Karim Benzema şi Vinicius jr. / Foto: Profimedia

"Nu-i mai pasa lui, frate!" Ce spune Vinicius jr. despre Benzema, după scenele neverosimile din urmă cu 4 luni

articol scris de Digi Sport
23.02.2021, 11:10
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Vinicius Junior a respins posibilitatea de a fi cedat de Real Madrid la alt club, conform unui interviu pentru canalul brazilian TNT Sports, şi are ca obiectiv de viitor câştigarea Balonului de Aur.

Ce spune Vinicius jr. despre Benzema

Extrema braziliană a vorbit în premieră şi despre polemica pe care a avut-o cu atacantul Karim Benzema, care îl sfătuia pe fundaşul Ferland Mendy să nu-i mai paseze mingea brazilianului într-o partidă cu Borussia Moenchengladbach din Liga Campionilor.

''Relaţia mea cu Benzema nu s-a schimbat şi nu se va schimba niciodată. Face totul să mă ajute. Din afară nu se ştie ce s-a întâmplat cu adevărat, ce s-a vorbit cu adevărat. La Real Madrid presiunea este foarte mare şi orice lucru mic care iese din interior creează mari repercusiuni afară'', a explicat brazilianul.

În pauza meciului Monchenghadbach - Real Madrid 2-2, de la finalul lunii octombrie, camerele TV l-au surprins pe Karim Benzema, în timpul unui dialog cu coechipierul său, Ferland Mendy, pe tunelul de la vestiare. Conform presei din Spania, atacantul i-ar fi transmis conaţionalului său să nu-i mai paseze lui Vinicius.

"Face numai ce vrea! Pasează-mi mie! Nu-i mai pasa lui, frate...Mamă! Joacă împotriva noastră", i-a spus Benzema lui Mendy, conform jurnaliştilor iberici de la Marca.

Vinicius jr., despre viaţa la Real Madrid

Vinicius s-a declarat ''fericit'' de ultimele rezultate ale echipei madrilene, chiar dacă aportul său nu a fost la fel de consistent ca altă dată, dar a explicat că trece printr-un proces de maturizare şi că vrea să aleagă acţiunile corecte.

Brazilianul a adăugat că simte absenţa susţinerii din partea fanilor, din cauza pandemiei de coronavirus, pentru că aceşti ''îl împingeau să rişte mai mult''. El a adăugat că are 100% încredere în Real Madrid, în toţi jucătorii şi în preşedintele Florentino Perez, care ''mereu i-a dat cea mai mare forţă din lume: ''Întotdeauna spune că este cel mai mare fan al meu după familia mea. Mă simt fericit şi mulţumit cu acest lucru''.

Întrebat dacă nu ar prefera un împrumut, aşa cum a fost cazul norvegianului Martin Odegaard, cedat la Arsenal, Vinicius a respins o asemenea ipoteză: ''Mereu sunt concentrat pe dorinţa de a rămâne la Real Madrid, de a fi alături de cei mai buni jucători şi de a învăţa de la ei. Am 20 de ani şi pare că joc demult, dar sunt abia la începutul carierei mele. Vreau să rămân la Madrid pentru totdeauna, să-mi construiesc cariera mea, să ajut echipa cu goluri, dar şi cu pase decisive''.

În ce priveşte duelul cu Atalanta din optimile Ligii Campionilor, Vinicius speră că Real Madrid va trece de acest obstacol şi va ajunge în finală.

În viitor, Vinicius doreşte să câştige un Balon de Aur şi i-a citat printre viitoarele staruri pe Jadon Sancho, Erling Haaland şi Ansu Fati.

Etichete: real madrid , vinicius


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Video ”Execuție” în 21 de minute! Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! Anunțul lui Ioan Varga

Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”

S-a rupt lanțul de iubire. Suporterii Rapidului au răbufnit după al 6-lea eșec din play-off. Ce au scandat

Citeşte şi

A încercat să își cunoască preferatul de la Real Madrid, dar forțele de ordine au intervenit imediat. Ce a urmat

Foto Românul care s-a fotografiat cu Florentino Perez. ”Cel mai bun președinte din lume”

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”