Marile cluburi ale Europei se luptă pentru semnătura lui Joao Felix / Foto: Getty Images

Real Madrid a intrat în cursa pentru Joao Felix, noua senzaţie a Portugaliei. Marele avantaj al "galacticilor"

05.02.2019, 09:07
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Joao Felix, tânărul de 19 de la Benfica Lisabona, noua senzaţie a fotbalului portughez, a intrat în atenţia celor de la Real Madrid. Campioana Europei se luptă pentru puştiul lusitan cu alte cluburi importante de pe continent, însă gruparea "blanco" are un avantaj important.

Potrivit AS, care anunţă interesul madrilenilor, jucătorul visează să joace la Real, astfel că sunt şanse mari ca "Uraganul Felix", aşa cum a fost poreclit de presa din ţara sa, să ajungă pe Santiago Bernabeu.

Jurnaliştii spanioli îl anunţă ca "cea mai mare senzaţie a Portugaliei de la Cristiano Ronaldo" şi îşi susţin afirmaţia prin cifrele lui Joao Felix din acest sezon. Atacantul celor de la Benfica a debutat la echipa mare în actuala stagiune şi a reuşit deja 7 goluri în toate competiţiile, în mai puţin de 1.000 de minute jucate.

Oficialii de la Real Madrid îl cunosc foarte bine din semifinalele Youth League, ediţia 2016/17, când a marcat două goluri în faţa echipei antrenate de Guti.

Ce cluburi îl mai vor pe Joao Felix

Recent, în tribunele de pe Da Luz, au fost zăriţi scouteri de la FC Barcelona, Atletico Madrid, Manchester United şi Borussia Dortmund. Principalul interes al acestora era Joao Felix.

Alte cluburi care îl monitorizează atent pe tânărul portughez sunt Bayern Munchen, Paris St. Germain, Juventus, AS Monaco şi AC Milan. Liverpool a mers chiar mai departe şi a oferit 70 de milioane de euro pentru un transfer, propunere refuzată însă de Benfica.

Joao Felix are o clauză de reziliere de 120 de milioane de euro

Benfica îşi permite să joace tare în negocierile pentru Joao Felix, în condiţiile în care acesta a semnat de curând un nou contract şi are o clauză de reziliere de 120 de milioane de euro.

Puştiul a făcut parte, iniţial, din academia celor de la FC Porto. A ajuns la marea rivală după ce "Dragonii" au decis să nu-l mai păstreze, din cauza fizicului fragil.

Etichete: real madrid , benfica , transferuri real madrid , joao felix


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Xavi a luat decizia în mai puțin de 24 de ore, după ce Barcelona l-a pus să-și dea afară propriul frate

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Mihai Stoica a spus ce urmează pentru FCSB, după ce a devenit campioană

Citeşte şi

Video Magie! Arda Guler a primit mingea și a arătat de ce e supranumit "Messi al Turciei"

Thomas Tuchel, ”băgat în sperieți” de Real Madrid

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”