Lionel Messi şi Jose Mourinho, la gala Balonului de Aur, 2010 / Foto: Getty Images

Jose Mourinho: "Messi m-a făcut mai bun!" Ce a spus despre o revenire la Real Madrid

13.09.2019, 14:25
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Jose Mourinho (56 de ani) nu mai antrenează din iarna anului trecut, dar îşi aduce aminte cu plăcere de momentele petrecute pe banca tehnică. Într-un interviu acordat agenţiei EFE, portughezul a vorbit despre perioada în care a fost antrenorul lui Real Madrid (2010-2013). 

În momentul în care a fost întrebat de Leo Messi, antrenorul portughez nu s-a ferit să recunoască aportul adus de argentinian pentru evoluţia sa ca antrenor şi a recunoscut că problemele puse de acesta l-au făcut un tehnician mai bun.

"Mereu spun că datorez atât de multe jucătorilor mei, la fel cât datorez şi celor care nu au fost ai mei şi mi-au creat probleme. De exemplu, Messi nu a jucat niciodată în vreo echipă de a mea, dar am jucat împotriva lui şi el m-a făcut un antrenor mai bun prin faptul că a trebuit să pregătesc meciurile, să îmi organizez echipa.

Când mă refer la Messi, mă refer şi la toţi ceilalţi jucători mari împotriva cărora am jucat", a spus Mourinho.

Jose Mourinho a vorbit despre o posibilă revenire la Real Madrid

În cadrul aceluiaşi interviu, Mourinho a fost întrebat dacă crede că are uşile deschise la echipa pe care a pregătit-o pentru trei sezoane. Deşi a recunoscut că nu mai poate urmări meciurile de pe Santiago Bernabeu, acesta este fanul clubului.

"Nu mă duc la Madrid pentru că nu-mi place ca lumea să interpreteze greşit. Mi-ar plăcea mult să merg pe stadion şi să văd un meci, dar nu pot. Sunt situaţii care nu îmi plac, dar despre uşile deschise, eu simt asta din momentul în care am plecat.

Sunt prieten cu cei din conducere, chiar şi cu cei care m-au dat afară, şi aşa îmi place să fie. Nu am nicio problemă să recunosc că atunci când pleci după trei ani la Madrid, devii Real Madrid. Punct. Astea sunt lucruri care nu se schimbă"

Etichete: real madrid , jose mourinho , cristiano ronaldo , lionel messi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Și-a achitat Reghecampf datoria de 300.000 de euro?”. Rotaru a spus câți bani a recuperat

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

Exclusiv ”Mitriță rămâne?” Mihai Rotaru a dat răspunsul pe loc despre vedeta Universității Craiova

Citeşte şi

Record absolut! La 38 de ani și 234 de zile a intrat în istorie

Video ”Ascultă tactica”. Muller și Tchouameni au stârnit hohote de râs, după Bayern - Real 2-2

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă