Secvență din derby-ul Atletico - Real/ foto: Profimedia

”Războiul” dintre Atletico și Real continuă. Tweet-ul care a încins spiritele: ”Sunt obișnuiți să aibă vântul în favoarea lor!”

articol scris de Digi Sport
08.03.2021, 21:10
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Atletico și Real au încheiat la egalitate, scor 1-1, derby-ul Madridului, iar lupta pentru titlul din La Liga rămâne încă deschisă.

Tweet-ul celor de la Atletico, replică pentru Real Madrid

Partida dintre cele două echipe s-a jucat duminică, însă continuă pe rețelele de socializare.

Real Madrid a criticat arbitrajul, mai ales un presupus penalty neacordat la un henț al lui Felipe, iar Atletico a reacționat pe contul de Twitter cu o lovitură puternică.

”Ei critică chiar și deciziile clare. Unii sunt obișnuiți să aibă mereu vântul în favoarea lor”, a postat clubul de pe Wanda Metropolitano.

Tweet-ul celor de la Atletico, o lovitură pentru vecinii de oraș, a devenit viral pe rețelele de socializare, cu peste 65 de mii de reacții în câteva ore.

Jucătorii lui Atletico și Real s-au încăierat pe tunel

”Războiul” de pe rețelele de socializare este continuarea celui de pe teren. De altfel, jucătorii celor două echipe s-au încăierat pe tunelul care duce la vestiare, după prima repriză.

La finalul primei reprize, Luis Suarez, cel care dechisese scorul, a avut ceva de reproșat și a purtat un dialog aprins cu Lucas Vasquez.

A intervenit și căpitanul lui Atleti, Koke, care l-ar îmbrâncit pe atacantul campioanei și apoi l-a lovit. Lucas Vasquez a vrut să riposteze, iar pe tunelul care duce la vestiare au intervenit Hermoso de la Atletico și Nacho de la Real pentru o încăierare în toată regula.

Imaginile au fost surprinse de televiziunea care difuza meciul în Spania, dar aceștia au tăiat transmisiunea în momentul în care altercația lua amploare.

Din fericire, staff-urile celor două rivale au reușit să-i despartă pe jucători. Nici arbitrul nu a vrut să toarne gaz peste foc și nu i-a sancționat pe cei implicați în incident.

Etichete: atletico real


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

A doua cea mai bogată soție de fotbalist nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume despre viața privată: ”Acesta e prețul”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Colțescu nu l-a chemat pe Radu Petrescu la VAR pentru faultul la Carnat. Ce l-a salvat pe arbitru

Barcelona face primul transfer al verii: un campion mondial cu Argentina!

Elias Charalambous i-a luat apărarea fotbalistului criticat de Gigi Becali

Încă o veste rea pentru Rapid. Marian Aioani e OUT până la finalul sezonului

Citeşte şi

Ianis Hagi a primit mingea în fața porții și ce a urmat i-a făcut pe spanioli să exclame: ”Am rămas fără cuvinte”

Ce a spus Jan Oblak, după primul meci la care Horațiu Moldovan a fost pe foaia de joc la Atletico Madrid

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale