai recent fiind medalia de aur obţinută la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în luna august. Din palmares lipseşte, totuşi, Cupa Mondială.

Etichete: barcelona , transfer , dani alves


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Video ”Execuție” în 21 de minute! Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Foto La fel de scump ca Stadionul Steaua. Echipa din SuperLiga a primit vestea cea mare

Victor Becali a spus care sunt șansele ca FCSB să ajungă în Champions League

Exclusiv Angelescu a spus de ce a fost demis Bergodi. ”Au fost lucruri care nu au fost normale”

Citeşte şi

Negocieri complicate la Barcelona. Căpitanul pune condiții

Avertisment pentru Denis Alibec, înainte de posibilul transfer la FCSB: ”Va păți exact ca data trecută”

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Visul cel mai mare al lui Gigi Becali, pe cale să fie spulberat? Omul cu banii de la CFR Cluj a pornit ofensiva împotriva FCSB citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep, invitată să joace la Paris! Anunțul surprinzător al francezilor. Cum va reacționa românca citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”