Real Madrid n-ar mai vrea să-l păstreze pe Luka Modric

Real Madrid a reclamat pe Inter Milano la FIFA. Motivul invocat și reacția italienilor

17.08.2018, 20:52
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Cluburile Real Madrid și Internazionale Milano se află în mijlocul unui scandal imens în legătură cu o presupusă abordare ilegală a mijlocașului Luka Modric de către gruparea milaneză. 

Luka Modric ar fi fost în Italia în această vară și s-ar fi întâlnit cu persoane apropiate clubului Internazionale Milano. Mijlocașul croat în vârstă de 32 de ani și-ar dori să plece de la Real Madrid și ar fi fost încântat să joace alături de conaționalii săi Sime Vrsaljko, Marcelo Brozovic și Ivan Perisic.

Oficialii clubului Inter Milano au negat acuzațiiole venite din partea celor de la Real Madrid. "Plângerea este bazată pe dovezi circumstanțiale. Nu a existat niciun contact direct cu jucătorul. Investigația FIFA se află într-o fază preliminară", au anunțat italienii, conform BBC.

Zilele trecute, Marko Naletilic, agentul lui Modric, a confirmat dorința jucătorului de a pleca la gruparea din Milano. Agentul lui Modric spune că fotbalistul croat vrea să joace în campionatul italian.

Italienii anunță ce se întâmplă cu transferul lui Modric la Inter

"Adevărul este că Inter a încercat să-l ia, iar Modric a fost influențat de Cristiano Ronaldo în acest sens, care deja joacă în campionatul Italiei. Modric vrea să fie un star în Serie A cu Inter. Să vedem.

Cred că mai devreme sau mai târziu Luka va juca în Italia. Ca și alți croați de vârsta lui, a crescut urmărind fotbalul italian", a spus agentul jucătorului.

258 de partide are Modric în tricoul lui Real Madrid, club pentru care a bifat 13 goluri și 40 de assist-uri. Modric, care a venit la Real de la Tottenham, în 2012, a câștigat o singură dată campionatul Spaniei și Liga Campionilor de patru ori.

CITEȘTE ȘI

Cu ce salariu a fost convins Modric să rămână la Real Madrid

Etichete: serie a , real madrid , la liga , inter milano , modric real madrid , modric transfer , lika modric , kmodric inter milano , real madrid reclamatie


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense sunt în desfăşurare duminică seara în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran a difuzat rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Răzvan Lucescu, unic în istoria de 98 de ani a lui PAOK! Cui i-a dedicat titlul: ”Boss, e pentru tine”

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Video Gestul cu care Drăgușin a devenit favoritul fanilor lui Tottenham: ”Le-a arătat jucătorilor de la Spurs cum se face”

Video Dan Șucu a făcut anunțul! Când va semna noul antrenor al Rapidului + Ce se întâmplă cu Lobonț: ”Îi mulțumim”

Citeşte şi

Video Barcelona - Rayo Vallecano 3-0. Catalanii și-au asigurat locul 2 în La Liga.

Meciul din Serie A care i-a băgat în cont 800.000 de euro lui CFR Cluj

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic ce a reușit Răzvan Lucescu, care e din nou campion în Grecia. Ultima etapă a fost dramatică citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian