Luis Suarez este la Barcelona din 2014 / Foto: Getty Images

Plecarea lui Suarez a devenit iminentă. Anunțul atacantului: "MLS este o ligă atractivă"

23.11.2019, 09:11
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Luis Suarez (32 de ani) a vorbit în premieră despre o eventuală plecare de la FC Barcelona, într-un interviu acordat pentru ESPN.

FC Barcelona a început deja să caute un înlocuitor de top pentru Luis Suarez. Pe lista clubului se află Lautaro Martinez, Pierre-Emerick Aubameyang sau Timo Werner.

Atacantul uruguayan spune că pentru moment se simte bine pe Camp Nou, dar în viitor vrea să ajungă în MLS: "Având în vedere că am avut succes la un nivel foarte înalt pentru mult timp, mi-a rămas doar să mă gândesc la stabilitatea familiei mele. Mă consult cu familia mea în vederea deciziilor importante, iar o eventuală plecare în Statele Unite sună destul de bine.

MLS a devenit o competiție foarte atractivă și va continua să crească. Acum sunt sub contract cu Barcelona, dar nu știu ce se va întâmpla pe viitor. MLS este un campionat atractiv", a spus Luis Suarez, conform sursei citate. 

Luis Suarez vrea să plece de la Barcelona! Un coleg l-a dat de gol

Coleg cu Suarez în naționala Uruguayului, Nicolas Lodeiro a dezvăluit că Suarez își dorește să evolueze în MLS, după ce și-a îndeplinit visul de a juca pentru Barcelona.

Lodeiro susține că starul catalan ar putea deveni coleg cu el la Seattle Sounders: "Vrea să ajungă în MLS. Luis mă întreabă mereu despre liga americană. Visul său a fost să foace la Barcelona. Joacă la un nivel excelent și se simte bine, dar mai devreme sau mai târziu, va ajunge în MLS", a dezvăluit Lodeiro.

Luis Suarez a ajuns la Barcelona de la Liverpool

Suarez a ajuns la Barcelona în 2014, când a fost cumpărat de la Liverpool cu peste 80 de milioane de euro. Atacantul s-a impus rapid în echipa catalanilor și a devenit unul dintre cei mai buni marcatori ai campioanei Spaniei, în ultimele sezoane.

Suarez mai are contract cu Barcelona până în 2021. În acest sezon, starul uruguayan a jucat pentru catalani în 13 meciuri și a reușit să marcheze 8 goluri. În acest moment, Suarez este accidentat.

50 de milioane de euro este cota de piață a lui Suarez, conform transfermarkt.com.

Etichete: mls , la liga , fc barcelona , luis suarez


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Raul Silva și Ivan au adus victoria oltenilor! Darius Olaru a ratat un penalty

Video Darius Olaru, criză de nervi în Universitatea Craiova - FCSB: ”Băi, prostule!”

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Video Și-a bătut joc de ocazie! Cum a decis să încheie Tavi Popescu faza care o putea readuce în meci pe FCSB

Citeşte şi

Barcelona plătește scump eșecul din acest sezon! Câți bani au pierdut catalanii

La 23 de ani, Vinicius Jr. l-a depășit pe Cristiano Ronaldo, idolul său

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”