Kun Aguero, atacantul Barcelonei / Foto: Instagram @kunaguero

Foto Kun Aguero se poate reprofila. Atacantul Barcelonei practică alt sport, în timp ce cariera sa fotbalistică este incertă

articol scris de Digi Sport
27.11.2021, 09:50
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Diagnosticat cu aritmie cardiacă, Kun Aguero (33 de ani) trebuie să stea departe de gazon aproximativ nouă luni, motiv care l-ar putea determina pe argentinian să-și anunțe retragerea din fotbal.

În urma problemelor respiratorii din meciul FC Barcelona - Alaves, medicii i-au transmis lui Aguero că este necesar să ia o pauză de jumătate de an și, din cauza vârstei, ar mai avea nevoie de încă trei luni pentru a reveni la un nivel optim de joc. Astfel, cum cariera sa fotbalistică este incertă, atacantul argentinian se poate reprofila oricând.

Aguero, fotbalistul Barcelonei, se poate reprofila. Argentinianul s-a apucat de golf

Kun Aguero a jucat golf și a împărtășit două fotografii cu cei peste 20,5 milioane de urmăritori de pe rețelele sociale. În cazul în care problemele de sănătate nu i-ar mai permite să-și reia cariera de fotbalist, sud-americanul ar putea să se înscrie la turnee de golf, un sport mai puțin solicitant din punct de vedere fizic.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Sergio Leonel Agüero (@kunaguero)

Eu sunt bine, dar această problemă necesită timp. Sunt cel puțin șase luni. Am 33 de ani și trebuie să stau șase luni, plus alte trei luni în care să mă antrenez să pot reveni.

E complicat. Ar trebui să stau departe de gazon nouă luni, aproape un an, de aceea se speculează că m-aș putea retrage”, a declarat Sergio Aguero în urmă cu două săptămâni, potrivit Corriere dello Sport.

  • Aguero a jucat în cinci meciuri pentru gruparea catalană și a marcat un gol.
  • 18 milioane de euro era cota lui Kun Aguero în momentul în care a semnat cu FC Barcelona.

Barcelona îi caută înlocuitor lui Kun Aguero

Clubul catalan a rămas fără cel mai important atacant pur-sânge din lot, iar FC Barcelona este în căutarea unui înlocuitor pe măsură. Joan Laporta i-ar vrea pe Raheem Sterling de la Manchester City sau Edinson Cavani de la rivala United, însă au fost avansate și nume mai puțin cunoscute precum Umar Sadiq, jucătorul de la Almeria, sau Arthur Cabral de la Basel.

  • 18 milioane de euro este cota de piață actuală a lui Umar Sadiq, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Arthur Cabral joacă din 2020 la Basel, când formația elvețiană l-a cumpărat de la Palmeiras, pentru 6 milioane de euro. În acest sezon, el a reușit 23 de goluri și opt pase decisive în 24 de meciuri, 10 dintre reușite fiind semnate în Conference League (preliminarii și grupă).

Etichete: fc barcelona , kun aguero , aguero golf , kun aguero retragere , atacant fc barcelona


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Citeşte şi

Joan Laporta a primit o ofertă de ”de nerefuzat” pentru următoarele 10 sezoane

Exclusiv Verdictul lui Ilie Dumitrescu după ce Istvan Kovacs a dat 3 cartonașe roșii și un penalty

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”