Jules Kounde la FC Barcelona / Foto: Profimedia

Postul pe care Jules Kounde nu vrea să evolueze la Barcelona

articol scris de Digi Sport
15.08.2022, 21:01
  • Media: Liga Digisport, joi, 15:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, DGS 1

Jules Kounde (23 de ani) a venit la Barcelona de la Sevilla în această perioadă de mercato, însă nu a jucat în prima etapă cu Rayo Vallecano, scor 0-0, pentru că nu a putut fi înregistrat, din cauza situației fiananciare a clubului de pe Camp Nou.

Barcelona va achita suma de 50 de milioane de euro în schimbul fundașului central, plus alte 10 sub formă de bonusuri de performanță. Astfel, Kounde a devenit cel mai scump fotbalist vândut vreodată de Sevilla. 

Jules Kounde vrea să evolueze doar ca fundaș central la FC Barcelona

Xavi Hernandez (42 de ani) nu se bazează la FC Barcelona pe serviciile lui Sergino Dest (21 de ani), iar în meciul cu Rayo Vallecano, pe postul de fundaș dreapta a jucat Ronald Araujo, care este fundaș central la bază.

Antrenorul Barcelonei l-ar fi luat în calcul pentru acest sezon și pe Jules Kounde pentru postul de fundaș dreapta, după ce conducerea clubului catalan nu a transferat nimic nou pentru poziția de apărător dreapta.

Jules Kounde nici nu a vrut să audă de propunerea lui Xavi. Acesta i-a transmis deja antrenorului că singurul post pe care vrea să evolueze în tricoul Barcelonei este cel de fundaș central, notează AS.

Conducerea Barcelonei a anunțat că Jules Kounde ar putea fi pe teren la FC Barcelona din etapa viitoare. Se încearcă legitimarea fundașului pentru meciul cu Real Sociedad, meci care contează pentru etapa a 2-a din La Liga.

Vestea primită de Xavi Hernandez, după remiza cu Rayo Vallecano

Robert Lewandowski, Franck Kessie, Raphinha și Andreas Christensen sunt jucătorii pe care gruparea blaugrana a reușit să-i înregistreze pentru meciul cu Rayo Vallecano.

Acum, Rafael Yuste, vicepreședintele Barcelonei, a anunțat că se va face tot posibilul pentru ca Jules Kounde să fie înregistrat la Ligă pentru meciul următor din campionat, cu Real Sociedad, care se va vedea la Digi Sport.

Kounde a vrut să joace împotriva lui Vallecano, dar i-am explicat situația și i-am spus că vom face tot posibilul pentru ca el să joace weekendul viitor (n.r cu Real Sociedad)”a transmis oficialul Barcelonei, la finalul meciului cu Rayo Vallecano.

Rămâne de văzut dacă Barcelona va reuși să înregistreze transferul lui Jules Kounde și dacă Xavi se va baza pe serviciile sale în etapa a 2-a din La Liga.

Cine este Jules Kounde

Kounde și-a început cariera în țara sa natală, la juniorii lui Bordeaux. În 2019, după doi ani în tricoul echipei mari, francezul a făcut pasul către La Liga, la Sevilla. Andaluzii au plătit 25 de milioane în schimbul său. 

Evoluțiile lui Kounde din tricoul Sevillei sau al naționalei Franței l-au adus în atenția marilor cluburi ale Europei. Vara trecută, Sevilla a refuzat mai multe oferte de la Chelsea, lucru care l-a enervat la culme pe francez. 

În cele din urmă, Kounde a reușit să facă pasul către un grand european, mutare pe care a așteptat-o întreg sezonul precedent. 

  • 60 de milioane de euro este cota de piață a lui Jules Kounde, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. 

Etichete: xavi hernandez , transfer barcelona , jules kounde , jules kounde barcelona , funda dreapta barcelona


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era a unui pacient cu septicemie”

Doctorul Horia Roşianu de la Institutul Inimii din Cluj Napoca a afirmat, miercuri, că actorul Florin Piersic avea septicemie atunci când s-a internat în unitatea medicală. Potrivit acestuia, trebuiau îndepărtate proteza de genunchi şi stimulatorul cardiac, care erau focare secundare de infecţie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Ilie Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros”

News Alert Primele declarații date de Mircea Lucescu la ieșirea de la întâlnirea cu Șucu și Copos

Dan Șucu a început negocierile! Lovitura pregătită în secret la Rapid: peste 300 de meciuri în Premier League!

Al-Khelaifi a răbufnit după eliminarea PSG-ului din semifinalele UEFA Champions League!

Radu Drăgușin nici n-a vrut să audă! Transferul pe care l-a refuzat din start

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Real Madrid - Bayern Munchen 0-1, ACUM, la DGS 1. Golul ”Galacticilor” a fost anulat la VAR

Cel mai neașteptat mesaj primit de Kylian Mbappe

Real Madrid, favorită în cursa starului de 110.000.000 de euro! Anunțul presei din Germania

Exclusiv Vești bune pentru Olimpiu Moruțan! Giovanni Becali a dezvăluit când s-ar putea întoarce pe teren

Citeşte şi

Xavi, OUT? Barcelona a stabilit numele antrenorului favorit să preia echipa în 2025

Ce a spus Xavi, după ce ”a făcut-o” campioană pe Real Madrid

PEROZShakira, îndrăzneață într-o rochie albă tare decupată, la petrecerea de după Met Gala. A defilat ca pe podiumul de modă

FILM NOWA renunțat la rochia elegantă de la Met Gala pentru o fustă total transparentă, un maiou scurt și pantofi sport. Soția lui Matt Damon, mama a 4 copii, în formă maximă la 47 de ani

The Sun anunță că legendarul antrenor e la un pas să semneze cu Rapid! Lovitura lui Șucu a ajuns în ziarele din Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum a refuzat antrenorul care a promovat cu Gloria Buzău două oferte din prima ligă. Promovarea s-a jucat cu Marcel Ciolacu în tribună citeşte ştirea pe ziare.com

Copilul care și-a falsificat certificatul de naștere din dragoste pentru Steaua. Cum a ajuns Abăluță să joace în Ghencea citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”