Lista din care se va alege înlocuitorul lui Griezmann la Atletico. Cine va fi câștigătorul?

18.05.2018, 15:15
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Conducerea lui Atletico Madrid mai crede că Antoine Griezmann (27 de ani) va continua sub bagheta lui Diego Simeone (48 de ani), dar este și conștientă în egală măsură de faptul că francezul are șanse de a se transfera la FC Barcelona în această vară. Tocmai pentru că este posibil orice, șefii lui Atleti au întocmit deja o listă cu posibilii succesori ai lui Griezmann, numele alese fiind Cavani, Dybala, Aguero, Di Maria, Correa, Belotti și Morata.

Cine va fi alesul? Este întrebarea al cărui rezultat este așteptat de toți fanii madrilenilor, dacă până la urmă francezul va decide să se mute pe ”Nou Camp”.

Edinson Cavani (31 de ani) - PSG. Practic, în ultimele luni numele lui a tot fost legat de Atletico. Un atacant care a avut contribuții decisive pentru francezi și despre care se spune că se poate adapta foarte ușor la stilul de joc al lui Atleti. În plus, are prieteni în vestiarul echipei și se pliază pe cerințele lui Simeone.

Paulo Dybala (24 de ani) - Juventus. Prin jocul său la campioana Italiei, Dybala a arătat că are același stil ca și Griezmann. În plus, Dybala, care a trecut ca și Cavani și pe la Palermo, ar fi dispus de o schimbare în cariera sa. Datorită faptului că a avut o primă parte de sezon foarte bună, prețul argentinianului pare prohibitiv, deși Juve nu este genul de club care să nu vândă, mai ales că este expert în reconstrucție.

Sergio Aguero (29 de ani) - Manchester City. Pentru Kun ar fi de fapt o revenire. Când a plecat la City, în vara lui 2010, Aguero a făcut-o pentru că nu a mai crezut în proiectul de la Atletico iar acest detaliu a produs o rană în rândul fanilor, rană care pare a nu se fi vindecat nici după 10 ani. 

Angel Di Maria (30 de ani) - PSG. Mijlocașul de bandă este extrem de apreciat de staff-ul lui Atletico și a fost trecut pe listă, chiar dacă nu evoluează pe același post cu Griezmann. În cazul în care vor decide că merită cumpărat, n-ar fi exclus ca transferul acestuia să se facă separat față de omul care-l va înlocui pe francez.

Angel Correa (23 de ani) - Atletico Madrid. Argentinianul se află deja în curtea madrilenilor, ceea ce ar putea însemna cea mai la îndemănă soluție. 

Andrea Belotti (24 de ani) - Torino. Italianul, cu 13 goluri marcate în actuala stagiune din Serie A. Lui Belotti îi place stilul de joc impus de Simeone și nici nu mai vrea să joace pentru gruparea din Torino.

Alvaro Morata (25 de ani) - Chelsea. Vârful spaniol de 25 de ani, care a mai evoluat pentru "zebre" între 2014 şi 2016, nu s-a acomodat deloc la Chelsea şi îşi doreşte să plece de la gruparea de pe Stamford Bridge, cu care a terminat pe un dezamăgitor loc 5 acest sezon de Premier League. Și el i-a entuziasmat, prin stilul de joc, pe oficialii lui Atletico.

Etichete: la liga , di maria , aguero , cavani , griezmann , morata , griezmann barcelona , correa , belotti


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

”Te transferi la Barcelona?”. Joshua Kimmich a răspuns fără să stea pe gânduri

Avionul echipei la care joacă și un internațional român a fost lovit de un fulger

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă