Florentino Perez îl vrea pe Neymar la Real Madrid. Sursa foto: Getty Images

Florentino Perez dă asaltul final pentru Neymar. Contract pe 5 ani și salariu uriaș pentru starul brazilian

10.08.2019, 10:10
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

După transferul lui Eden Hazard, Real Madrid mai pregătește o lovitură de proporții. Aflat în conflict cu cei din conducerea PSG, brazilianul Neymar este dorit, din nou, de Florentino Perez. Se știe că starul brazilian este o obsesie mai veche a președintelui celor de la Real Madrid, așa cum a fost și în cazul lui Eden Hazard.

Real Madrid are concurență serioasă pentru Neymar. Barcelona vrea să îl readucă pe Camp Nou. Mai mult, se pare că Neymar și-ar dori să evolueze alături de prietenii Messi și Suarez. Totuși, Florentino Perez speră să îl convingă pe Neymar să vină pe Santiago Bernabeu cu un salariu monstruos.

Conform celor de la Sport.es, Florentino Perez îi oferă lui Neymar un salariu de 40 de milioane de euro. De asemenea, contractul este pe o perioadă de 5 ani. La PSG, Neymar câștigă 37 de milioane de euro.

Neymar, visul de revanşă al lui Florentino Perez

Real Madrid ar vrea să se răzbune pentru umilinţa din 2013. Atunci, Neymar se înţelesese cu gruparea blanco, trecuse şi vizita medicală, dar Barcelona a intrat pe fir şi a câştigat licitaţia.

Madrilenii mai au un atu - Florentino Perez a rămas în relaţii excelente cu agentul jucătorului, Wagner Ribeiro, dar şi Neymar senior, cel care îl sfătuieşte pe fiul său în deciziile importante. De asemenea, preşedintele lui Real este prieten cu omologul său de la PSG, Nasser Al Khelaifi, care nu agreează deloc conducerea catalanilor după tentativele de a-i racola pe Veratti sau Rabiot.Antipatia a devenit reciprocă în 2017 când parizienii au ripostat cu aducerea lui Neymar după ce au achitat clauza de reziliere în valoare de 222 de milioane de euro. 

Planul lui Perez este simplu: vrea să ofere jucători la schimb precum Gareth Bale, James Rodriguez sau Keylor Navas plus o sumă de bani. După ce au aflat că directorul sportiv, Leonardo, îl vrea pe portarul Donnarumma de la Milan, şefii de la Real au inventat o nouă schemă  în trei - Neymar vine la Real, Donnarumma ajunge la PSG pentru 50 de milioane de euro, iar Milan are bani să-l ia pe Angel Correa de la Atletico şi are promisiunea că Luka Modric va veni sezonul viitor pe San Siro, a dezvăluit Gazzetta dello Sport.    

Etichete: real madrid , psg , neymar , florentino perez , transfer neymar


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Exclusiv Ilie Dumitrescu, impresionat de DOUĂ aspecte după Dortmund-PSG 1-0. ”119 km alergați / A fost superior”

După ce PSG a fost învinsă de Dortmund, Luis Enrique a mai venit cu o veste proastă: ”Nu pare foarte bine”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă