Jesus Vallejo (dreapta) / Foto: Instagram @jesusvallejo1997

OFICIAL | Real Madrid l-a cedat pe jucătorul care a adunat 31 de meciuri în 8 ani pe ”Bernabeu”

articol scris de Digi Sport
15.07.2023, 15:59
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Real Madrid a anunțat oficial că l-a cedat sub formă de împrumut pe Jesus Vallejo (26 de ani) la Granada, până la finalul sezonului 2023/2024.

Jesus Vallejo a fost împrumutat de Real Madrid la Granada

Fundașul central a crescut la Zaragoza, de unde Real Madrid l-a achiziționat în 2015 cu 5 milioane de euro. Vallejo nu a primit multe șanse pe ”Santiago Bernabeu” și a fost împrumutat succesiv la Zaragoza, Eintracht Frankfurt, Wolverhampton și Granada, unde va evolua și în stagiunea următoare.

  • Două milioane de euro este cota de piață a lui Jesus Vallejo, potrivit Transfermarkt.
  • 31 de jocuri și un gol sunt cifrele lui Vallejo la Real Madrid în cei 8 ani în care a fost sub contract cu gruparea ”blanco”.

Conform presei din Spania, Carlo Ancelotti l-a anunțat pe fotbalist că nu intră în planurile sale, iar plecarea la Granada pare cea mai bună variantă pentru toate părțile implicate.

Pe ”lista neagră” a antrenorului de la Real se mai află un jucător: Alvaro Odriozola.

Carlo Ancelotti vrea să schimbe stilul și sistemul de joc la Real Madrid

Jude Bellingham (20 de ani, de la Dortmund), Arda Guler (18 ani, de la Fenerbahce), Fran Garcia (23 de ani, de la Rayo Vallecano) și Joselu (33 de ani, de la Espanyol) au venit la Real Madrid. Mijlocașul englez a fost cel mai costisitor transfer – 103 milioane de euro.

În presezon, Real Madrid va participa la o competiție amicală în SUA, Soccer Champions Tour 2023, și va disputa patru meciuri “de gală”, cu AC Milan (24 iulie), Manchester United (27 iulie), Barcelona (29 iulie) și Juventus (3 august).   

Carlo Ancelotti (64 de ani) a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre planurile sale pentru sezonul 2023/2024.

"Cred că în acest sezon vom juca într-un sistem diferit, având în vedere ce jucători avem. Totuși, nu trebuie să uităm că sistemul pe care l-am folosit în ultimii ani ne-a adus multe succese.

Încerc să găsesc un nou stil de joc, pe care îl vom testa în special în turneul din SUA, care este un moment important din presezon. De-a lungul anilor, am învățat că este mai bine pentru antrenor să se adapteze în funcție de jucătorii pe care îi are, decât să impună un anumit sistem de joc.

Jucătorii trebuie să fie confortabili în sistemul de joc, asta e prioritatea mea. Camavinga va juca în centru sau ca pivot. Nu cred că va mai juca pe postul de fundaș stânga, îi avem pe Fran Garcia și Mendy.

Bellingham a avut o mică problemă medicală, la genunchi, încă din vacanță. Dar cred că s-a adaptat bine, muncește din greu. Fanii îl vor putea vedea în acest turneu din SUA", a spus Ancelotti, citat de Marca.   

Etichete: real madrid , jesus vallejo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Cum l-a numit presa britanică pe Adrian Mutu, după ce "Briliantul" s-a pozat cu Cristiano Ronaldo

Exclusiv Prima reacție, după ce MM Stoica a anunțat oficial că FCSB revine în Ghencea

Manchester United ”sparge banca” pentru un jucător din Premier League

Exclusiv Când va numi Adrian Mititelu noul antrenor de la FCU Craiova. 7 jucători și doi antrenori, OUT!

Citeşte şi

Oficial OUT! Cu 15 zile înainte de Real Madrid - Borussia Dortmund, conducerea a anunțat două plecări

Gică Hagi l-a văzut pe Ianis în meciul cu Real Madrid și nu s-a ferit de cuvinte

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Anturajul lui Mateiu vuiește, după ce Simona Halep și-a luat apartament în Dubai chiar lângă el: „A contribuit și el!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Răzvan Lucescu, dorit pe banca unei echipe mari! Duminică joacă "finala" pentru titlu în Grecia citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”