Jucătorii Barcelonei / Foto: Profimedia

Jucătorul "sacrificat" de Barcelona pentru aducerea lui Robert Lewandowski. Decizia conducerii grupării catalane

articol scris de Digi Sport
14.07.2022, 18:26
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Barcelona a bifat trei transferuri importante în această vară, însă dorința cea mai mare conducerii echipei catalane rămâne aducerea lui Robert Lewandowski, de la Bayern Munchen.

Fanii visează la un atac stelar format din Raphinha, transferat recent de la Leeds United, Ansu Fati, considerat urmașul lui Leo Messi și purtătorul tricoului cu numărul 10, și Robert Lewandowski, atacantul letal care să rivalizeze cu jucătorul lui Real Madrid, Karim Benzema.

Memphis Depay ar putea pleca de la Barcelona

Negocierile pentru transferul lui Robert Lewandowski se poartă deja de mai multe săptămâni și momentan nu există un acord cu Bayern Munchen.

Totuși, în tabăra blaugrana există optimism cu privire la realizarea mutării.

O "victimă" a venirii lui Robert Lewandowski pe Camp Nou ar urma să fie un fotbalist adus vara trecută, liber de contract.

Memphis Depay, căci despre el este vorba, nu va mai continua la Barcelona dacă polonezul ajunge în La Liga, anunță AS.

Olandezul ar putea fi folosit drept monedă de schimb pentru aducerea lui Jules Kounde, de la Sevilla, mai notează sursa citată.

Ousmane Dembele rămâne la Barcelona

Barcelona a rămas singura soluție viabilă pentru Ousmane Dembele, ajuns pe Camp Nou în 2017, de la Borussia Dortmund, care a primit în schimbul său nu mai puțin de 140 de milioane de euro.

Jucătorul din Hexagon a semnat un nou contract cu Barcelona, după ce fosta înțelegere i-a expirat la finalul lunii iunie, până în vara anului 2024.

Nedorit de nimeni, Ousmane Dembele a acceptat un salariu mai mic la Barcelona! Catalanii vor aplica o reducere uriașă

După multe luni de negocieri dificile în care s-a ajuns chiar și la amenințări, Dembele a decis să continue aventura pe Camp Nou.

Totuși, deși era nemulțumit de salariul pe care îl primea la Barcelona, Dembele va încasa cu 40% mai puțin decât până acum, adică un salariu egal cu cel al lui Ansu Fati, 3.5 milioane de euro net pe sezon, la care se pot adăuga alte câteva milioane de euro ca și bonusuri de performanță.

Există însă anumite speculații în presa iberică cum că salariul său a fost aproape dublat și nicidecum micșorat, iar acum în loc de 6 milioane de euro net, el urmează să primească 11 milioane de euro net, cu tot cu bonusuri.

  • În 149 de meciuri jucate în cinci ani la FC Barcelona, Ousmane Dembele a marcat 32 de goluri și a oferit 34 de pase decisive.
  • 30 de milioane de euro este cota de piață a lui Ousmane Dembele, potrivit Transfermarkt.

Etichete: transfer , fc barcelona , robert lewandowski , memphis depay


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Citeşte şi

Lovitură pentru Liverpool! Virgil van Dijk este dorit de o altă forță a Europei

După ce PSG a oferit 200.000.000€ pentru noua ”perlă” a Barcelonei, catalanii au luat decizia finală

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”