Lucrările la Stadionul Santiago Bernabeu nu au fost oprite nici în timpul Stării de Alarmă, decisă în Spania din cauza noului coronavirus / Foto: Profimedia

Galerie Foto Real Madrid se mută de pe Santiago Bernabeu! Anunţul preşedintelui Perez pentru abonaţi

02.06.2020, 09:53
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Florentino Perez, preşedintele lui Real Madrid, a anunţat printr-o scrisoare trimisă abonaţilor de pe Stadionul Santiago Bernabeu că vor fi despăgubiţi pentru imposibilitatea de a fi prezenţi la meciuri. 

Modul va fi stabilit în zilele următoare. De fapt, sunt luate în calcul "opţiuni diferite".

Real Madrid nu va mai juca pe Santiabo Bernabeu. Se mută pe Alfredo di Stefano

Lucrările pentru care clubul a luat un împrumut de 575 de milioane de euro se află în plină desfăşurare şi nu au fost oprite nici măcar în timpul izolării din Spania, decisă din cauza coronavirusului.

Realul nu va mai disputa meciurile de pe teren propriu pe legendarul său stadion, aflat în lucrări ample de renovare, ci pe arena Alfred di Stefano din Valdebebas, acolo unde este cantonamentul. După cum se ştie, accesul publicului este deocamdată interzis în La Liga. Campionatul se reia pe 11 iunie, cu derby-ul Sevilla-Betis, în direct pe Digi Sport 1.

Galerie Foto

"Meciurile rămase de jucat vor avea loc fără fanii noştri în tribune. De aceea am luat decizia de a juca pe stadionul Alfredo di Stefano din Ciudat Real Madrid toate jocurile în care vom fi gazde. Această decizie ne va permite să avansăm cu lucrările la stadionul Santiago Bernabeu", este scris, printre altele, în scrisoarea semnată de Perez, anunţă Marca.

Real Madrid a împrumutat 575 de milioane de euro pentru noul Santiago Bernabeu

Real a luat un împrumut de 575 de milioane de euro pe care va începe să-l returneze din iulie 2023.

Stadionul va avea o înălțime de 60 de metri și va fi cel mai mare din Europa, alături de cel mai costisitor stadion al Rusiei, construit pentru Cupa Mondială din 2018, la Sankt Petersburg.

Construirea acoperişului retractabil va proteja suprafaţa de joc de precipitaţii, însă nu acesta e considerat principalul plus al proiectului, ci faptul că Realul va putea vinde mai mult spaţiu publicitar, iar pe noul acoperiş va putea fi incripţionat numele unui eventual nou sponsor.

Proiectul mai include demolarea a două turnuri şi a unei clădiri comerciale, care este prevăzută cu o galerie denumită "colţul Bernabeului". Capacitatea stadionului pe care Real Madrid îşi dispută partidele considerate pe teren propriu va fi suplimentată cu 3.000 de locuri, dar vor fi eliminate zonele de parcare a autobuzelor. Acum, Santiago Bernabeu are o capacitate de 81.400 locuri

În același timp, în incinta arenei ar urma să fie amplasate 360 de ecrane, care să-i ajute pe fani să revadă fazele de joc.

 

Etichete: florentino perez , stadion santiago bernabeu , proiect santiago bernabeu , stadion alfredo di stefano


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri

Un american și doi australieni s-au dus în vacanță la surfing în apropiere de oraşul turistic Ensenada, la circa 90 de minute sud de graniţa SUA-Mexic, pe coasta Pacificului. Săptămâna trecută au fost dați dispăruți, iar după căutări au fost găsiți morți într-un puț. Autoritățile americane îi sfătuiesc pe americani să reconsidere călătoriile în Mexic.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Dan Petrescu a lămurit situația lui Cristi Manea

Anunțul făcut de ”U” Cluj, după apariția zvonurilor despre presupusele negocieri cu Marius Șumudică și Laurențiu Reghecampf

Arne Slot ar putea veni la Liverpool ”la pachet” cu un fotbalist dorit de Barcelona

Video&Foto I-a explodat o torță în mână și a rămas fără un deget. Momente critice pentru un fan din Olanda

Citeşte şi

Florentino Perez a intrat definitiv în istoria lui Real Madrid! Performanța unică stabilită

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

PEROZA cucerit toate privirile. Soția lui Chris Hemsworth, la cină într-un costum cu pantaloni scurți și pe tocuri

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Pe ce loc a urcat Simona Halep în clasament, deși nu a jucat, și ce poziție ocupă rivala Sorana Cîrstea citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dan Șucu îi dă replica lui Șumudică. Vrea un mare antrenor român citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”