Josep Maria Bartomeu este președintele Barcelonei

Ofertă multimilionară a lui Bayern pentru De Ligt. Bartomeu, la Amsterdam: "Fără licitație nebună". Decizia lui Ajax

28.03.2019, 11:34
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Transferul lui Matthijs De Ligt de la Ajax la Barcelona încă nu e bătut în cuie, deși părea ca și finalizat. Totul a fost dat peste cap de oferta de ultim moment a lui Bayern Munchen. Cu toate acestea, De Ligt rămâne prioritatea absolută pentru Barcelona în acest moment, iar toate eforturile sunt concentrate pentru a rezolva transferul cât mai repede.

În acest sens, Josep Maria Bartomeu a făcut o vizită la Amsterdam pentru a pune la punct detaliile mutării. Potrivit publicației spaniole Sport, președintele Barcelonei a ținut să sublinieze faptul că clubul său nu va intra într-o "licitație nebună" cu Bayern sau cu alte "oferte multimilionare", deși înțelege că mai există interes și de la alte cluburi puternice economic, iar Ajax i-a promis, la rându-i, că va lua în calcul dorința jucătorului în primul rând.

Astfel, după întâlnirea de la Amsterdam, s-a mai făcut un pas, iar negocierile continuă. Întâlnirea din urmă cu câteva zile a avut menirea de a stabili niște parametri economici în limita cărora Barcelona va purta negocierile și de la care nu se va abate. Așadar, catalanii i-au înștiințat pe omologii lor că nu vor proceda ca în cazul lui De Jong, când au plusat pe ultima sută de metri, cu o ofertă superioară celei de la PSG.

Conform publicației citate, surse din cadrul clubului spun că negocierile sunt în plină desfășurare, dar încă nu s-a semnat nimic și pot apărea totuși surprize pe ultima sută de metri. Barcelona se bazează însă pe faptul că De Ligt ar vrea să semneze neapărat cu catalanii, în ciuda unei oferte superioare din altă parte. Așadar, Bartomeu așteaptă acel "da" definitiv al fundașului de 19 ani.

De Ligt la Barcelona. Promisiunea făcută de Ajax și oferta de la Bayern

Relațiile dintre cele două cluburi sunt foarte bune, iar olandezii le-au promis celor de la Barcelona că nu vor scoate jucătorul la "licitație". Ceea ce este cert e că olandezii își vor apăra interesele ca și club, dar vor respecta şi decizia jucătorului. De Ligt a declarat că este fan Barcelona din copilărie, iar astfel afacerea ar trebui să meargă mai ușor, chiar dacă în ultimul timp Bayern a făcut o ofertă uriașă, mult mai mare decât cea a Barcei, pentru un contract pe 5 sezoane.

Sumele au fost înaintate tocmai pentru a bloca negocierile cu Barca. Astfel, jucătorul știe că va trebui să renunțe la bani dacă vrea să joace la Barcelona. Cu toate acestea, cei de la Barcelona sunt convinși că ei vor fi cei care îl vor transfera pe jucător.

Mino Raiola este impresarul lui Matthijs De Ligt

Una dintre cele mai importante componente din acest transfer este chiar Mino Raiola. Conform sursei citate, cunoscutul impresar are o relație corectă cu clubul catalan și chiar de amiciție cu unul dintre membrii conducerii. Totuși, el ar fi tentat să accepte termenii propuși de Bayern pentru Matthijs De Ligt deoarece oferta e superioară și le-a comunicat acest lucru și celor de la Barcelona, pentru a-i determina să mărească miza.

Dar Barcelona și-a făcut clară poziția în întâlnirea cu șefii de la Ajax. Astfel, cu toate că sumele propuse de Bayern sunt mai mari atât pentru club, cât și pentru jucător, dorința va prima.

Un alt aspect îl reprezintă faptul că atât Ajax, cât și jucătorul ar vrea ca totul să se lămurească înaintea meciurilor din sferturile de finală ale Champions League. Olandezii au procedat la fel și în cazul lui De Jong, a cărui soartă s-a stabilit cu câteva zile înaintea meciului cu Real Madrid. Pe același principiu se merge și acum.

Etichete: barcelona , bayern munchen , ajax , matthijs de ligt , de ligt ajax , de ligt , transfer de ligt , oferte de ligt , trransferuri barcelona


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Răsturnare de situație la CFR Cluj! Ioan Varga a făcut anunțul: "Rămâne la noi!"

Dan Petrescu nu s-a abținut și a făcut gluma serii, după ce a revenit cu succes la CFR

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

I-a transmis mesajul lui Edi Iordănescu, imediat după CFR - Rapid: ”Aștept să mă cheme!”

Citeşte şi

Soția unui fotbalist de la Barcelona a văzut ce a făcut Xavi și nu s-a mai abținut

Carlo Ancelotti a dezvăluit momentul crucial care i-a adus titlul lui Real Madrid în acest sezon

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”