Neymar a mai fost dorit de Real Madrid în 2013 sursa foto:twitter royalepeke

"Îl vrei pe Neymar la Real Madrid?" Cum au răspuns suporterii la sondajul de opinie

10.08.2019, 09:00
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Real Madrid ar dori să mai semneze un "galactic" în această vară după ce au pierdut orice şansă de a-l aduce pe Paul Pogba de la Manchester United. Iar varianta care i-ar surâde lui Florentino Perez, maestrul mutărilor de geniu, este Neymar. Brazilianul a dat de înţeles că este gata să părăsească Parisul, iar toată lumea se aştepta la o revenire la Barcelona. 

Neymar este însă şi pe lista lui Real pentru că reprezintă unul din visurile lui Florentino Perez. Iar PSG este gata să asculte o ofertă din direcţia Madrid.

Cotidianul AS a lansat un sondaj de opinie pentru fanii Realului şi venirea lui Neymar nu este întâmpinată cu bucurie - din 137 de mii de votanţi, un procent de 59,7 % au răspuns negativ la întrebarea dacă l-ar dori pe brazilian pe Santiago Bernabeu! 

PSG a sperat că Manchester United va fi clubul care îl va primi pe Neymar. Cum perioada de transferuri s-a încheiat în Premier League, doar Barcelona şi Real Madrid şi-l permit pe cel mai scump fotbalist din lume.

Barcelona îl doreşte, dar are nevoie să renunţe la jucători pentru a îndeplini criteriile de fair play financiar - cel mai simplu era să scape de Philippe Coutinho, dar brazilianul nu a acceptat oferta de ultimă oră de la Tottenham.

Neymar, visul de revanşă al lui Florentino Perez

Real Madrid ar vrea să se răzbune pentru umilinţa din 2013. Atunci, Neymar se înţelesese cu gruparea blanco, trecuse şi vizita medicală, dar Barcelona a intrat pe fir şi a câştigat licitaţia.

Madrilenii mai au un atu - Florentino Perez a rămas în relaţii excelente cu agentul jucătorului, Wagner Ribeiro, dar şi Neymar senior, cel care îl sfătuieşte pe fiul său în deciziile importante. De asemenea, preşedintele lui Real este prieten cu omologul său de la PSG, Nasser Al Khelaifi, care nu agreează deloc conducerea catalanilor după tentativele de a-i racola pe Veratti sau Rabiot.Antipatia a devenit reciprocă în 2017 când parizienii au ripostat cu aducerea lui Neymar după ce au achitat clauza de reziliere în valoare de 222 de milioane de euro. 

Planul lui Perez este simplu: vrea să ofere jucători la schimb precum Gareth Bale, James Rodriguez sau Keylor Navas plus o sumă de bani. După ce au aflat că directorul sportiv, Leonardo, îl vrea pe portarul Donnarumma de la Milan, şefii de la Real au inventat o nouă schemă  în trei - Neymar vine la Real, Donnarumma ajunge la PSG pentru 50 de milioane de euro, iar Milan are bani să-l ia pe Angel Correa de la Atletico şi are promisiunea că Luka Modric va veni sezonul viitor pe San Siro, a dezvăluit Gazzetta dello Sport.    

Etichete: barcelona , psg , neymar , florentino perez


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! Anunțul lui Ioan Varga

Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”

S-a rupt lanțul de iubire. Suporterii Rapidului au răbufnit după al 6-lea eșec din play-off. Ce au scandat

Citeşte şi

Video Barcelona - Valencia 4-2. Lewandowski, MVP. A bifat primul hattrick în La Liga. Valencia, o repriză în 10

”Te transferi la Barcelona?”. Joshua Kimmich a răspuns fără să stea pe gânduri

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”