Leo Messi l-a felicitat pe Ansu Fatti pe Instagram / Foto: Instagram Leo Messi

Foto Leo Messi l-a felicitat pe Ansu Fati, cel care la doar 16 ani a debutat la Barcelona: "Nu îmi venea să cred ce se întâmplă"

26.08.2019, 09:34
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

După eșecul din prima etapă din La Liga, 0-1 cu Athletico Bilbao, Barcelona s-a distrat pe teren propriu cu Real Betis, pe care a învins-o cu 5-2. Pe finalul partidei, pentru catalani, a debutat un puști de doar 16 ani, venit de la echipa de juniori a clubului.

Ansu Fati a fost introdus în lotul echipei pentru partida cu Betis Sevilla din cauza absențelor numeroase și importante din atacul Barcelonei. Băiatul originar din Guinea-Bissau a intrat în locul lui Carles Perez, jucător de la Barcelona B, care a debutat și el în La Liga, dar în primul meci, cel cu Athletic Bilbao.

Jucătorul de 16 ani a prins 12 minute de joc și chiar a fost aproape să marcheze primul lui gol pentru echipa mare a Barcelonei. Văzând cum decurge jocul și că echipa sa se afla la o diferență de patru goluri de adversar, Ernesto Valverde a decis să îi ofere șansa lui Fati să joace pentru prima dată în La Liga, dar i-a permis și lui Junior Firpo să debuteze într-un meci oficial, la formația blaugrana.

Leo Messi l-a felicitat pe Ansu Fati pe rețelele de socializare

Leo Messi nu a putut juca în partida cu Real Betis, dar a avut un mesaj pentru tănărul jucător al Barcelonei, publicat pe Instagram. 

"Toți au făcut o partidă excelentă și au obținut primele trei puncte în La Liga, în acest sezon. Sunt foarte bucuros să văd că băieții formați de academia noastră ajung să își îndeplinească visele și să joace pentru prima echipă, chiar pe Camp Nou, în meciuri oficiale", a spus căpitanul Barcelonei la finalul meciului.

Leo Messi l-a felicitat pe Ansu Fati pe Instagram / Foto: Instagram Leo Messi

Lui Ansu Fati nu i-a venit să creadă că a debutat pentru Barcelona

Ansu Fati s-a antrenat pentru prima dată cu echipa miercuri, iar duminică și-a făcut debutul în Campionatul Spaniei: "Adevărul este că am fost extrem de emoționat, dar nu am decât cuvinte de mulțumire pentru absolut toată lumea, pentru antrenor, pentru suporteri, care m-au primit foarte bine".

La finalul partidei, Ansu a mai rămas puțin pe teren, pentru că nu îi venea să creadă ce i s-a întâmplat: "M-am uitat la părinții mei, la familia mea, la cei care m-au ajutat să ajung până aici. Am mai rămas pe teren fiindcă mi se părea incredibil și am zis să mă bucur de moment. Vreau să le mulțumesc încă o dată tuturor, pentru șansa pe care mi-au oferit-o".

Mai mult, tatăl jucătorului a avut o declarație surprinzătoare după meci: "Pot să mor liniștit, chiar acum, în momentul ăsta, fiindcă băiatul meu a debutat pentru Barcelona!"

Marcatorii golurilor echipei catalane au fost Antoine Griezmann (două goluri), Carles Perez (a marcat primul gol oficial pentru Barcelona), Jordi Alba și Arturo Vidal.

Etichete: barcelona , leo messi , camp nou , ansu fati


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Rapid - Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungiri! Giuleștenii, fără victorie în play-off

Video Moment controversat la Rapid - Universitatea Craiova: ”Ce greșeală!”

Lovitura primită de Franța, cu o lună și jumătate înainte de EURO 2024

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Citeşte şi

Live Video&Score Barcelona - Valencia 1-1, Digi Sport 2. Echipele de start. Cu o victorie, catalanii revin pe locul 2

”Te transferi la Barcelona?”. Joshua Kimmich a răspuns fără să stea pe gânduri

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”