Sergio Ramos joacă la Real Madrid din 2005

Real Madrid a reacționat imediat după ce Sergio Ramos ar fi fost depistat pozitiv

23.11.2018, 21:42
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Nemții de la Der Spiegel au anunțat că Sergio Ramos, căpitanul Spaniei şi al lui Real Madrid, ar fi picat un test antidoping de două ori, înaintea finalei Champions League din 2017. Aceleași dezvăluiri au anunțat că Ramos a mai picat un test și la un meci din La Liga, în luna aprilie a acestui an. Real Madrid nu a negat informațiile, însă susține că Sergio Ramos este nevinovat.

"În legătură cu informațiile publicate de Der Spiegel legate de căpitanul clubului, Sergio Ramos, susținem următoarele:

1. Sergio Ramos nu a încălcat niciodată regulamentul de control anti-doping.

2. UEFA a cerut informații și a închis imediat cazul, așa cum se întâmplă în asemenea cazuri, după ce a verificat toate informațiile cu experții de la Agenția Mondială Anti-Doping, AMA și chiar UEFA.

3. În ceea ce privește conținutul publicației menționate, clubul nu se pronunță pe seama unor dovezi de natură îndoielnică", se arată în comunicatul oficial. 

Sergio Ramos a scris istorie. A jucat meciul 800 în carieră

În meciul cu Croația, din Liga Națiunilor, fundașul Spaniei a bifat al 800-lea meci oficial în toate competițiile oficiale.

Performanța e cu atât mai mare cu cât doar 6 jucători activi din primele 5 ligi europene au mai reușit așa ceva: Gianluigi Buffon, Cristiano Ronaldo, Gareth Barry, Claudio Pizarro, Petr Cech și Dani Alves.

Ramos este căpitan al naționalei Spaniei, pentru care a strâns 160 de selecții și 16 goluri, fiind pe locul al doilea la numărul de prezențe, după portarul Iker Casillas. Totodată, în 2013 a devenit cel mai tânăr jucător din istoria Spaniei care ajunge la 100 de selecții.

Ajuns la 32 de ani, fundașul lui Real Madrid și-a făcut debutul în tricoul "Furiei Roja" în 2005, pe când nu avea 19 ani împliniți și a devenit, de-a lungul timpului unui dintre cei mai buni apărători ai lumii.

Cu Spania a jucat la patru campionate Mondiale, dintre care a câștigat unul, și la trei Europene, dintre care a câștigat două.

Sergio Ramos, "omul-scăriță"

În meciul Spaniei din deplasarea cu Croația, din Liga Națiunilorpierdut cu 2-3, Sergio Ramos a marcat, din penalty, cel de-al 16-lea gol pentru națională și al patrulea consecutiv pentru trupa lui Luis Enrique. A fost totodată al 100-lea gol din cariera sa în meciurile oficiale.

Fundașul s-a remarcat însă prin execuțiile din penalty în stilul Panenka. În total, Ramos are 6 astfel de reușite, fiind unul dintre cei mai buni jucători din lume la acest capitol.

Ramos a executat prima dată acest procedeu împotriva Portugaliei, la Euro 2012. A mai marcat prin "panenka" împotriva lui Bayern Munchen, în Champions League (2012), împotriva Macedoniei, din preliminariile pentru Euro 2016, împotriva celor de la Sevilla, în Cupă (2016-2017), la Girona, în august 2018, unde Real s-a impus cu 4-1, și în victoria împotriva lui Valladolid, cu 2-0, în La Liga. Ultimul gol din "panenka" l-a reușit în meciul lui Real Madrid, din deplasarea cu Celta Vigo, din etapa a 12-a a La Liga.

În toată cariera sa, Sergio Ramos a marcat 13 goluri din penalty, dintre care 6 din scăriță.

Etichete: sergio ramos , football leaks , comunicat real madrid , sergio ramos anti-doping , sergio ramos test antidoping


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Cum au fost surprinși Mihai Pintilii și Elias Charalambous, după ce FCSB a câștigat titlul. Ipostază rară

Exclusiv ”O să-i dau bani mulți!”. Anunțul lui Gigi Becali în miez de noapte

Exclusiv Darius Olaru, pus în dificultate de ”reporterul” David Miculescu. ”Secretul” pasei de gol

Oficial A semnat cu PSG până în 2029: ”E un vis pe care îl trăiesc”

Citeşte şi

A rupt tăcerea și a spus adevărul despre conacul de 6.000.000€ al familiei

A doua cea mai bogată soție de fotbalist nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume despre viața privată: ”Acesta e prețul”

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWNicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”