Lionel Messi mai are nevoie de 3 goluri pentru a ajunge la 600 de reușite în tricoul Barcelonei

Lionel Messi, la un hat-trick distanță de încă un record. Competiție directă cu Ronaldo

19.04.2019, 11:04
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Cu dubla reușită în returul cu Manchester United, Lionel Messi este la un hat-trick distanță de o bornă importantă. Starul Barcelonei mai are nevoie de 3 reușite pentru a ajunge la 600 de goluri marcate la echipa de club. Argentinianul se află în competiție cu rivalul Cristiano Ronaldo.

Lionel Messi a marcat primul său gol pentru Barcelona pe 1 mai 2005. Se întâmpla într-un meci cu Albacete, după o pasă decisivă de la Ronaldinho. Au urmat aproape 14 ani, cu încă 596 de goluri. Messi a bifat, pe rând, borne importante, iar golul 500 l-a reușit chiar pe Santiago Bernabeu, împotriva lui Real Madrid.

Mundo Deportivo scrie că Lionel Messi e la un hat-trick distanță de golul 600 pentru Barcelona. "Dacă ar fi fost vorba de orice alt fotbalist, am putea spune că mai are nevoie de încă 3 goluri. În cazul lui Messi, vorbim de doar 3 goluri. Un hat-trick cu care să scrie istorie și el ar putea veni în meciul cu Real Sociedad".

Interesant este însă faptul că și la acest capitol, al golurilor marcate în fotbalul de club, Lionel Messi e în competiție cu portughezul Cristiano Ronaldo. Jucătorul lui Juventus are 599 de goluri marcate, însă pentru a ajunge aici a avut nevoie de 120 de meciuri în plus față de argentinian. Lionel Messi are 597 de goluri în 679 de meciuri în timp ce Ronaldo a marcat 599 de goluri în 799 de meciuri.

Lionel Messi are 597 de goluri marcate pentru Barcelona

Din cele 597 de goluri reușite până acum, Lionel Messi a marcat 416 în La Liga, 110 în Champions League, 50 în Cupa Spaniei, 13 în Supercupa Spaniei, 5 la Campionatul Mondial al Cluburilor și 3 în Supercupa Europei. În actuala stagiune Messi a marcat 45 de goluri, e lider în clasamentul pentru Gheata de Aur (33 de goluri) și golgheter în Champions League (10 reușite).

Dacă va menține ritmul, Lionel Messi are șanse mari să-l depășească în stagiunea următoare pe Pele. Brazilianul deține recordul de goluri marcate pentru o singură echipă. A înscris 643 de goluri în tricoul lui Santos.

Barcelona - Real Sociedad se joacă sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 2. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro

Etichete: cristiano ronaldo , fc barcelona , lionel messi , lionel messi barcelona , goluri lionel messi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Video Lionel Messi, meci de vis la Inter Miami. Starul argentinian a fost ovaționat de 65.000 de oameni

Foto "Arată dezgustător". S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: "N-aș face la fel"

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă