Kylian Mbappe și Karim Benzema / Foto: Profimedia

Francezii au prezentat motivul pentru care Mbappe ar vrea să meargă la Real Madrid

articol scris de Digi Sport
08.03.2022, 09:59
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Kylian Mbappe (23 de ani) mai are contract cu PSG doar până în vară, iar speculațiile pe seama viitorului său au fost foarte intense în ultimul timp.

Atacantul francez este disputat de 3 echipe dacă ne luăm după zvonurile apărute în presă, însă acesta are mai multe motive pentru care ar putea să favorizeze trecerea la Real Madrid în detrimentul celorlalte. Pe lângă spanioli, PSG și Liverpool sunt și ele în luptă pentru semnătura atacantului,

Kylian Mbappe are o relație specială cu Benzema

Colegi la naționala Franței, Karim Benzema și Kylian Mbappe au o relație foarte bună, însă nu doar când sunt împreună în cantonamentul reprezentativei din Hexagon, ci și în afara terenului.

Conform footmercato, cei doi vorbesc foarte mult în privat și nu ezită să-și complimenteze jocul unul altuia, însă pe lângă asta, există o conexiune puternică la nivel personal, observată chiar și de apropiații lor.

Din acest motiv, trecerea sa la Real Madrid pare din ce în ce mai posibilă, lăsând faptul că Mbappe își dorește să fie urmașul lui Cristiano Ronaldo pe Santiago Bernabeu, fotbalistul lusitan care i-a fost idol pe vremea când francezul era doar un junior.

Mbappe și-ar fi ales viitorul club, cred cei de la Barcelona

Kylian Mbappe a reușit să o învingă pe Real Madrid cu golul său din optimile de finală ale Champions League, iar de atunci francezii îl asaltează cu noi oferte de prelungire a contractului. 

Totuși, atacantul ezită să-și pună semnătura pe un nou contract cu PSG, iar acum informațiile din presă vorbesc despre resemnarea celor de la Barcelona cu privire la viitorul lui Mbappe.

Fotbalistul din Hexagon ar fi decis să refuze ofertele la PSG și Liverpool, iar Real Madrid este formația unde va juca din vara viitoare, cred catalanii.

De altfel, s-a scris în ultimul timp că Mbappe i-a promis lui Florentino Perez că merge la Real Madrid, chiar înainte de dubla dintre spanioli și PSG din Champions League. 

Odată cu presiunea pusă pe francez cu noile oferte venite, cei de la Madrid i-au transmis un mesaj clar fotbalistului: dacă nu-și ține cuvântul dat nu o să mai fie bine primit toată cariera sa la gruparea de pe Santiago Bernabeu, iar în consecință nu o să aibă posibilitatea să-i urmeze ca viitorul star al clubului spaniol, precum idolul său, Cristiano Ronaldo.

Frank Leboeuf crede că Mbappe este pur și simplu genial datorită constanței sale

Atacantul lui PSG înscrie aproape meci de meci și a ajuns deja la borna 24 în acest sezon. Constanța vârfului l-a impresionat pe Frank Leboeuf, la rândul său campion mondial cu Franța. 

Fostul fotbalist al lui Chelsea a explicat că tocmai capacitatea de a rămâne constant îl face pe Mbappe "genial", iar superstaruri precum Neymar (30 de ani), Lionel Messi (34 de ani) și Cristiano Ronaldo (37 de ani) ar duce lipsă de asta. 

"Messi pare că joacă sub așteptări. Sunt fanii lui PSG dezamăgiți de Messi, pentru că așteptau mai multe de la el? Da, pentru că l-au văzut pe Messi fantastic la Barcelona atâția ani. Dar atunci era acasă.

Trăim într-o lume în care oamenii vor rezultate imediat. Chiar și Messi are nevoie de timp să se acomodeze. Nu mai e tânăr, așa că nu știm dacă PSG primește 60% sau 80% din ce arăta la Barcelona. Exact asta se întâmplă acum și cu Cristiano Ronaldo la Manchester United.

Putem să vorbim la fel și despre Sergio Ramos sau Nemar. Dar există un singur jucător de atac care a fost constant mereu, iar acela e Mbappe. Imaginați-vă că fanii lui PSG l-au huiduit la începutul sezonului!

A rămas, a crescut nivelul și acum e singurul care marchează goluri ca un nebun. Poate că trebuie să așteptăm ca Messi, Neymar sau Ronaldo să livreze, dar la Mbappe nu mai trebuie. E pur și simplu un geniu", a declarat fostul internațional francez, conform Mirror

PSG i-a propus lui Kylian Mbappe un contract ce cuprinde cel mai mare bonus la semnătură din istoria fotbalului

Conform cotidianului AS, PSG i-a promis lui Mbappe nici mai mult, nici mai puțin de 100 de milioane de euro net sub formă de bonus la semnătură, dacă alege să continue pe Parc des Princes.

Contractul ar include un salariu cuprins între 50 și 53 de milioane de euro net, în funcție de performanțele sale de pe teren. Înțelegerea ar urma să fie valabilă pe trei sezoane, dacă Mbappe își va da acordul. 

Mai mult, PSG a inserat în contractul propus o clauză de reziliere care va deveni valabilă cu un an înainte de expirarea actului, pentru ca Mbappe să aibă șansa de a pleca în vara lui 2024. 

Dacă Mbappe pune pixul pe foaie, el ar urma să primească cel mai mare bonus la semnătură din istoria fotbalului. 

Etichete: real madrid , psg , transfer , karim benzema , kylian mbappe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată de iubitul ei, în timp ce întrețineau relații intime.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid

Video Ce a spus Ange Postecoglou despre Radu Drăgușin chiar pe gazon, imediat după meciul cu Manchester City

Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"

Radu Drăgușin i-a făcut pe spanioli să exclame ”Incredibil! Inexplicabil!” în meciul cu City. Reacția lui spune totul

Video Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

A scris istorie la Corvinul și tocmai a semnat cu o echipă din play-off-ul SuperLigii!

Ajunge la FCSB în vară, dar riscă să nu joace: ”Îi lipsesc multe”

Oficial Final de eră! Jucătorul depășit doar de Ronaldo și Messi și-a anunțat retragerea

Transferul de 100.000.000€ a picat. Cristiano Ronaldo, refuzat direct

Citeşte şi

S-a înțeles cu Real Madrid și semnează: ”Clubul este încântat”

După doar un an în Arabia Saudită, starul a fost pus la vânzare! Echipa care vrea să-l salveze

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep a vorbit despre finalul carierei: ”Vreau să mă retrag de pe teren” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”