Carlo Ancelotti pe banca lui Real Madrid / Foto: Profimedia

Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce rivala Barcelona a fost pusă sub acuzare pentru dare de mită

articol scris de Digi Sport
29.09.2023, 18:12
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Barcelona se află în mijlocul unui scandal de proporții, după ce a fost acuzată oficial de dare de mită în "cazul Negreira"

Carlo Ancelotti a reacționat, după ce Barcelona a fost pusă sub acuzare

Barcelona a fost pusă sub acuzare pentru dare de mită, după ce la începutul anului a fost deschisă o investigație pentru mai multe plăți suspecte către Jose Negreira, fostul șef al arbitrajului spaniol.

De-a lungul a 17 ani, catalanii i-ar fi plătit în total 7,5 milioane lui Negreira pentru consiliere în probleme de arbitraj, iar în cazul în care va fi găsită vinovată, își poate pierde titlurile obținute în perioada respectivă și poate fi interzisă în competițiile europene. 

Întrebat despre scandalul din Spania, Carlo Ancelotti (64 ani), antrenorul lui Real Madrid, a transmis că este îngrijorat și așteaptă deznodământul final în cazul rivalilor catalani.

”Cazul Negreira? Sunt îngrijorat ca toți ceilalți oameni din fotbal, deoarece este o chestiune foarte serioasă. Justiția funcționează și trebuie să o lăsăm să găsească o soluție.

Sunt în această lume a fotbalului de 40 de ani, iar când se întâmplă astfel de lucruri suntem cu toții îngrijorați!", a declarat Carlo Ancelotti, citat de Marca.

Joan Laporta, convins că Barcelona nu are de ce să-și facă griji

Deși Barcelona riscă să piardă toate titlurile obținute în perioada 2001-2018 și să fie exclusă din Champions League în cazul în care este găsită vinovată, Joan Laporta, liderul de pe Camp Nou, consideră că procurorii spanioli nu vor avea câștig de cauză

"Nu vor găsi nimic. Nu există nimic", a fost răspunsul scurt al lui Laporta pentru cotidianul spaniol Sport, citat de presa franceză. 

Barcelona, acuzată de fapte de corupție săvârșite de-a lungul mai multor ani

Pe 17 februarie, ziarul El Mundo a dezvăluit că Barcelona ar fi plătit peste 6 milioane de euro între 2001 şi 2018 companiei Dasnil 95, deţinută de Negreira, pentru a consilia clubul în probleme de arbitraj.

Ulterior, clubul Barcelona, mai mulţi foşti oficiali ai săi şi Negreira au fost puşi sub acuzare de justiţia spaniolă pentru "corupţie", "abuz de încredere" şi "fals în înscrisuri comerciale" în afacerea plăţilor suspecte ale clubului catalan către fostul șef al arbitrajului spaniol. 

Etichete: barcelona , carlo ancelotti , cazul negreira


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Elicopterul care îl transporta pe președintele Iranului Ebrahim Raisi a „aterizat forțat”. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense erau în desfăşurare duminică după-amiază în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia pare că se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran difuzează rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Man. City - West Ham 2-1, DGS 1 / Arsenal - Everton 1-1, DGS2. Titlul se decide în ultima etapă

Nota primită de Radu Drăgușin pentru evoluția din prima repriză a meciului Sheffield - Tottenham

Meciul din Serie A care i-a băgat în cont 800.000 de euro lui CFR Cluj

Video Jurgen Klopp, în lacrimi! Neamțul a auzit ultimul ”YNWA” pe Anfield și nu și-a putut controla emoțiile

Citeşte şi

Lovitură primită de Real și Barcelona! Chelsea a transferat un tânăr de 17 ani, pentru 65.000.000€: ”Here we go!”

100 de milioane de euro pentru Barcelona

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Caz șocant: Camila Giorgi e acuzată de furt! Fosta jucătoare de tenis a fugit cu mobila din casă și "a uitat" să achite chiria pe șase luni citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian