Horațiu Moldovan, prezentat oficial la Atletico Madrid / Foto: Captură Youtube@atleticodemadrid

Florin Manea a spus lucrurilor pe nume după transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid

articol scris de Digi Sport
24.01.2024, 23:44
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Horațiu Moldovan (26 de ani) a prins transferul carierei, după ce Atletico i-a plătit clauza de reziliere de 800.000 euro și l-a adus la Madrid.

Florin Manea: ”Nu se poate compara cu transferul lui Radu Drăgușin!”

Mai mulți oameni de fotbal au analizat mutarea lui Moldovan, iar câțiva dintre ei au considerat că este chiar mai spectaculoasă decât a lui Radu Drăgușin, deoarece Atletico Madrid este o echipă mai mare și o prezență constantă în fazele eliminatorii ale UEFA Champions League.

Florin Manea, agentul lui Radu Drăgușin, a comentat și el transferul lui Moldovan. Chiar dacă l-a felicitat pe portarul român, acesta a afirmat că nu există loc de comparație între cele două transferuri din cauza sumei de transfer investită de fiecare club.

”E foarte bine pentru fotbalul românesc. E un club mare. Indiferent de ce a speculat lumea, că o să fie al doilea sau al treilea portar, este o șansă importantă pentru el să ajungă la un club mare, să se antreneze în condiții de nivel înalt și, cine știe, poate și să joace.

Ca imagine, e bun. Suma de transfer nu se compară cu cea a lui Radu. El e și portar, dar important este că va purta tricoul lui Atletico Madrid, un club imens în Spania. Asta e tot ce contează. Din ce am înțeles de la legăturile mele din Spania, a fost luat să fie al doilea portar, să-l suplinească pe Oblak. Dar nu contează.

Este la un club mare, nu se știe niciodată ce se întâmplă în viață. Poate, Doamne ferește, să se accidenteze Oblak sau să iasă din formă, apoi Moldovan să prindă meciuri și să nu-l mai scoată nimeni din poartă. Este un transfer bun, dar nu se poate compara cu transferul lui Radu Drăgușin”, a declarat Florin Manea pentru Playsport.

Horațiu Moldovan, prezentat oficial la Atletico Madrid

Galerie Foto

Horațiu Moldovan a primit tricoul cu numărul 1 la Atletico Madrid, purtat în prima parte a sezonului de croatul Ivo Grbic, care urmează să plece la Sheffield United și pe care îl înlocuiește ca goalkeeper de rezervă.

Adevăratul ”număr 1” la Atletico Madrid este Jan Oblak, slovenul care are 13 pe spatele tricoului.

Etichete: atletico madrid , florin manea , horațiu moldovan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali, sfătuit să ”forțeze” transferul lui Alex Chipciu. ”FCSB ar avea cea mai bună apărare din România”

Adio, EURO! Și-a rupt piciorul cu o lună înainte de turneul final

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

”Plin de ciudați”. ”Cea mai frumoasă sportivă din România” a dezvăluit ce-a pățit, ani de zile la rândul, pe internet

Citeşte şi

Exclusiv ”Veste bună pentru Horațiu Moldovan”. Anunțul venit din Spania

”Telenovela” Joao Felix a ajuns la final: Barcelona a decis

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”