Sergio Ramos / Foto: Profimedia

News Alert "Niciodată la Barcelona!" AS anunță super transferul lui Sergio Ramos, după despărțirea de Real Madrid

articol scris de Digi Sport
22.06.2021, 09:19
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Sergio Ramos (35 de ani) și-a anunțat săptămâna trecută plecarea de la Real Madrid.

Sergio Ramos semnează cu PSG

Fundașul are mai multe oferte pe masă, de la formații extrem de puternice din Europa. PSG, Manchester United și Manchester City sunt granzii care l-au contactat pe Sergio Ramos pentru transfer, iar fotbalistul s-a decis. 

AS scrie că fundașul va merge la Paris și va semna cu PSG. După 16 sezoane pe Bernabeu, Sergio Ramos merge în capitala Franței, deși mai are și două oferte din Premier League. Sursa citată scrie că oferta parizienilor este superioară celei primite de la Manchester United, lucru care i-a ușurat misiunea jucătorului.

Pe lângă un salariu mai mare pe care îl va primi la PSG, oportunitatea de a locui la Paris este un alt punct de atracție pentru Sergio Ramos. Capitala Franței este destinația ideală pentru fundaș și familia sa.

AS mai scrie că Sergio Ramos va semna un contract pe doi ani cu gigantul francez, exact perioada pe care și-o dorește. Imediat după conferința de presă în care și-a oficializat despărțirea de Real Madrid, fundașul a fost contactat de oficialii celor de la PSG. Sergio Ramos va deveni unul dintre protagoniștii acestei perioade de mercato, iar transferul la PSG este doar o chestiune de timp.

Sergio Ramos nici nu se gândește să semneze cu Barcelona

Sergio Ramos a izbucnit în lacrimi după ce a declarat că va pleca de la Real Madrid. Legendarul fundaș central a ținut să le mulțumească tuturor celor care au fost alături de el în cei 16 ani petrecuți la Real Madrid.

Sergio Ramos a fost întrebat la conferința de presă despre o posibilă revenire la Sevilla și dacă ar merge vreodată la marea rivală a celor de la Real Madrid, Barcelona. Ramos nu a exclus varianta de a reveni la Sevilla, dar, în ceea ce privește Barcelona, fundașul a fost categoric. Acest lucru ar fi imposibil.

Sevilla este celălalt club pe care îl port în inimă, dar la acest moment nu am nicio ofertă să mă întorc acolo. În ceea ce privește Barcelona.. imposibil. Nu îl veți vedea niciodată pe Sergio Ramos în tricoul Barcelonei”, a declarat Sergio Ramos la conferința de presă.

Etichete: real madrid , psg , sergio ramos


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

Gigi Becali a dat 600.000€ pe un fotbalist la care nici nu s-a uitat: ”L-am luat în 3 secunde”

”Singurul motiv”. De la ce ar fi plecat scandalul dintre Jurgen Klopp și Mohamed Salah + Au apărut imagini dintr-un alt unghi

Live Video&Text FCU Craiova - ”U” Cluj 2-1, ACUM, Digi Sport 1. Baeten a reușit ”dubla” și îi duce pe olteni în avantaj

Citeşte şi

După ce PSG a oferit 200.000.000€ pentru noua ”perlă” a Barcelonei, catalanii au luat decizia finală

A rupt tăcerea și a spus adevărul despre conacul de 6.000.000€ al familiei

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”