Kylian Mbappe / foto: Profimedia

Real Madrid vinde doi "grei" pentru a-l transfera pe Kylian Mbappe. Condițiile puse de atacant

articol scris de Digi Sport
26.01.2021, 16:32
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Real Madrid nu se lasă până când nu-l transferă pe Kylian Mbappe, jucător pe care îl dorește de doi ani. Însă pentru asta va trebui să-i "facă loc" în echipă.

Potrivit publicației spaniole El Mundo Deportivo, madrilenii vor trebui să vândă doi grei pentru a avea banii necesari acestei operațiuni.

Real Madrid trebuie să vândă doi jucători ca să-l poată aduce pe Mbappep. Unul este Vinicius

Unul dintre aceștia este Vinicius. Mijlocașul ofensiv este una dintre țintele lui PSG de ceva timp și ar putea fi inclus în această afacere. Pe lângă brazilian, s-a tot vorbit despre plecarea lui Sergio Ramos, care ar putea ajunge tot la PSG.

Numai că, pentru căpitan, Realul nu prea mai poate cere bani, având în vedere că are deja 34 de ani și mai are câteva luni de contract. În orice caz, parizienii îl doresc, iar dacă va ajunge pe Parc des Princes, va avea un salariu uriaș, 15 milioane de euro pe an, ceea ce ar putea să-l convingă.

Condițiile puse de Mbappe

În tot acest timp, Mbappe i-a "pus în așteptare" pe cei de la PSG, care i-au făcut ofertă pentru prelungirea contractului, însă a precizat că, pentru a semna, are nevoie de un contract pe termen lung.

Realul "stă la pândă", însă în acest moment se gândește cum să facă rost de bani atât pentru plata transferului, cât și pentru plata salariului lui Mbappe, care ar urma să fie cel mai bină remunerat jucător de pe Bernabeu.

Suma de transfer ar urma să fie de 160 de milioane de euro, în timp ce salariul atacantului ar fi de 21 de milioane net pe sezon.

În acet moment, Madridul nu-și permite niciuna dintre aceste sume, având în vedere și criza provocată de pandemia de coronavirus, plus investițiile în renovarea stadionului. Așa că oficialii clubului sunt atenți la fiecare cent pe care îl cheltuie. Pe lângă asta, li s-a cerut și jucătorilor să-și reducă salariile.

Madridul speră acum că Mbappe va continua să-i țină pe parizieni în "joc de glezne" și nu va accepta vreuna dintre propunerile de prelungire. Francezul de 22 de ani mai are contract cu PSG până în iunie 2022.

Însă jucătorul se grăbește să-și cunoască viitorul și așteaptă mutarea decisivă din partea Realului sau ca PSG să-i propună un contract bun, dar și un proiect pe măsură, care să-i garanteze că echipa se poate lupta la Champions League. La Real Madrid, el este convins că acest vis e mai ușor de îndeplinit.

Interesant este că de acesată situație ar putea profita Liverpool. Jurgen Klopp și-l dorește pe atacant.

Etichete: real madrid , psg , kylian mbappe , transfer mbappe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Exclusiv Ilie Dumitrescu, impresionat de DOUĂ aspecte după Dortmund-PSG 1-0. ”119 km alergați / A fost superior”

După ce PSG a fost învinsă de Dortmund, Luis Enrique a mai venit cu o veste proastă: ”Nu pare foarte bine”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă