Kylian Mbappe/ Foto: Profimedia Images

Reacția Barcelonei după ce s-a spus că ar fi interesată de Kylian Mbappe, chiar după victoria din "El Clasico"

articol scris de Digi Sport
26.03.2022, 14:22
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Kylian Mbappe (23 de ani) se află în ultimele șase luni de contract cu PSG, însă starul francez are un viitor incert pe "Parc des Princes".

Fotbalistul din Hexagon este disputat de mai multe forțe ale Europei, însă eliminarea din optimile Champions League, cu Real Madrid, pare că a fost momentul care l-a convins să plece.

Pe lista cluburilor interesate de Mbappe a apărut și Barcelona, iar președintele catalanilor a vorbit pentru prima dată despre acest subiect.

Barcelona, prima reacție referitoare la interesul pentru Kylian Mbappe

Juan Laporta, președintele Barcelonei, a fost întrebat despre posibilitatea ca Mbappe să ajungă pe Camp Nou din această vară. Liderul formației blaugrana a spus că toate informațiile au rolul doar de a crea un spectacol mediatic, însă nici nu a infirmat scenariul.

"Toată lumea este liberă să trimită mesaje și proclamații, știm deja că asta face parte din lumea fotbalului, că marile cluburi se interesează de marii jucători.

Dar eu nu am de gând să intru în acest joc și trebuie să-mi dați voie să nu o fac. Nu aș face decât să rănesc interesele clubului nostru. Că după acel 0-4 (n.r. cu referire la partida Real - Barcelona) Mbappe este căutat de Barca, face parte doar din show-ul fotbalului. Eu nu am nimic de spus despre asta", a declarat Juan Laporta, potrivit Mundo Deportivo.

  • 160 de milioane de euro este cota lui Kylian Mbappe, potrivit Transfermarkt.com
  • Mbappe a ajuns în vara anului 2018 la PSG, de la AS Monaco, în schimbul a 145 de milioane de euro

Kylian Mbappe este încă în dubiu. Condiția pusă pentru a semna cu PSG

Speculațiile din ultimul timp nu se opresc însă, iar Mbappe chiar le dă speranțe celor de la PSG că ar putea să continue în Ligue 1.

Conform presei din Hexagon, atacantul le-a spus șeicilor de la PSG care este una din condițiile pe care le vrea îndeplinite pentru a semna prelungirea contractului.

Concret, Mbappe vrea ca toate veniturile pe care trupa din capitala Franței le încasează de pe urma drepturilor sale de imagine să fie direcționate către conturile sale, astfel să producă și mai mulți bani, nu doar din salariu, ci și din această parte.

Sursa citată notează că Nasser Al-Khelaifi ar fi de acord cu această propunere, chiar dacă inițial nu se punea problema. Qatarezii încearcă să facă orice pentru a-l convinge pe Mbappe să continue la PSG, iar aceasta pare chiar ultima soluție, după ce s-a scris că i-au oferit chiar și un "cec în alb" pentru a semna un nou contract.

Etichete: barcelona , juan laporta , mbappe , transfer mbappe barcelona


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferat apoi la Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Darius Olaru a oferit declarația serii, iar apoi s-a dat de gol fără să vrea despre viitorul la FCSB

Mihai Stoica a făcut anunțul chiar pe gazon: ”Cine semnează?” + Negocieri cu alți doi jucători

Exclusiv Singurul regret al lui Gigi Becali, după ce FCSB a primit titlul de campioană pe Arena Națională

Video Octavian Popescu s-a dezlănțuit la parada campionilor: a luat microfonul și a făcut spectacol

Citeşte şi

Rivaldo este convins că există un singur favorit la Balonul de Aur: ”E mai bun decât Mbappe!”

S-a decis! Primul jucător care pleacă de la Barcelona în vară

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”