Sergej Milinkovic-Savic, jucătorul celor de la Lazio / Foto: Profimedia

Manchester United vrea un mijlocaș din Serie A, după ce Frenkie de Jong ezită să dea curs ofertei de pe Old Trafford

articol scris de Digi Sport
25.07.2022, 15:13
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

"Telenovela" transferului lui Frenkie de Jong de la Barcelona la Manchester United s-ar putea să se încheie, însă nu așa cum se așteaptă toată lumea.

Mijlocașul batav ar putea să rămână pe Camp Nou, chiar dacă șefii trupei catalane vor să scape de el pentru a nu avea probleme cu fair play-ul financiar.

  • Digi Sport va difuza următoarele trei sezoane ale celei mai puternice competiții de fotbal din Anglia, Premier League (2022/2023, 2023/2024, 2024/2025). Astfel, pentru prima dată în istoria companiei, Digi Sport va transmite simultan toate cele cinci campionate de top din Europa: Bundesliga, La Liga, Ligue 1, Serie A și Premier League.

Manchester United a găsit o alternativă pentru transferul lui Frenkie de Jong

Nici cei de la Manchester United nu par dispuși să mai aștepte foarte mult pentru ca De Jong să-și rezolve divergențele cu ibericii și au deja un posibil "plan B".

Conform Mundo Deportivo, gruparea de pe Old Trafford a pus ochii pe mijlocașul sârb al celor de la Lazio, Sergej Milinkovic-Savic.

Fotbalistul italienilor mai are contract cu gruparea din capitală până în vara anului 2024. Totuși, Claudio Lotito nu ar zice nu unei oferte de 70 de milioane de euro, notează sursa citată.

În trecut, patronul lui Lazio a declarat public că vrea 100 de milioane de euro pentru fotbalistul său, dar în ciuda interesului formațiilor din Premier League, suma a fost considerată prea mare și sârbul a rămas pe Olimpico.

Logodnica lui Frenkie de Jong nu vrea să plece din Barcelona

Galerie Foto

Pe lângă neînțelegerile cu șefii Barcelonei în privința plății celor 20 de milioane de euro din salarii restante, Frenkie de Jong mai are o contradicție și cu logodnica sa.

Tânăra în vârstă de 24 de ani se simte foarte bine la Barcelona și nu ar vrea să părăsească orașul, mai ales în detrimentul unor orașe britanice, unde clima nu este deloc una prietenoasă.

Așadar, conform sursei citate, misiunea cluburilor din Premier League a devenit de două ori mai grea, deoarece vor trebui să convingă atât jucătorul, cât și pe logodnica sa.

Mikky a fost cerută de soție de către Frenkie chiar la Barcelona, iar cuplul și-a făcut foarte mulți prieteni în Catalunia. Frumoasa blondă nici nu vrea să audă de o mutare ”forțată”, însă, în această situație ultimul cuvânt îl are fotbalistul.

Spaniolii afirmă că Frenkie de Jong ar fi mult mai interesat să ajungă la Bayern Munchen sau la Chelsea Londra, decât la Manchester United, deoarece cele două orașe pare a fi mai prietenoase decât Manchester.

Etichete: barcelona , transfer , manchester united , lazio , sergej milinkovic-savic , frenkie de jong


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv 200 de minute! Atât a jucat la FCSB, iar Gigi Becali a luat decizia: ”Nici nu l-am văzut”

Costel Gâlcă a făcut anunțul! 3 jucători sunt OUT pentru meciul cu Rapid

Adrian Mutu, fără milă după ce a fost făcut ”praf” de fostul lui jucător: ”Mi-ar fi rușine! Are probleme, divorțează”

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Citeşte şi

Xavi, exasperat de jurnaliștii spanioli la conferință

Lovitură pentru Liverpool! Virgil van Dijk este dorit de o altă forță a Europei

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”