Sergio Busquets și Gerard Pique, doi dintre liderii Barcelonei / Foto : Getty Images

Gerard Pique, mesaj ferm după ce FC Barcelona s-a încurcat la Cadiz

articol scris de Digi Sport
24.09.2021, 11:13
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

FC Barcelona a remizat pe terenul lui Cadiz, scor 0-0, iar fundașul Gerard Pique a vorbit despre situația complicată a echipei.

Pique acuză programul încărcat al echipei, modul în care FC Barcelona este programată în campionat, dar și discuțiile aprinse din jurul clubului: "Nu știu cine stabilește calendarul, acum vom juca un nou meci în mai puțin de 72 de ore.

Eu nu pot tricoul Barcelonei pentru a termina pe locul 2 sau locul 3, vreau să mă lupt pentru locul 1. Chiar dacă avem un început slab, avem nevoie ca fanii să fie lângă noi. Echipa are dorință de victorie, trebuie să trecem peste acest impas.

Noi nu vrem să alegem o tabără, luptăm alături de președinte și de antrenor. Nu putem controla zgomotul din jurul echipei, trebuie doar să-l ignorăm. Putem să ne plângem în continuare sau să ne ridicăm de la pământ", a spus Pique, citat de Marca.

VIDEO Rezumatul meciului Cadiz - FC Barcelona

Cadiz - Barcelona 0-0

Prima ocazie mai bună a meciului le-a aparținut andaluzilor, dar Ter Stegen a apărat spectaculos. Barcelona a dat replica prin două ocazii ale lui Depay, însă olandezul s-a făcut de râs după ce a luftat la prima.

Catalanii au rămas în 10 oameni din minutul 65, când Frenkie De Jong a primit două galbene. Finalul i-a găsit în corzi pe cei de la Barcelona, pentru că modesta Cadiz a fost aproape de gol în minutul 81, însă în prelungiri a fost "nebunie".

Cadiz a ratat o șansă mare, iar la câteva secunde distanță, Depay s-a făcut de râs singur cu portarul. Antrenorul Ronald Koeman a fost eliminat pentru proteste, iar Cadiz - Barcelona s-a terminat 0-0. Astfel, catalanii au bifat a treia partiodă oficială la rând fără victorie.

Etichete: fc barcelona , gerard pique , cadiz , meciuri barcelona , antrenor fc barcelona


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Video David Miculescu și Darius Olaru au oferit momentul serii pe Arena Națională. ”Am o întrebare pentru tine”

Mihai Stoica a spus ce urmează pentru FCSB, după ce a devenit campioană

Citeşte şi

Vești bune pentru Real Madrid! Starul ”Galacticilor” revine pe teren!

Joan Laporta a primit o ofertă de ”de nerefuzat” pentru următoarele 10 sezoane

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”