Manchester City - Sporting Lisabona / Foto: Profimedia

Real Madrid vrea să transfere în iarnă un fost jucător al lui Manchester City

articol scris de Digi Sport
17.11.2022, 15:32
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Real Madrid a pus ochii pe unul dintre foștii jucători ai lui Manchester City.

Gruparea de pe Santiago Bernabeu deja se gândește la perioada de mercato din iarnă și caută soluții pentru posturile descoperite.

Real Madrid, cu ochii pe internațional spaniol

Pedro Porro (23 de ani) de la Sporting Lisabona este ținta celor de la Real Madrid, notează presa iberică. Fundașul dreapta ar urma să-i coste pe spanioli aproximativ 30 de milioane de euro, sumă considerată accesibilă de conducerea clubului "Galacticilor".

Fotbalistul iberic a fost în curtea celor de la Manchester City, unde a ajuns în 2019, pentru 12 milioane de euro, de la Girona. Totuși, acesta nu a jucat niciun minut pentru trupa de pe Ettihad Stadium și a fost împrumutat în mai multe rânduri.

În vara anului 2022, Sporting Lisabona a activat opțiunea de cumpărare definitivă a acestuia, pentru 8.5 milioane de euro. Porro a debutat și pentru naționala Spaniei, acolo unde are o selecție.

Este considerat a fi unul dintre cei mai promițători fundași dreapta din Europa, iar aportul său defensiv, cât și ofensiv, este la fel de important în jocul grupării portugheze.

  • 16 meciuri și 5 pase decisive are Pedro Porro în actualul sezon
  • 25 de milioane de euro este cota de piață a jucătorului, conform Transfermarkt

Eden Hazard regretă forma slabă în tricoul Realului

Atacantul belgian a vorbit despre situația sa de la Real Madrid și a anunțat că are o părere de regret pentru evoluțiile nefaste.

În mandatul lui Carlo Ancelotti, Eden Hazard primește mai puține șanse ca niciodată. Dar și atunci când intră pe teren, efectul său este aproape inexistent.

În acest sezon, mijlocașul a bifat doar șase prezențe pentru campioana Europei, în care a totalizat puțin peste 220 de minute. A bifat un gol și o pasă de gol în partidele din grupele Ligii Campionilor.

Cu toate acestea, perspectivele sale rămân sumbre la club. Mai are contract cu Real Madrid până în vara lui 2024, iar șansele ca acesta să fie prelungit sunt minime.

În aceste zile, Eden Hazard se află în Qatar, alături de naționala Belgiei, la Cupa Mondială. Selecționerul Roberto Martinez l-a convocat în lotul de 26 de jucători grație ”amintirilor”, nu formei actuale. 

Eden speră ca acest turneul final să reprezinte locul revirimentului său, care să-l readucă în prim-planul celor de la Real Madrid, măcar din partea a doua a sezonului.

Eden Hazard, mesaj pentru fanii Realului: ”Îmi pare rău, prieteni”

Fotbalistul are mari regrete în ceea ce privește aventura sa la Real Madrid, însă speră să-și poată șterge toate păcatele în aceste 18 luni de contract rămase.

Mesaj pentru Real Madrid? Îmi pare rău, prieteni. Încerc, dar... îmi pare rău. Am încă un an și trebuie să demonstrez, dar nu e ușor. Nu joc, vreau să joc mai mult... Îmi pare foarte, foarte rău pentru ce s-a întâmplat”, a declarat Eden Hazard, într-un interviu pentru marca.com.

Etichete: real madrid , transfer , sporting lisabona , pedro porro


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Citeşte şi

După ce PSG a oferit 200.000.000€ pentru noua ”perlă” a Barcelonei, catalanii au luat decizia finală

Video Magie! Arda Guler a primit mingea și a arătat de ce e supranumit "Messi al Turciei"

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”