434246427_2185802548435269_2409367581077214101_n
Foto Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani
ESP: FC Barcelona-Sevilla FC. La Liga EA Sports match. Date 8
Barcelona, sfătuită să accepte oferta de 200.000.000€ pentru Lamine Yamal
Screenshot 2024-04-27 at 23.03.18
Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

Video Barcelona - Man. United 3-0. Dublă Messi, eurogol Coutinho și catalanii merg în semifinalele UCL

16.04.2019, 23:55

Barcelona - Manchester United 3-0 VIDEO. Meciul retur din sferturile de finală ale UEFA Champions League s-a jucat ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și s-a terminat cu o victorie categorică a catalanilor. După 1-0 în tur, pe Old Traffor, catalanii s-au impus cu 3-0, după o dublă a lui Messi și un gol de generic al lui Coutinho.

FC Barcelona v Manchester United - UEFA Champions League Quarter Final: Second Leg
Lionel Messi a marcat o dublă în prima repriză a partidei Barcelona - Mancheser United. Foto: Getty Images
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Barcelona nu i-a dat nicio şansă lui Manchester United în returul sferturilor de finală din UEFA Champions League. Diavolii au avut o bară în primele secunde ale partidei, prin Rashford, dar apoi Messi a ieşit la rampă.

A deschis scorul în minutul 16, după ce s-a distrat cu apărarea adversă. Tot el a dublat avantajul catalanilor, după o gafă de proporţii a lui De Gea. A fost a zecea reuşită a lui Messi în acest sezon de Champions League.

Portarul lui United şi-a mai spălat din păcate înainte de pauză, la ocazia lui Sergi Roberto.
Golul serii i-a aparţinut lui Coutinho. Şi Messi a încercat o foarfecă, dar şutul său a trecut pe lângă poartă.

S-a terminat 3-0 pentru Barcelona, care a ajuns în semifinalele UEFA Champions League, după trei sezoane de aşteptare. Catalanii vor juca mai departe împotriva câştigătoarei dintre Liverpool şi Porto. Trupa lui Klopp are 2-0, după prima manşă a sferturilor. Returul e ÎN DIRECT la Digi Sport 2 de la ora 22:00 și pe www.digisport.ro și m.digisport.ro pentru abonații RCS&RDS


Barcelona - Manchester United | LIVE VIDEO&SCORE:

Min 90+3: Final de partidă. Barcelona - Manchester United 3-0 și catalanii se califică în semifinale, după 4-0 la general.

Min 90: OCAZIE MANCHESTER UNITED! Alexis Sanchez reia cu capul, dar Ter Stegen are o intervenție excelentă și respinge de pe linia porții.

Min 81: Modificare la Barcelona. Dembele intră în locul lui Coutinho.

Min 80: Schimbare la Manchester United. Alexis Sanchez intră în locul lui Lingard.

Min 79: Lingard șutează de la 20 de metri, dar mingea trece peste poarta lui Ter Stegen.

Min 75: Modificare la Barcelona. Vidal intră în locul lui Arthur.

Min 71: Schimbare la Barcelona. Sergi Roberto e înlocuit de Nelson Semedo.

Min 65: Dalot intră în locul lui Martial, la Manchester United.

Min 64: OCAZIE BARCELONA! Messi a fost aproape și el de un gol de generic. Argentinianul a reluat din foarfecă, puțin pe lângă poarta lui De Gea.

Min 61: GOOOOL BARCELONA! GOOOL COUTINHO! Brazilianul înscrie un eurogol. Coutinho îl învinge pe De Gea cu un șut imparabil, de la 25 de metri.

Min 47: Jordi Alba scoate la 11 metri pentru Messi, care trage din prima, dar balonul este respins de un fundaș al lui United în corner.

Min 46: A început repriza secundă. Nicio modificare la pauză în cele două formații.

Min 45+2: Final de primă repriză. Barcelona - Manchester United 2-0, la pauză.

Min 45: OCAZIE BARCELONA! Messi are o cursă fantastică în care îl ridiculizează pe Jones, îi pasează lui Alba, care centrează în fața porții pentru Sergi Roberto, dar jucătorul Barcelonei reia în De Gea.

Min 20: GOOOOL BARCELONA! GOOOL MESSI! Argentinianul reușește dubla, cu largul concurs al lui De Gea, care a scăpat pe sub mâini un șut lejer.

Min 16: GOOOOL BARCELONA! GOOOL MESSI! Decarul catalanilor recuperează o minge la 20 de metri, îl ridiculează pe Fred și îl învinge pe De Gea cu un șut din afara careului.

Min 12: Centralul acordă penalty pentru Barcelona la o intrare a lui Fred asupra lui Rakitic, dar după intervenția VAR revine asupra deciziei.

Min 1: BARĂ MANCHESTER UNITED! Rashford este găsit cu o pasă filtrantă, trage puternic, dar mingea lovește transversala și iese în aut de poartă.

Min 1: A început partida Barcelona - Manchester United. Englezii au avut lovitura de start.

Barcelona - Manchester United | Echipele de start

Barcelona (4-3-3): Ter Stegen - Sergi Roberto, Pique, Lenglet, Jordi Alba - Rakitic, Busquets, Arthur - Messi, Luis Suarez, Coutinho
Rezerve: Cillesen, Semedo, Umtiti, Vidal, Malcom, Alena, Dembele

Mancheter United (4-3-3): De Gea - Lindelof, Jones, Smalling, Young - Fred, McTominay, Pogba -Lingard, Rashford, Martial
Rezerve: Romero, Dalot, Matic, Mata, Pereira, Alexis Sanchez, Lukaku


Știrea inițială

Barcelona - United Champions League | Barcelona este la un pas de a depăși un obstacol care s-a dovedit de netrecut în ultimele 3 sezoane din UEFA Champions League. Catalanii au fost eliminați în sferturile de finală ale competiției, ediția trecută fiind una de coșmar.

AS Roma a izbutit o remontada incredibilă după ce pierduse cu 1-4 pe Camp Nou, iar Ernesto Valverde vrea să evite un nou dezastru. Barcelona s-a impus cu 1-0 pe Old Trafford și speră să scape de orice emoții în returul cu Manchester United

"Nu există vreo teamă, ci doar concentrare totală. Avem în față un adversar dificil, căruia îi cunoaștem atuurile. Nu trebuie să le lăsăm spații să se desfășoare. Prioritatea noastră este să marcăm, nu să ne mulțumim cu avantajul din tur", a explicat Valverde.

Barcelona a ajuns la 30 de meciuri fără să cunoască eșecul în fața propriilor suporteri, dintre care 27 au fost victorii. Catalanii au marcat 93 de goluri și au primit doar 15 și astfel au trecut 6 ani de când Camp Nou este o adevărată fortăreață - ultima înfrângere datează din 2013 cu Bayern Munchen. Însă Manchester United a dovedit deja în această ediție că este capabilă de surprize. Englezii au reușit să răstoarne rezultatul nefavorabil din tur în fața starurilor de la PSG în optimi.  

Barcelona - United Champions League | Ole Gunnar Solskjaer revine pe Camp Nou

Peste o lună se vor împlini 20 de ani de la una din cele mai senzaționale finale din Liga Campionilor, cea dintre Manchester United și Bayern Munchen. Bavarezii au fost aproape de triumf, dar Sheringham și Solskjaer au adus trofeul pe Old Trafford în ultimele minute de joc. Meciul a avut loc pe Camp Nou, iar norvegianul este încântat să se întoarcă pe scena care i-a adus pe fanii lui United în delir.    

"Vor fi emoții, este o amintire fantastică pentru mine. A fost singura dată când am jucat aici, pe acest stadion. Acum sperăm să jucăm mai bine decât în tur. Cred că vom marca și nu m-ar deranja să se repete isprava de acum 20 de ani, să dăm goluri pe final, " a declarat managerul lui United înainte de meci.

Barcelona - United Champions League | Frustrarea lui Messi

Ole Gunnar Solskjaer știe că nu trebuie să primească goluri pentru ca echipa sa să aibă vreo șansă de calificare în semifinale. Iar principalul pericol este nimeni altul decât Lionel Messi, golgeterul actualei ediții cu 8 goluri, la fel ca Lewandowski. Însă argentinianul trebuie să rupă un blestem - nu a mai înscris de 6 ani în faza sferturilor de finală. Messi nu a reușit să întrerupă seria neagră din carieră nici săptămâna trecută pe Old Trafford, dar promite că pe Camp Nou va încerca să fie același devorator de recorduri. Asta și pentru că are în palmares 22 de goluri marcate în 31 de partide contra formațiilor din Albion. Și Manchester United este conștientă de pofta de gol a lui Messi - vedeta Barcelonei a marcat de fiecare dată în cele 2 finale cu United, la Roma și pe Wembley, în 2009 și 2011.  

Returul dintre Barcelona și Manchester United este în direct la Digi Sport 1 de la ora 22.00. Partida poate fi urmărită și pe digisport.ro și m.digisport.ro

Barcelona - United Champions League | Echipe probabile:

Barcelona: Ter Stegen - Semedo, Piqué, Lenglet, Alba - Rakitić, Busquets, Arthur - Messi, Suárez, Dembélé

United: De Gea - Dalot, Lindelöf, Smalling, Young - McTominay, Fred, Pogba - Rashford, Lukaku, Martial

Etichete: barcelona , manchester united , lionel messi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
man
S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia
Mp Genova 19/01/2024 - campionato di calcio serie B / Sampdoria-Parma / foto Matteo Papini/Image nella foto: esultanza g
Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului
promovare
FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul
fcsb 2
Xavi a luat decizia în mai puțin de 24 de ore, după ce Barcelona l-a pus să-și dea afară propriul frate
Sant Joan Despi, Spain, on April 12, 2024, Xavi Hernandez head coach of FC Barcelona press conference in Ciutat Esportiva Joan Gamper, Sant Joan Despi, Spain, on April 12, 2024.© Joan Gosa 2024
Recomandările redacției
Screenshot 2024-04-27 at 23.03.18
Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul
Screenshot 2024-04-28 at 00.03.15
Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului
Screenshot 2024-04-27 at 22.52.04
Mihai Stoica a spus ce urmează pentru FCSB, după ce a devenit campioană
mm-stoica
Citește și
Video Aston Villa - Chelsea 2-2 / Man. United - Burnley 1-1 / West Ham - Liverpool 2-2. Rezultatele zilei în Premier League
A general view of the Premier League logo during the Premier League match at the Etihad Stadium, Manchester. Picture date: Saturday September 2, 2023.
După ce PSG a oferit 200.000.000€ pentru noua ”perlă” a Barcelonei, catalanii au luat decizia finală
ESP: FC Barcelona-Real Betis. La Liga Santander
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Gigi Becali, în dificultate: „Mă ispitești. Cum să-i spui lui Becali asta? Mai bine bag ștreangul la gât”
Gigi Becali, în dificultate: „Mă ispitești. Cum să-i spui lui Becali asta? Mai bine bag ștreangul la gât”
Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur!
Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur!
Michael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”
Michael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Cum trebuie să circule șoferii într-un giratoriu cu 2 sau mai multe benzi pentru a nu încălca legea
Cum trebuie să circule șoferii într-un giratoriu cu 2 sau mai multe benzi pentru a nu încălca legea
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi
FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi
Barcelona face primul transfer al verii: un campion mondial cu Argentina!
profimedia-0414663018

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
Digi World
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
Digi Animal World
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”