Ousmane Dembele / Foto: Profimedia

Ousmane Dembele îi forțează mâna Barcelonei! Impresarul fotbalistului a pregătit deja următoarea mutare

articol scris de Digi Sport
21.01.2022, 12:22
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Povestea lui Ousmane Dembele (24 de ani) la Barcelona pare că se apropie de final, după ce clubul a făcut public faptul că vrea să îl transfere până la sfârșitul perioadei de transferuri

Totul a început după ce Dembele a refuzat timp de mai multe luni să semneze prelungirea contractului, iar la începutul anului a intrat în ultimele 6 luni de contract, astfel că Barcelona îl poate pierde gratis, dacă francezul semnează un precontract cu alt club. 

Impresarul lui Ousmane Dembele nu cedează și vrea să negocieze în continuare cu Barcelona

Catalanii nu vor nici măcar să se gândească la acest scenariu și i-au transmis de mai multe ori că trebuie să dea un răspuns final în această lună, dar Dembele ezită. Clubul a rămas fără răbdare și îl vrea plecat, dar impresarul fotbalistului are alte planuri.

Conform publicației spaniole Sport, agentul fotbalistului vrea să forțeze și mai tare mâna Barcelonei. Moussa Sissoko vrea să continue negocierile și a solicitat o nouă întâlnire cu oficialii clubului la începutul săptămânii viitoare. 

În ciuda faptului că Dembele a fost pedepsit și lăsat în afara lotului la meciul din Cupa Regelui cu Athletic Bilbao, pierdut cu 2-3, reprezentanții șeptarului încă speră să obțină un contract pe placul lui, care i-ar prelungi șederea pe Camp Nou. 

Ousmane Dembele, mesaj fără menajamente pentru conducerea Barcelonei: ”Nu voi ceda la șantaje!”

Chiar dacă oficialii catalanilor au anunțat că Dembele trebuie să plece imediat de pe Camp Nou, după ce acesta a refuzat să semneze încă prelungirea contractului, fotbalistul francez spune că negocierile nu s-au încheiat, iar agentul său Moussa Sissoko se ocupă de tratative.

Sunt patru ani de când citesc lucruri despre mine, la care nu am avut drept la replică. Sunt patru ani de când apar tot felul de zvonuri despre mine. Sunt patru ani de când se vorbește despre mine, de când se minte cu nerușinare cu un singur scop, de a-mi face rău. Sunt patru ani de când am evitat să răspund, să nu mă justific niciodată. A fost o greșeală? Cu siguranță.

Începând de azi, s-a terminat. Voi răspunde cu sincertate, fără a ceda în fața niciunui șantaj. Am 24 de ani și, la fel ca orice om, am defecte, imperfecțiuni. Am trecut prin momente dificile, accidentări, am avut COVID. Fără nici măcar un pic de antrenament, antrenorul m-a solicitat și eu am respectat tot, fără a mă opune.

Am dat totul pe teren așa cum am făcut-o mereu pentru că este pasiunea mea. Sunt pe deplin conștient că am avut norocul să am cea mai frumoasă meserie din lume.

Mesajul meu este transparent. Nu dau voie nimănui să se gândească la faptul că nu sunt implicat în proiectul sportiv. Nu dau voie nimănui să îmi atribuie intenții pe care niciodată nu le-am avut. Nu dau voie nimănui să vorbească în locul meu sau în locul agentului meu în care am încredere deplină.

Încă am contract cu Barcelona, sunt implicat total, sunt la dispoziția echipei și a antrenorului meu. Întotdeauna am dat totul pentru coechipierii mei, iar acest lucru nu se va schimba acum.

Nu sunt o persoană care întinde capcane și nici nu am obiceiul de a ceda șantajelor. Cu siguranță, iubirea este o variantă a șantajului.

Așa cum știți, sunt negocieri. Îl las pe agentul meu să se ocupe, este teritoriul lui. Teritoriul meu este terenul de fotbal, să joc, să împart momente de bucurie cu coechipierii mei și cu suporterii. Mai presus de orice, trebuie să ne concentrăm la un lucru esențial: să câștigăm”, a transmis Ousmane Dembele.

Etichete: barcelona , ousmane dembele


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Dinamo - Csikszereda 2-0. ”Câinii”, la un pas de salvarea de la retrogradare după ”dubla” lui Dennis Politic

Ce au încercat să facă suporterii Csikszeredei la meciul cu Dinamo și cum a reacționat presa maghiară

Davide Ancelotti, în fața primei experiențe ca principal! E pe lista unei echipe din TOP 5 Europa

CSA Steaua i-a găsit înlocuitor lui Daniel Oprița

Citeşte şi

A plecat în urmă cu 3 ani de la Barcelona, iar acum a dat cărțile pe față: ”Așa mi s-a spus”

Xavi a vorbit despre situația sa de la Barcelona, imediat după meciul cu Rayo Vallecano

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Gigi Becali forțează un alt transfer de Liga Campionilor: vrea o altă vedetă creată în „laboratorul” lui Gică Hagi citeşte ştirea pe Prosport.ro

Imagini cu noul antrenor al Rapidului beat mort: ”Poate îi cam place șprițul...” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”