Sergio Aguero, la debutul pentru FC Barcelona. Foto: Profimedia.

Kun Aguero și-ar putea încheia cariera, la 33 de ani. Ce scrie presa din Spania

articol scris de Digi Sport
12.11.2021, 13:09
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Sergio Aguero, care a semnat cu FC Barcelona înaintea acestui sezon, după despărţirea de Manchester City, ar putea fi obligat să îşi încheie cariera din cauza problemelor cardiace care i-au fost depistate recent, informează presa spaniolă.

Kun Aguero ar putea să se retragă

Aguero a fost supus unui examen cardiologic la sfârşitul lunii trecute, după ce a acuzat dureri în zona toracică, în cursul meciului dintre Barcelona şi Alaves (1-1).

Fotbalistul sud-american s-a întins pe teren în minutul 40 al jocului de pe Camp Nou, iar arbitrul a chemat echipa medicală, însă Augero a părăsit terenul pe propriile picioare. El a fost transportat apoi la un spital din Barcelona cu o ambulanţă.

Conform postului Catalunya Radio, problemele medicale ale lui Aguero sunt grave, iar opţiunea ca el să nu mai joace fotbal este una reală, prudenţa în cazul său fiind maximă la clubul catalan.

Internaţionalul argentinian a fost informat, după controalele medicale la care a fost supus în ultima perioadă, că patologia sa ar putea fi incompatibilă cu practicarea sportului profesionist, scrie cotidianul El Mundo Deportivo.

Ziarul catalan reaminteşte că FC Barcelona s-a confruntat cu o problemă similară la echipa sa feminină, unde norvegianca Carlonie Graham Hansen a fost diagnosticată cu aritmie benignă şi a revenit între timp în competiţie, însă situaţia lui Aguero este mai gravă.

În vârstă de 33 ani, Sergio Aguero este cel mai bun marcator din istoria clubului Manchester City, la care a evoluat timp de un deceniu (2011-2021), reuşind să înscrie 260 de goluri în 390 de meciuri. El a îmbrăcat de 101 ori tricoul selecţionatei Argentinei, pentru care a marcat 41 de goluri.

Etichete: barcelona , sergio aguero


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

OUT până în 2025! Lovitura primită de Barcelona și un alt club în același timp

OUT de la Barcelona! A costat 40.000.000€, dar pleacă după șase luni: Xavi nu a fost convins

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă