Ronald Koeman și Lionel Messi în meciul Barcelona - Osasuna / Foto: Getty Images

Reacția furioasă a lui Koeman după ce documentul cu veniturile lui Messi a fost făcut public. "Cârtița" e în club

articol scris de Digi Sport
01.02.2021, 16:22
  • Media: Fotbal Club, vineri, 19:00, DGS 1

  • Baraj SuperLiga: Mioveni - Botoșani, vineri, 20:00, DGS 1

Lui Ronald Koeman nu i-a picat bine apartiția actelor care arată cifrele amețitoare din contractului astronomic al lui Lionel Messi.

Antrenorul catalanilor este convins că cineva din club este vinovat.

"Oricine a dezvăluit contractul lui Messi nu poate avea vreun viitor la Barcelona. Ceea ce a apărut în presă despre Messi a fost făcut cu rea intenție. Trebuie să încercăm să aflăm cum de a ajuns așa ceva în presă.

Trebuie să ne concentrăm pe sezonul nostru. Echipa a fost în regulă în ultima vreme, am câștigat multe meciuri. Nu trebuie să ne concentrăm la această problemă, dar sunt oameni care vor să facă rău Barcelonei și lui Leo", a spus Ronald Koeman.

Antrenorul Barcelonei susține că apariția cestor dezvăluiri nu l-au motivat și mai mult pe Messi.

"Am observat că Messi a fost foarte motivat, dar nu mai mult decât în alte meciuri. Sigur că veștile acestea puteau să-l afecteze. Trebuie să respecți jucătorii importanți care au făcut atât de multe pentru club. Leo este un învingător, el mereu vrea să-și demonstreze calitățile. Este important să fim uniți", a precizat Koeman.

Potrivit publicației Goal, dezvăluirea sumelor din contractul lui Messi ar putea să-i facă rău starului Barcelonei, care își încheie contractul cu Barcelona la vară. Practic, câștigătorul a șase Baloane de Aur este privit acum altfel, iar echipele care îl doresc trebuie să-și revizuiască ofertele.

Barcelona îi plăteşte lui Messi 138,8 milioane euro brut, adică 74,9 milioane euro net pe an, dar clubul câştigă mai mult de pe urma lui

Potrivit unor experţi economici, Leo Messi reprezintă o sursă de bogăţie pentru club, La Liga şi oraşul Barcelona. Toţi sunt de acord că Messi generează mai mulţi bani pentru Barcelona decât cheltuieşte clubul cu el.

Contractul actual al superstarului argentinian Lionel Messi cu FC Barcelona prevede un venit brut de peste 555 milioane euro pentru căpitanul echipei catalane între noiembrie 2017 şi iunie 2021, a anunţat, duminică, cotidianul generalist spaniol El Mundo.

Conform El Mundo, acest contract se ridică la 555.237.619 euro brut, pentru patru sezoane, până la expirarea contractului său la data de 30 iunie. Această cifră este suma salariului său fix, a drepturilor de imagine, o serie de prime de mai multe milioane de euro, onorarii şi bonusuri care depind de diverse obiective.

Fără a lua în calcul drepturile de imagine, anual, Messi a încasat 138,8 milioane euro brut (74,9 milioane net), susţine acelaşi El Mundo. Respectiv, 380.299 euro brut pe zi (210.297 euro net).

Contractul lui Messi cu Barcelona, gros de 30 de pagini, este "cel mai mare contract din istoria sportului" şi rămăsese secret până în acest moment, susţine cotidianul spaniol.

Messi a fost pe punctul de a pleca de la Barcelona în vara lui 2020, dar a fost forţat să rămână de fostul preşedinte Josep Maria Bartomeu, care apoi a demisionat.

Etichete: barcelona , lionel messi , ronald koeman , contract lionel messi , salariu lionel messi , avere lionel messi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev, timp de un an

O profesoară de liceu din Arkansas, care a apărut la o emisiune celebră în SUA după ce elevii i-au făcut o dedicație specială, va merge la închisoare pentru că a abuzat sexual de zeci de ori un copil.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

UEFA i-a transmis un mesaj lui Istvan Kovacs, după finala Europa League! Fanii au reacționat imediat

OUT! După ce a primit 6.000.000 € degeaba, a fost dat afară. Avea lumea la picioare, dar a ajuns să se drogheze

Gestul făcut de Xabi Alonso după umilința din finala Europa League. S-a dus direct la Istvan Kovacs

Veste pentru Horațiu Moldovan: ”noul Oblak” pleacă în Premier League pentru 40.000.000€

Foto Ce lovitură! A refuzat naționala României și a fost convocat de altă țară la EURO 2024

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Anunț categoric făcut de Gigi Becali despre Tudor Băluță

Acum e clar: Kylian Mbappe a cheltuit salariul pe un an și e gata de mutare! Unde va juca

Șefii lui ”U” Cluj, răspuns pentru Gigi Becali. Ce se întâmplă cu Alexandru Chipciu

A venit ”nota de plată” pentru Xavi. Ce sancțiune a dictat UEFA, după scandalul cu Istvan Kovacs

Citeşte şi

Topul celor mai valoroase 10 echipe din lume. Ce român face parte din acest clasament

Xavi, OUT! Barcelona și-a găsit rapid antrenor de TOP

PEROZLogodnica lui Jason Statham, val de reacții pe Instagram după ce a postat imagini nud din camera de hotel de la Cannes

FILM NOWAna de Armas, zâmbet dulce pe plajă. Actrița și-a etalat silueta într-o bustieră și fustă mini, în imagini de peste 1,6 milioane de like-uri. „Cât de frumoasă ești!”

Ce lovitură a dat Gigi Becali cu noul transfer de la FCSB: ”El și Rrahmani sunt între primii trei atacanți din România” citeşte ştirea pe Prosport.ro

S-a despărțit de iubit și își caută un partener de călătorie pentru o vacanță în Halkidiki. Ce pretenții are turista din România citeşte ştirea pe ziare.com

Amenzi de până la 15.000 de lei pentru șoferii care uită acest document. Se schimb legea în România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori: "Ar putea fi o formă gravă de cancer de piele"

Digi Animal World

Șerpii provoacă panică în mai multe orașe din România. Jandarmii intervin pentru a-i îndepărta din mașini, pereți și scări de bloc