Vidal a semnat pe 3 sezoane cu Barcelona

"Nu sunt antimadridist". Declarațiile lui Vidal la prezentarea la Barcelona. Cu cine și-a făcut apariția pe Camp Nou

06.08.2018, 17:49
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Dacă Barcelona și-a dorit un jucător învingător, ambițios și cu caracter, atunci Arturo Vidal este acela. Mijlocașul chilian a fost prezentat oficial la catalani și a făcut primele poze în tricoul blau-grana. Adus de la Bayern Munchen pentru 19 milioane de euro, plus alte 3 milioane bonusuri, mijlocașul de 31 de ani a pășit pe Camp Nou alături de fiul, Alonso, în vârstă de 9 ani, cu care a schimbat niște pase și care s-a dovedit foarte talentat.

Vidal a semnat pe 3 ani cu campioana Spaniei și a oferit primele declarații. Deși are un caracter războinic, iar fanii se așteptau probabil să-și arate atașamentul față de culori prin declarații anti-Real Madrid, Vidal a surprins la conferința de presă.

"Nu am nimic cu Real, ci am ceva cu Champions League și vreau să rezolv asta. Când va veni vremea să joc cu Real, o să vedeți. Nu sunt antimadridist, ci sunt rivalul celor care vor juca împotriva Barcelonei de aci încolo", a spus Vidal.

Vidal a ajuns pe Camp Nou după trei sezoane la Bayern Munchen și a mărturisit cum vede el diferențele dintre cele două cluburi. În plus, chilianul și-a stabilit deja și obiectivele.

"Ca și club, e un pas peste Bayern Munchen, am o bună oportunitate de a câștiga Champions League. Am semnat pe 3 ani și vreau să câștig de trei ori Champions League. Sunt foarte fericit că am ajuns la cea mai bună echipă din lume, acolo unde se află cel mai bun dintre cei mai buni jucători ai lumii, iar acela e Messi. Sper să pot fi de ajutor colegilor mei și să dau o mână de ajutor la câștigarea a cât mai multor trofee posibil pentru a-i face fericiți pe cei de la Barcelona", a explicat Vidal.

Arturo Vidal vrea să devină un star încă din prima zi și spune că e perfect pregătit să debuteze în primul meci oficial al sezonului, Supercupa Spaniei, cu Sevilla, care se joacă duminică, 12 august, la ora 23:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 și LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

"Fizic, mă simt foarte bine, mă antrenez de o lună, iar astăzi e prima zi cu echipa și cred că am nimerit în cel mai bun loc cu putință. Sunt pregătit pentru primul meci, antrenorul va decide. Eu sunt la sută la sută", a spus Vidal.

La Bayern, Vidal a fost antrenat de fostul tehnician al Barcelonei, Pep Guardiola. Întrebat dacă stilul său se potrivește cu cel al Barcelonei, Vidal a spus:

"Am aceeași mentalitate ca toți jucătorii care sunt aici. Cel mai important e să câștigăm maximum posibil de trofee. Faptul că am jucat cu Guardiola la Bayern nu cred că este un avantaj. Vreau să încep să muncesc și să vorbesc cu noul meu antrenor și să văd ce așteptări are de la mine. Atunci când impresarul mi-a propus să merg la Barcelona, nu m-am gândit de două ori. Am venit să dau totul și să câștig totul", a conchis Vidal.

Catalanii i-au fixat lui Vidal o clauză de reziliere a contractului de 300 de milioane de euro.

Vidal a fost lăudat și de videpreședintele clubului, Jordi Mestre: "E un jucător experimentat, care a jucat la Juventus, Bayern, ne va da multă calitate. Să sperăm că ne va ajuta să câștigăm trofee".

  • 19 milioane va plăti Barcelonei lui Bayern pentru Vidal, plus 3 drept bonusuri
  • 3 ani este perioada pe carea semnat Vidal cu Barcelona
  • 4 titluri cu Juventus și 3 cu Bayern a câștigat Vidal la ultimele sale două echipe
  • 31 de ani are Vidal
  • 100 de selecții și 24 de goluri are Vidal pentru naționala statului Chile

Mijlocaşul chilian a mai jucat la Colo Colo, Leverkusen şi Juventus şi a fost cumpărat de Bayern în 2015, de la Juve, pentru 35 de milioane de euro.

Supercupa Spaniei, Barcelona - Sevilla, se joacă duminică, 12 august, la ora 23:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 și LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Etichete: barcelona , messi , arturo vidal , transferuri barcelona , vidal barcelona , vidal messi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reacția presei din Spania, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

Foto MM Stoica n-a mai răbdat și i-a răspuns lui Tudorel Stoica. ”Trăiești o mare dezamăgire”

Obiectivele imediate trasate lui Dan Petrescu. ”Va fi directorul echipei”

Citeşte şi

Negocieri complicate la Barcelona. Căpitanul pune condiții

Video Barcelona - Valencia 4-2. Lewandowski, MVP. A bifat primul hat-trick în La Liga. Valencia, o repriză în 10

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep, invitată să joace la Paris! Anunțul surprinzător al francezilor. Cum va reacționa românca citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”