Josep Maria Bartomeu / Foto: Getty Images

Moțiune de cenzură împotriva lui Bartomeu! Scandal mare la Barcelona, după ce Messi a spus că pleacă

articol scris de Digi Sport
26.08.2020, 14:05
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Conducerea celor de la FC Barcelona se clatină după anunţul neașteptat al lui Lionel Messi (33 de ani) privind intenţia de a părăsi echipa.

De altfel, un reprezentant al suporterilor abonați încearcă să-l dea jos pe Josep Bartomeu și astfel să-l facă pe starul argentinian să continue pe Camp Nou.

Cine este cel care a depus moțiunea de cenzură împotriva lui Bartomeu

Jordi Farre, un antreprenor, candidat la fotoliul de preşedinte al echipei catalane, a anunțat miercuri depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva actualului preşedinte al grupării catalane Josep Bartomeu. În plus, și fanii au protestat.

”Tocmai am depus o solicitare scrisă pentru a cere un vot de cenzură împotriva lui Josep Maria Bartomeu şi a întregii conduceri. Ei nu mai pot rămâne niciun minut în plus la conducerea echipei", a scris, pe contul său de Twitter, Jordi Farre, anunț preluat de presa spaniolă.

Acest candidat declarat la preşedinţia clubului - care aparţine suporterilor abonaţi - a transmis prin intermediul unui comunicat că anunţul lui Lionel Messi legat de dorinţa sa de a părăsi Barca reprezintă "o dovadă în plus a dezordinii" din interiorul clubului.

Fanii lui Barcelona, chemați pentru a protesta împotriva lui Bartomeu

Un apel circulă, de asemenea, pe reţelele de socializare pentru a cere suporterilor nemulţumiţi să se reunească în jurul orei locale 19:00 pentru a cere demisia lui Bartomeu.

De altfel, aproximativ 100 de suporteri s-au adunat deja marţi seara în faţa biroului mult criticatului preşedinte.

Anunţul lui Leo Messi a provocat un cutremur în lumea fotbalului. Aflat încă sub contract cu FC Barcelona până la data de 30 iunie 2021, starul argentinian în vârstă de 33 de ani a comunicat, prin intermediul unui fax trimis clubului, că doreşte rezilierea "unilaterală" a contractului său.

Căpitanul Barcelonei ar putea pleca în iunie anul viitor ca jucător liber de contract. Dacă un club vrea să-l transfere încă din această vară, ar trebui să achite clauza de reziliere, fixată la astronomica sumă de 700 de milioane de euro, conform presei catalane.

Mai ales echipe din Anglia şi Italia s-au arătat interesate de el, potrivit presei spaniole.

Lionel Messi a venit la FC Barcelona în septembrie 2000, la vârsta de 13 ani, de la CA Newell's Old Boys, club din oraşul argentinian Rosario. El a debutat la prima echipă la 17 ani, pe 16 octombrie 2004, contra lui Espanyol Barcelona (1-0), şi a marcat 634 de goluri şi a câştigat 34 de trofee în 731 de meciuri oficiale disputate în tricoul blaugrana.

Etichete: fc barcelona , messi barcelona , lionel messi , oferte messi , josep bartomeu , alegeri barcelona


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Video Lionel Messi, meci de vis la Inter Miami. Starul argentinian a fost ovaționat de 65.000 de oameni

Lionel Messi, eroul unei expoziții inedite. Ce mesaj a transmis starul argentinian

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă