Real Madrid - Valencia, în La Liga / Foto: Getty Images

Video Real Madrid - Valencia 2-0. Campioana Europei s-a impus, dar Benzema s-a accidentat

articol scris de Digi Sport
02.02.2023, 23:22
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Real Madrid s-a impus în fața celor de la Valencia, joi seară, scor 2-0 (0-0), pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 17-a din La Liga.

  • Golurile madrilenilor au fost marcate de Marco Asensio (min. 52) și Vinicius Junior (min. 54).

VIDEO: Rezumat Real Madrid - Valencia 2-0

Real Madrid, la cinci puncte în spatele Barcelonei

Real Madrid nu a făcut o primă repriză strălucită contra celor de la Valencia, însă a fost salvată, în primul rând, de inspirația lui Marco Asensio, care a reușit să deblocheze tabela printr-o execuție genială.

Două minute mai târziu, Vinicius Junior și-a pus în evidență viteza și, după ce l-a lăsat în urmă pe Gabriel Paulista, l-a învins pe Mamardashvili cu un șut plasat la colțul lung.

În minutul 60, Karim Benzema a părăsit terenul accidentat, iar în locul său a intrat Rodrygo. Francezul se ținea cu mâna de coapsă și, cel mai probabil, nu a vrut să-și agraveze durerile, așa că a cerut schimbare.

De asemenea, în minutul 72, Gabriel Paulista a avut o intervenție grosolană împotriva conaționalului Vinicius Junior: a șutat fără milă în picioarele acestuia, fără nicio intenție de a juca balonul. Fundașul Valenciei a fost eliminat pe loc.

În urma acestei victorii, Real Madrid rămâne pe locul doi, cu 45 de puncte, la cinci puncte în spatele liderului Barcelona, în timp ce Valencia se menține pe locul 14, cu 20 de puncte.

Real Madrid - Valencia 2-0 (Asensio 52, Vinicius Jr. 54)

Min. 90+4: Final de partidă!

Min. 90+3: Asensio șutează de la marginea careului, dar mingea trece puțin pe lângă poarta Valenciei!

Min. 90: Șansă mare și pentru Rodrygo! Brazilianul trage puternic, din lovitură liberă de la marginea careului, dar Mamarashvili respinge balonul peste transversală.

Min. 74: Încă o șansă imensă pentru Real Madrid! Valverde șutează din marginea careului, dar Mamardashvili respinge fantastic, de la rădăcina barei.

Min. 72: Cartonaș roșu, Valencia! Gabriel Paulista are o intervenție rudimentară, extrem de dură, asupra lui Vinicius Junior, și este eliminat.

Min. 60: Karim Benzema părăsește terenul accidentat! Este schimbat cu Rodrygo.

Min. 56: Dublă ocazie pentru Real Madrid! Modric este blocat de Mamardashvili, apoi Benzema șutează, dar mingea este deviată in extremis de Diakhaby în corner!

Min. 54: GOOOLLL Real Madrid! Vinicius Junior înscrie la colțul lung, cu latul, după o cursă rapidă în flancul stâng.

Min. 52: GOOOLLL Real Madrid! Asensio prinde un șut excelent, de la 20 de metri, la colțul lung, fără șanse pentru Mamardashvili.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45+3: Pauză!

Min. 45+2: Gol anulat, Real Madrid! Rudiger înscrie cu capul, dar reușita este anulată de VAR, deoarece Benzema a comis un fault în atac.

Min. 28: Vinicius încearcă un șut la colțul scurt, dar Mamardashvili reține în siguranță.

Min. 19: Încă o șansă pentru Real! Benzema scoate extraordinar un balon la zona punctului cu var, Asensio a venit lansat și a șutat năpraznic, însă Paulista s-a aruncat la sacrificiu și a deviat în corner.

Min. 3: Ocazie mare de gol pentru Real! Modric pasează excelent pentru Asensio, mijlocașul rămâne singur cu Mamardashvili, dar nu reușește să-l învingă pe portarul gruzin cu un șut la colțul lung.

Min. 1: A început partida!


Echipele de start:

Real Madrid: Courtois - Nacho, Militao, Rudiger, Camavinga  - Modric, Kroos, Ceballos - Asensio, Benzema, Vinicius Jr.
Rezerve: Lunin, Lopez - Carvajal, Hazard, Odriozola, Rodrygo, Tchouameni, Vallejo, Valverde.
Antrenor: Carlo Ancelotti.

Valencia: Mamardashvili - Gaya, Diakhaby, Gabriel Paulista, Foulquir - Musha, Guillamon, Almeida, Castillejo - Cavani, Lino.
Rezerve: Herrerin, Rivero - Comert, Duro, Guerra Moreno, Lato, Marcos Andre, Moriba, Mosquera, Ozkacar, Perez, J.Vazquez.
Antrenor: Voro.


Victoria Barcelonei, 2-1, de pe terenul celor de la Real Betis, îi forțează pe "Galactici" să evolueze cu mai multă presiune la partida contra "Liliecilor".

În acest moment, diferența pe care elevii lui Carlo Ancelotti o au de recuperat este de 8 puncte. De cealaltă parte, Valencia vine după despărțirea de Gennaro Gattuso, demis, asta după o serie de rezultate nefaste care a dus echipa pe 14, cu doar 20 de puncte după 18 partide.

Italianul a fost înlocuit, momentan, cu Voro Gonzalez.

Clasament La Liga

Real Madrid vine după un egal, 0-0, cu Real Sociedad, tot pe Santiago Bernabeu, în timp ce Valencia a pierdut în deplasare, 1-0, cu Valladolid.

Ultima confruntare dintre cele două a fost în semifinalele Supercupei Spaniei, în urmă cu doar 3 săptămâni, meci la finalul căruia "Galacticii" s-au impus, după lovituri de departajare, 1-1 (4-3 d.l.d.).

VIDEO REZUMAT Real Madrid - Valencia 1-1 (4-3 d.l.d.), meci jucat pe 11 ianuarie 2023

Etichete: real madrid , valencia , la liga etapa 17


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

Record absolut! La 38 de ani și 234 de zile a intrat în istorie

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă