Kun Aguero s-a retras din activitatea de fotbalist / Foto: Profimedia

Real Madrid a reacționat imediat după anunțul retragerii lui Kun Aguero! Mesajul impresionant al liderului din La Liga

articol scris de Digi Sport
15.12.2021, 14:29
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Kun Aguero (33 de ani) a anunțat cu lacrimi în ochi faptul că problemele de sănătate nu-i mai permit să continue să joace fotbal la nivel profesionist.

Atacantul Barcelonei a fost diagnosticat cu aritmie cardiacă după ce a fost nevoit să părăsească terenul la începutul lunii noiembrie, în meciul Barcelona - Alaves, din cauza unor probleme respiratorii. Chiar dacă inițial, se vehicula că va reveni după aproximativ nouă luni de pauză, Kun Aguero a fost nevoit să-și anunțe retragerea.

Mesajul emoționant al celor de la Real Madrid, după retragerea lui Kun Aguero: ”Unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume”

Lumea fotbalului a primit cu tristețe vestea, însă unul dintre cele mai emoționante mesaje a venit chiar din partea rivalei Barcelonei, Real Madrid.

A fost o onoare să înfruntăm un jucător ca tine, Kun Aguero, unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume. Mult noroc ție și familiei tale”, a scris gruparea ”blanco” pe contul oficial de Twitter.

 

Atacantul argentinian va rămâne astfel cu doar cinci meciuri oficiale în tricoul Barcelonei, fiind nevoit să se retragă după ce a fost diagnosticat cu aritmie cardiacă. La conferința de presă în care Aguero a anunțat că și-a încheiat cariera de fotbalist a luat parte și Pep Guardiola, fostul său antrenor de la Manchester City.

Kun Aguero s-a retras! ”Am decis să nu mai joc fotbal profesionist”

Această conferință este pentru a vă informa că am decis să nu mai joc fotbal profesionist. Sunt momente foarte grele, dar sunt foarte mulțumit de decizia pe care am luat-o. Am pus pe primul loc sănătatea”, a spus Kun Aguero.

Am fost pe mâna medicilor și mi-au spus că cel mai bun lucru ar fi să nu mai joc. Am luat decizia acum 10 zile . Am făcut tot posibilul să văd dacă există vreo speranță, dar nu prea sunt. Sunt foarte mândru de cariera mea. Am visat mereu să joc fotbal, de la 5 ani când jucam băteam o minge și visul meu era să joc în Prima Division. Datorita lui Independiente am ajuns în Europa, le mulțumesc celor de la Atletico, au pariat pe mine la 18 ani, celor de la City, care știu ce simt pentru ei, am lăsat ce e mai bun acolo, și cu oamenilor de la Barca.

Mă simt bine acum. Evident că primele două săptămâni au fost grele, când am făcut primul test fizic în clinică, medicii mi-au spus că există o mare posibilitate de a nu continua și am devenit conștient mental, dar asta nu a fost usor. Și când mi-au spus că e definitiv, am avut nevoie de câteva zile să procesez”, a continuat Aguero.

165 de minute și un gol pentru Barcelona

De cinci ori campion al Angliei cu Manchester City și câștigător al Copa America cu Argentina în acest an, Sergio Aguero s-a transferat la Barcelona în vară, din postura de jucător liber de contract. Sud-americanul a venit accidentat, s-a refăcut abia la mijlocul lunii octombrie și a bifat cinci meciuri și un gol înaintea problemelor respiratorii de la duelul cu Alaves.

În vârstă de 33 ani, Sergio Aguero este cel mai bun marcator din istoria clubului Manchester City, la care a evoluat timp de un deceniu (2011-2021), reuşind să înscrie 260 de goluri în 390 de meciuri. El a îmbrăcat de 101 ori tricoul selecţionatei Argentinei, pentru care a marcat 41 de goluri.

Etichete: real madrid , kun aguero , retragere kun aguero , mesaj real madrid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

NE-BU-NI-E! O echipă din liga secundă a marcat în minutul 90+9, a câștigat Cupa și va juca în Europa League

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ioan Ovidiu Sabău a spus lucrurilor pe nume, după ”U” Cluj - Dinamo

Daniel Popa a explicat gestul ciudat după golul marcat cu Dinamo

Reacția lui Zeljko Kopic, după ce Dinamo a ratat victoria cu ”U” Cluj: ”Aceeași poveste în fiecare săptămână”

Foto Clasamentul din play-out, după ”U” Cluj - Dinamo: ”Câinii roșii” au urcat pe loc de baraj. Programul meciurilor rămase

Citeşte şi

Real Madrid a câștigat titlul în La Liga! ”Galacticii”, campioni după ce Barcelona a pierdut pe terenul Gironei

Record! Luka Modric l-a depășit pe Ferenc Puskas la Real Madrid

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”